- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.801
İnşallah inşallah eşinle anlaş evde bulundurmamak çok iyi çözüm özellikle ilk zamanlar sen alışana kadar sonra dolapta olsada umrunda olmaz :)
Hosbuldum canim.Hoşgeldin cnm
O zaman azaltarak gitmekte fayda var kendini sodaya flan yönlendir olmadıIste o biraz sıkıntı eşim aldı mi koli koli alıyor misafir falan gelince bulunsun diye evdede olunca içiyorum mecburen
Gerçekten çokk güzel cnm hiç giyemicem sanıyodum valla ama KK ya üye olduktan sonra gitmeye başladı kilolar.Hep araştırıyodumburdaki diyet sayfalarını üye olup içine girmek çok farklı bir his iyi ki üye olmuşum sizleri tanımışımm başta kaptanımcok güzel bir his olmali
O zaman azaltarak gitmekte fayda var kendini sodaya flan yönlendir olmadı
Bu arada menülerimiz hergün başka bir bölümde yazıyoruz sendende yarın itibariyle bekliyoruz :)
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Sonradan sayfayı kaybedersen üst kısımda etiketli oradanda direk yönlendiriyor menü ve spor sayfamıza
Evet canım sayfaya gir bak istersen arkadaşların menülerinide görürsün zaten :)Ne yediğimi mi yazacagim
Biz teşekkür ederiz canım sende ekibimiz için değerli bir üyesin takıma kesinlikle motivasyon katıyorsunGerçekten çokk güzel cnm hiç giyemicem sanıyodum valla ama KK ya üye olduktan sonra gitmeye başladı kilolar.Hep araştırıyodumburdaki diyet sayfalarını üye olup içine girmek çok farklı bir his iyi ki üye olmuşum sizleri tanımışımm başta kaptanımCherry Mom ve sevgili Mehfam olmak üzere
Cnm kafein olduğu için belki toz kahve içebilirsin canın çok tatlı isteyince 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi de koyup.Tadı benzer benceIste o biraz sıkıntı eşim aldı mi koli koli alıyor misafir falan gelince bulunsun diye evdede olunca içiyorum mecburen
Ayy böyle düşünmene çokk sevindimmBiz teşekkür ederiz canım sende ekibimiz için değerli bir üyesin takıma kesinlikle motivasyon katıyorsunherşey karşılıklı aslında
darisi basima ama benim en az 10 kilo vermem lazim olmayan kiyafetleri giyebilmem icinGerçekten çokk güzel cnm hiç giyemicem sanıyodum valla ama KK ya üye olduktan sonra gitmeye başladı kilolar.Hep araştırıyodumburdaki diyet sayfalarını üye olup içine girmek çok farklı bir his iyi ki üye olmuşum sizleri tanımışımm başta kaptanımCherry Mom ve sevgili Mehfam olmak üzere
hosgeldin, bende 69 kiloyla 2 ay once basladim gruba, 2 ayda 63 e indim. kolay gelsin simdiden25 yaşındayım
Boyum 156
Kilom 69
Hedefim 55
Evliyim
Ev hanimiyim ama köyde yaşıyoruz aslında bir nevi çalışıyorum sayılır işler bitmek bilmiyor
1 tane oğlum var
Daha önce başka takıma katılmadım.
Çok yiyorum sağlıksız besleniyorum kilo alma nedenim
Sağlık sorunum yok
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve artık kendimde rahatsız oluyorum o yüzden kilo vermek istiyorum
Verirsin cnmm biraz da spor yaparsan daha az versen de giyebilirsin ohdarisi basima ama benim en az 10 kilo vermem lazim olmayan kiyafetleri giyebilmem icin
Cnm kafein olduğu için belki toz kahve içebilirsin canın çok tatlı isteyince 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi de koyup.Tadı benzer bence
5. TAKIM | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
| 81,2 | 81 | ||
| 63 | 62,5 | ||
| 82 | 81 | ||
| 53.3 | ??? | ||
| 72,7 | 72 | ||
A AKREPcg | 75,5 | 75 | ||
| 69.9 | 69,3 | ||
| 52.2 | 51,9 | ||
| 66 | 65,3 | ||
| 57.5 | 57 | ||
B bluuee | 68,4 | 68.5 | ||
| 75 | ??? |
hosgeldin, bende 69 kiloyla 2 ay once basladim gruba, 2 ayda 63 e indim. kolay gelsin simdiden
CUMA HEDEF TABLOMUZ
02-09 EKİM
B bebeqimyoldamrc senide ekleyeyim cumadan cumaya kendimize hedef verip onu yakalamaya çalışıyoruz kilon net değil ama cuma için hedefini alabilirim istersen baskül geldikten sonrada alabilirim farketmez
5. TAKIM GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 81,2 81 kirmizigitar 63 62,5 mavimli 82 81 ayvacicegi 53.3 ??? seyrekyagmur 72,7 72 A AKREPcg 75,5 75 Hedef60kgolmak 69.9 69,3 Amor-a 52.2 51,9 pacman 66 65,3 ortabahar 57.5 57 B bluuee 68,4 68.5 Mahi57 75 ???
Hedefi boş olanlardan dönüş rica ederim
EstağfurullahAyy böyle düşünmene çokk sevindimmalırken bayağı zorladım ama
Canım onun tozu da satılıyo deneyebilirsin bakO pekmezi biliyorum oğluma iciriyorum bronsiti olduğu için . Ama kokusu çok ağır onunyapacağım artık biseyler
Canım onun tozu da satılıyo deneyebilirsin bakağır kokmuyo
Canım onun tozu da satılıyo deneyebilirsin bakağır kokmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?