- 31 Temmuz 2020
- 20.411
- 60.297
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.341
Cnm meyveli ve şekersiz puding de yaparsın irmikleİrmiği çok özledim azcik yemek istiyorum ama 100 Gr fazlaysam yapmicam hayırlısı bakam nolcakbu arada memleket neere kaptanim nirdesiinn
SaskinAnne ve ayvacicegi hedeflerinizi ben mi kaçırdım acaba
Kızlar bu hafta hedefini tutturmayan kalmaz umarım haydi bakalım özellikle haftasonlarına çok dikkat edin
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 82 ?? kirmizigitar 62.8 62.3 mavimli 81.5 81 ayvacicegi 53.4 ??? seyrekyagmur 73.3 72 A AKREPcg 75.9 75 Hedef60kgolmak 70.5 70 Amor-a 53.2 52.7 pacman 66.3 65.7 Songaripyolcu 60.9 60 B bluuee 69.2 68.5 Tempus 73.8 72.8
Bu hafta sıkı tutayim :) Canli
Yuksekten ucmusum ama insallah hedefime ulasirim :)SaskinAnne ve ayvacicegi hedeflerinizi ben mi kaçırdım acaba
Kızlar bu hafta hedefini tutturmayan kalmaz umarım haydi bakalım özellikle haftasonlarına çok dikkat edin
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 82 ?? kirmizigitar 62.8 62.3 mavimli 81.5 81 ayvacicegi 53.4 ??? seyrekyagmur 73.3 72 A AKREPcg 75.9 75 Hedef60kgolmak 70.5 70 Amor-a 53.2 52.7 pacman 66.3 65.7 Songaripyolcu 60.9 60 B bluuee 69.2 68.5 Tempus 73.8 72.8
Şekersiz güzel olur mu hiç duymamıştım denemek lazımCnm meyveli ve şekersiz puding de yaparsın irmikle
72yi bekleme derim :)
Ballı yapılabilir sanırım.İncir tatlısı (bizde uyutması derler) o ve birde sütlü aşure var kuru meyvelerle yapılan bunlarda belki diyet tatlı için alternatif olabilirŞekersiz güzel olur mu hiç duymamıştım denemek lazım
Şekersiz güzel olur mu hiç duymamıştım denemek lazım
Aaa aynennBallı yapılabilir sanırım.İncir tatlısı (bizde uyutması derler) o ve birde sütlü aşure var kuru meyvelerle yapılan bunlarda belki diyet tatlı için alternatif olabilir
temiz havada yürüyüsü özledim daha bir hafta karantinadayimbugünnn wallkk Challenge vardı kızlarrrr bekliyorum yürüyüşleri
inciri denedim çok güzel oluyo gerçekten ama irmik helvası çok fena benim içinBallı yapılabilir sanırım.İncir tatlısı (bizde uyutması derler) o ve birde sütlü aşure var kuru meyvelerle yapılan bunlarda belki diyet tatlı için alternatif olabilir
Mesela burda şeker yerine hurma karıştırabilirsin süte ,üstüne de istediğin meyveler, beraber yiyince dengeler zaten cnmBol Meyveli İrmik Tatlısı Tarifi: Bol Meyveli İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır? | Lezzet
- Hazırlama Ve - Pişirme Süresiyle Toplam -Da Bol Meyveli İrmik Tatlısı Nasıl Yapılır Tarifimizde Görün.www.lezzet.com.tr
İrmik çok mu tehlikeli kiİrmiği çok özledim azcik yemek istiyorum ama 100 Gr fazlaysam yapmicam hayırlısı bakam nolcakbu arada memleket neere kaptanim nirdesiinn
Ay bende kafayı yicem kendimi dinlemekten yoruldum dün geldim 4 den 6.ya kadar uyudum sonra yemek yedim 9 gibi geri uyudum 7 de uyandım hâlâ yorgunum yoldan mıbugün bol bol uyudum hala cok yorgunum oksuruk devam ediyor.
Gece nasil bi kafaysa yanlis basliga yazmisim menuyu :))Günaydın
Aaa nereyeGece nasil bi kafaysa yanlis basliga yazmisim menuyu :))
kim okudu menünüGece nasil bi kafaysa yanlis basliga yazmisim menuyu :))
cok düsünme covid falan. tatilin keyfini cikar. sile agva pek severimAy bende kafayı yicem kendimi dinlemekten yoruldum dün geldim 4 den 6.ya kadar uyudum sonra yemek yedim 9 gibi geri uyudum 7 de uyandım hâlâ yorgunum yoldan mıçok uyumaktan mı ne bu ay buraya virüs getirdiysem biterim bitse şu illet ne olsa covid sanıyoruz oluncada anlamayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?