- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.361
Sorma ya bdv bolumunde bir konu gitmisim ona yazmisim :) pc den degil telden hep girince boyle oluyorkim okudu menünü
Rezil oldum rezil
millet sok olmustur
Neyse konu da ilginc zaten :) ya mesajlar niye degistirilemiyor. Boyle yanlisliklar yapiyoruz. Moderatorlere soylesem silerler mi ki acep.millet sok olmustur
Rica ederiizinciri denedim çok güzel oluyo gerçekten ama irmik helvası çok fena benim için
72 üstü çıkarsam öyle 72 çıkarsam direk helvateşekkür ederim bu arada canım
Demek bin zıp
Zıplıyosun böööyle olduğun yerdeZıp dediğin ne kuzum? Çok tatlış ama
Bende 500 zıp yaptım dün. Ama beni geçmişsin tabi yinevalla yürüyemiyorum dün merdiven indim 85 lik neneler gibiydim
İstanbul dasin doğru o kisimda yok. Anne yemekleri ile aran nasıl kaptanimİrmik çok mu tehlikeli ki
Ben yazlığa geldim canım virüs çıktı çıkalı annemler burada 0 vaka şükür ❤ Şile Ağva
Bu zıp nedir nasil yapılırBende 500 zıp yaptım dün. Ama beni geçmişsin tabi yine
Ortim yapabiliyorsun reformere gitsen iyi mi.olur ki senin kilon fazla bile değil normalde bence sıkılaşmaya ihtiyacın var anlattığına göreSelamlar
Cherry Mom kaptanim hedef 53.0 olsun.
Ben sanirim kalori hesabi yapicam yine, dun moralim bozuldu biraz surekli diyetteyim ama sanki giderek daha yaglaniyorum gibi gelmeye basladi. Sonra oturdum sakin kafayla dusundum. Bir sure siki diyet ve kalori hesabi yapicam, ne zaman olmuyro diye dusunsem dikkat edince toparlaniyor.
Unutmusum canımSaskinAnne ve ayvacicegi hedeflerinizi ben mi kaçırdım acaba
Kızlar bu hafta hedefini tutturmayan kalmaz umarım haydi bakalım özellikle haftasonlarına çok dikkat edin
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 82 ?? @kirmizigitar 62.8 62.3 mavimli 81.5 81 ayvacicegi 53.4 ??? seyrekyagmur 73.3 72 A AKREPcg 75.9 75 Hedef60kgolmak 70.5 70 Amor-a 53.2 52.7 @pacman 66.3 65.7 @Songaripyolcu 60.9 60 @bluuee 69.2 68.5 Tempus 73.8 72.8
silinmiyor sanirim ama sor istersen. ban yeme deNeyse konu da ilginc zaten :) ya mesajlar niye degistirilemiyor. Boyle yanlisliklar yapiyoruz. Moderatorlere soylesem silerler mi ki acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?