- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.281
Ya duzenim cok bozuldu, yuruyus de kalmadi, bir de isyerinde yedigim gunler oldu ama hepsinden ders aldim, bu hafta icin planlarim varHic sıkıntı değil ortim bence bu kilo değil şimdi yeni iş yeri stresi derken etkileniyor olabilir bitki çaylarını ihmal etmeyi gelecektik. Tebrikler bu uğraşın için de teşekkür ederim
Duzenli yenen bir sey yapiyor olabilir mi sut urunu filan?Çok sık yazamayabilirim, ama düzenli bildirim yapacağım, buradan da yazarim inşallah. Ama şişliğim geçmiyor. Hamilelik değildir umarım
Gecmis olsun ikinize de, umarim hafifce gecer, vitamin destegi alin mutlaka.canim daha iyiyim. cocuklar negatif neyseki cok sükür ama esim pozitif maalesef. toparlanmaya basladim.
Agzindan bal damliyor :)Ben müneccim gibi hatunum gün sayısını karistirirmis olsam da1. Lik 2 hafta sonra haftaya da 2.yiz gibi görünüyor bu arada tebrik ederim kaptanim superiz
Gelelimmm sonuç kısmınaaaortağı listeden çıkanları mecburen eledim yeni ortaklıklara diyelim
Haftanın SÜPER ORTAKLARIHedef60kgolmak pacman TEBRİKLER KIZLAR spor puanlarınıza +500 er puan ekledim ♥♥
Eki Görüntüle 2696598
Ne güzel yazmışsın.Oncelikle tum takimi 2.lik icin tebrik edeyim
Bireyselde 2. olankirmizigitar i ayrica tebrik edeyim
Ortaklarda birinciHedef60kgolmak pacman 'e de alkislar
Sevgili ortagimseyrekyagmur 'u da onca saglik sikintisi arasinda istikrarli gidisi nedeniyle operim
Takimi motive eden ve duzeni saglayan kaptanimizCherry Mom ve yardimcisi Mehfam 'ya da cicekler sunuyorum
Aman olmasın şimdiHobaahadi hayırlısı canım ya inşallah bebiişdir olur mu olur valla
Öğretmen hastalığı iştetat koku kaybi yoksa faranjittir o bak benim faranjit 3 hafta surdu kulagima kadar vuruyodu ama toparladim hemen... hamilelik olur mu olur bak bakalim testten ne cikacak
Ya duzenim cok bozuldu, yuruyus de kalmadi, bir de isyerinde yedigim gunler oldu ama hepsinden ders aldim, bu hafta icin planlarim var
Senin sonuclar ne zaman cikiyor?
Duzenli yenen bir sey yapiyor olabilir mi sut urunu filan?
Gecmis olsun ikinize de, umarim hafifce gecer, vitamin destegi alin mutlaka.
Agzindan bal damliyor :)
seyrekyagmur hic fena degiliz 2. olmusuz. Her hafta yuzde 0.8 - 1.0 hedeflesek, istikrarli sekilde hallederiz bu isi. Kaptanim diger arkadaslar da kabul ederse ortaklari bozmasak, iddialar devam etse?
bende oyle dedim acimiyomus kizlar acimiyo diyolar dedim hadi be yemis onlar seni dediYok o kadar kötü bişey olmuyor. Zaten kulak çöpüne benzeyen bi çöp. Acımıyor. Kanda çıkmaz. Düşün ben o zaman hasta imişim ki ta ciğere inmiş üstelik ama çıkmadı.
kizlar tebrik ederim birinciliginizi... su spor puanini almak bana hic kismet olmayacak anlasilanGelelimmm sonuç kısmınaaaortağı listeden çıkanları mecburen eledim yeni ortaklıklara diyelim
Haftanın SÜPER ORTAKLARIHedef60kgolmak pacman TEBRİKLER KIZLAR spor puanlarınıza +500 er puan ekledim ♥♥
Eki Görüntüle 2696598
Sağol cnm ben de seni tebrik ediormtebrik ederimkiyasiya bir rekabet icindeyiz
Yok cnm gitmiştim 6.sınıfta onun kitapları var konu başlıcamTebrikler canım body’m.Tus mu... İçim titredi. Dershaneye falan gidecek misin
Sağol kaptanmHarikaasın
Teşekkürlerr amiin tüm ders çalışanların ve eğitim öğretim verenlerin öğretmenlerimizin deBenim bile burdan titrediAllah yardımcınız olsun zihinleriniz hep ap açık olsun inşallah ♥♥ pacman Hedef60kgolmak
Vayy beeeGelelimmm sonuç
TEBRİKLER KIZLAR spor puanlarınıza +500 puan ekledim
Niye kız daha çok görcez inşallahGörüp görebileceğim skor o işte ahahahahahahhaah
Çok sağol aşkmOncelikle tum takimi 2.lik icin tebrik edeyim
Sevgili ortagimseyrekyagmur 'u da onca saglik sikintisi arasinda istikrarli gidisi nedeniyle operim
Takimi motive eden ve duzeni saglayan kaptanimizCherry Mom ve yardimcisi Mehfam 'ya da cicekler sunuyorum
Kuzum birbirinizi dengelediniz ama şimdi beraber eksiye geçme zamanıkizlar tebrik ederim birinciliginizi... su spor puanini almak bana hic kismet olmayacak anlasilan
Oyy harikasın bebekimmEveet yazımı da yazayım. Geçen hafta 68dim. Bu hafta 1.7 kilo vererek (dün de kısır yedim yani...) 66.3 oldum.Hep böyle devam edip veririm inşallah. Seviyorum sizleri.
İyi tatillerr güzel güzel dinlen eğlen inşallahListemizi paylaştım ben kaçar
Bu arada yarın yolculuk var ailemin yanına gidiyorum yazlığa oğluşlavaliz hazırlamam gerek çantaya osu busu çöpüüü unutmadan koymam gerek
Harika yaa çok sevindimmKızlar 2.olduk sanırsam1.lik ufak farkla gitti
Sağol canımcımmkirmizigitar canım tebrik ediyorum ediyorum takımımızdan dereceli olması harika Hedef60kgolmak pacman kizlaaaar ikinizide çok çok tebrik ederim harika ortalama çıkardınız fekat görürsünüz siz dicem haftyaa gram veremicem diyemiyorum şimdilik
gecen hafta tatildeki artiyi bu hafta verince bahaneyle dereceye girdim canim:) grubu insallah haftaya birinci goruruzkirmizigitar canım tebrik ediyorum ediyorum takımımızdan dereceli olması harika Hedef60kgolmak pacman kizlaaaar ikinizide çok çok tebrik ederim harika ortalama çıkardınız fekat görürsünüz siz dicem haftyaa gram veremicem diyemiyorum şimdilik
Yok canım gerçekten öyle acımıyor. Gıdıklanıyor sadece. Yani ben öyle bi acı hissetmedimbende oyle dedim acimiyomus kizlar acimiyo diyolar dedim hadi be yemis onlar seni dedi
olmasın gene kapışalım canımm ama onemli olan çalışman tabi o stres bile yesen verdirir tus yaniiiSağol canımcımmhaftaya benm yüzde bu haftadan düşük olabilir geçebilirsiniz bence
gecen hafta tatildeki artiyi bu hafta verince bahaneyle dereceye girdim canim:) grubu insallah haftaya birinci goruruz
Teşekkür ederimOncelikle tum takimi 2.lik icin tebrik edeyim
Hahaha aynenolmasın gene kapışalım canımm ama onemli olan çalışman tabi o stres bile yesen verdirir tus yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?