Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam
Birde menuleri baska bir topiyemi tazicaz.
Yoksa burayami?
Farklı yere canım yazdım daha önce ama görmedin sen galiba :) tekrar alıntı yapayım

82den 60a degil mi bugünden itibaren benim hedefim de bu. 11 ay veriyorum kendime ben de

82den 60a degil mi bugünden itibaren benim hedefim de bu. 11 ay veriyorum kendime ben de
Kısa sürelerde olmaz zaten ac kalmaya çalışırsın yakıt olmadıkça birgün durur vu metobolizma
En iyisi vadeyi uzun tutmak
Ben 2 yıl gibi sürede 40 kilo vermiştim tam 2 yılda olmamıştı
Ama bu olaya yas yaşam tarzı yönünden de bakmak lazım
Bu arada ben koti bisey yaptim zeytinyağlı sarma yapıyorduk kızın d.gününe içinden yedim dayanamadım birde asla karbonhidrat tüketmeyeceğim dediğim günün ertesi bayılacağım

Bu işi yine haftaya erteliyoruz hedeflerini biraz fazla tutuyorsun bilmiyorum bu iyi bişey mi kötü birşey mi kişiye göre değişir
Hayaller ve hayatlar diyelim ama haftaya 72 desemde gerçek hedefim 71.8 hep bu yay burcu etkisi kaptanim

Aynen bayağı kaçakmışsın bi dönem eheheh di mi kaptanm @emnis şimdi hep beraberiz bereketliyiz başaracağız

Olsun yarın başlarsın bebişim

Okudum onları sorun yok benim için

Katılım formunuda doldurman gerekiyor :) tanımış oluruz biraz

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
MESLEGINIZ:
ÇOCUK SAYISI:
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:

25 yaşındayım
Boyum 156
Kilom 69
Hedefim 55
Evliyim
Ev hanimiyim ama köyde yaşıyoruz aslında bir nevi çalışıyorum sayılır işler bitmek bilmiyor
1 tane oğlum var
Daha önce başka takıma katılmadım.
Çok yiyorum sağlıksız besleniyorum kilo alma nedenim
Sağlık sorunum yok
Tüp bebek tedavisine başlayacağım ve artık kendimde rahatsız oluyorum o yüzden kilo vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…