- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.761
Farklı yere canım yazdım daha önce ama görmedin sen galiba :) tekrar alıntı yapayım
Tamam
Birde menuleri baska bir topiyemi tazicaz.
Yoksa burayami?
@Mahi57 her akşam gün sonunda menü ve sporlarımızı aşağıdaki linkten paylaşıyoruz sende ister bugün başla istersen yarında başlayabilirsin :)
Linki daha sonra kaybedersen sayfamızın üst kısmında etiketli oradanda tıkladığında otomatik yönlendiriyor o sayfaya
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
82den 60a degil miTeşekkür ederiz hayırlı olsun inşallah umarım sen bize biz sana destek olarak bu yolda kilolarımızı el birliğiyle veririz
Ben Esra takım kaptanıyım 34 yaşındayım 1 evladım var 4 yaşında.11 ayda 82 den 60 a burada arkadaşlarımla birlikte zayıfladım mezun oldumsende istikrarla devam edersen istediğin hedefe ulaşırsın bu işin sırrı kararlı olmak ve burada düzenli bildirimleri aksatmamak canım
ben de 3 hafta diye düsünüyorum. 80 lerden biktim artik.Az kaldı kendime 3 hafta veriyorum
Batmayız canım
Ben bu hafta kapattım sende önümüzdeki hafta verirsin olur gider
A dogru tamda senin kilon :) sen daha hızlı verirsin inşallah82den 60a degil mibugünden itibaren benim hedefim de bu. 11 ay veriyorum kendime ben de
yavas olsun kalici olsun kaptanA dogru tamda senin kilon :) sen daha hızlı verirsin inşallah
Kısa sürelerde olmaz zaten ac kalmaya çalışırsın yakıt olmadıkça birgün durur vu metobolizma82den 60a degil mibugünden itibaren benim hedefim de bu. 11 ay veriyorum kendime ben de
Hayaller ve hayatlar diyelimBu işi yine haftaya erteliyoruzhedeflerini biraz fazla tutuyorsun bilmiyorum bu iyi bişey mi kötü birşey mi kişiye göre değişir
Harikasın aşkm devamTakımıma dönmeme 3 kilo kaldıııı!! Vuhuuuu
İnşallahhh kuzucum tüm görmek isteyenler de görsün inşallahh aminHedef60kgolmak yaaa canım ortiim 6'ları görmüşsün. Çok tebrik ediyorum. Sen bu motivasyonla hemencik 5'leri bile görürsüün.
Aynen bayağı kaçakmışsın bi dönem eheheh di mi kaptanmYok kaptancım, hiç niyetim yok. İlk başladığım zamana göre daha motiveyim şu an. Adapte oldum çok şükür.
Teşekkür ederiim. Yarın spor da yapmak niyetindeyim. Bugün başlayacaktım ama misafir gelecekmiş. Önüme anne engeli çıktı.Yardım edeceğim ona.
Hoşgeldin cnmGercekten harikasin bende umarim hedefme ulastiktan sora kilo almam
Hoşgeldin :)Geldimm
Hoşgeldin :)
1.sayfadaki katılım formunu ve yine oradaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini dönersen seviniriz
Okudum onlarısorun yok benim için
Tamamdır teşekkürler baskül gelince net kilonu dönersin ayrıca :) hedef kilon nedir ?25 yaşındayım
Boyum 1.56
Kilom en son 69 du tartı sipariş ettim interne ten bir kaç güne gelir
Ev hanimiyim
Evliyim
Tüp bebek tedavisine başlayacağım kilo vermek istiyorum
aynen cnm biraz stres oluyor haliyle ama yavaşlasa da inşallah yine haftalık fark devam eder çok istiyorum 54-55Katılıyorum tusdan dolayı belki biraz temposu düşer ama eninde sonunda zafere ulaşacaktır hepiniz ulaşacaksınız inşallah ♥
Katılım formunuda doldurman gerekiyor :) tanımış oluruz biraz
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?