- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.781
ben hic öyle büyük bir rejim yapmadim. zaten en kilolu halime bu sene geldim. bir sene de olmam gereken kiloya gelirim iradeli olursam. biraz iradesiz bir yapim varKısa sürelerde olmaz zaten ac kalmaya çalışırsın yakıt olmadıkça birgün durur vu metobolizma
En iyisi vadeyi uzun tutmak
Ben 2 yıl gibi sürede 40 kilo vermiştim tam 2 yılda olmamıştı
Ama bu olaya yas yaşam tarzı yönünden de bakmak lazım
Bu arada ben koti bisey yaptim zeytinyağlı sarma yapıyorduk kızın d.gününe içinden yedim dayanamadımbirde asla karbonhidrat tüketmeyeceğim dediğim günün ertesi bayılacağım
evet yorgan çıkardım ben deDün hava baya soguktu burda malum annelerimiz hiç bir şeyi atmaz benim tee liseden kalma kazağımı çıkardı büyük bile geldigençliğimi nasıl yakmışım dedim ozamnki kilo depresyonlarım geldi aklıma bu kazağıda içinde daralıyorum diye giymiyordum yepyeni duruyor şimdi dökülüyor üstümden
Canım o kadar kısıtlama kendini bence,1 dilim ekmek hakkı versen günlük , 4 yaprak sarma 1 dilime eşit diye biliyorumKısa sürelerde olmaz zaten ac kalmaya çalışırsın yakıt olmadıkça birgün durur vu metobolizma
En iyisi vadeyi uzun tutmak
Ben 2 yıl gibi sürede 40 kilo vermiştim tam 2 yılda olmamıştı
Ama bu olaya yas yaşam tarzı yönünden de bakmak lazım
Bu arada ben koti bisey yaptim zeytinyağlı sarma yapıyorduk kızın d.gününe içinden yedim dayanamadımbirde asla karbonhidrat tüketmeyeceğim dediğim günün ertesi bayılacağım
Harikasın aşkm devam
İnşallah herkes görsün herkeees.İnşallahhh kuzucum tüm görmek isteyenler de görsün inşallahh amin
Hem de ne kaçakAynen bayağı kaçakmışsın bi dönem eheheh di mi kaptanm@emnis şimdi hep beraberiz bereketliyiz başaracağız
Olsun yarın başlarsın bebişim
dondurmayı görmüşken, yarın beypazarı nda havuçlu dondurma yicez
İnşallah herkes görsün herkeees.
Hem de ne kaçakNeyse şimdi yuvama döndüm diyelim. Kapısındayım. 3 kiloyu da verdim mi yuvamdayım diyeceğim.
Havuçlu dondurma da ne ola ki?dondurmayı görmüşken, yarın beypazarı nda havuçlu dondurma yicezgöndereyim mi sana da
aynen kapıda çay içiyosun şu an
Tamam resmi atarım sanaHavuçlu dondurma da ne ola ki?Teşekkür ederim kendisini değil ama fotoğrafını atarsan nasılmış diye bir bakarıım. :)
Evet kapı biraz üşütüyor, niyetim bir an önce içeri geçip yuvada kestane yemek.
Veda busesiBende son kez bu akşam kola iceyim bariiceyim mi
NoluyorTamam resmi atarım sana
KEstanenin de herşeyine bayılırımm sen de mi
Çoğu şeyde severim ben kestaneyi.Tamam resmi atarım sana
KEstanenin de herşeyine bayılırımm sen de mi
Veda busesi5 yıl oldu sanırım ağzıma sürmedim bir ara kahvaltıda bile içiyordum
HahahaNoluyoryine diyet menüleri havalarda uçuyor
Aynen fırında da çok güzel oluyo.Bi de ekmek yerine geçiyomuş biliyo msunÇoğu şeyde severim ben kestaneyi.Ama en çok sobada kızartılmasını seviyorum. ♥
İnşallah inşallah eşinle anlaş evde bulundurmamak çok iyi çözüm özellikle ilk zamanlar sen alışana kadar sonra dolapta olsada umrunda olmaz :)Beni anlatmissin resmen . Bende evledim eşim ve ailesi kola tiryakisi . Tabi bende oldum . Hamileyken mide bulantisina sabahları çözüm oluyordu bende bırakacağım insallah
Beypazarına hiç gitmedimHahahakaptanm Beypazarı ilçesine özel bi dondurma . Hiç gittiniz mi ailecek? Biz her gidişte yiyoruz girişte pastane var parkta
Evet cnm kaptanıımHedef60kgolmak yüksel pastanesi mi ? Şimdi baktım da arada öyle not alıyorm mekanları ama hep mi yeme içme olur arkadaş eğer o ise not alayım
Hayır bilmiyorum.Aynen fırında da çok güzel oluyo.Bi de ekmek yerine geçiyomuş biliyo msun
cok güzel bir his olmalievet yorgan çıkardım ben dekazakla oturuyorum akşamları benm de dar kıyafet çok
kilo verine giyeceğim dediğim yavaş yavaş giymeye başladım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?