- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.108
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.741
Ne güzel işte fos kilo dmekki çar çabuk gider ama üstüne yemeğe devam edersen löp diye yerleşirBüyütmeyim demi ya? Veririm ben onları. Dünden beri dikkat ediyorum şükür. Nereme saklandıalr bilmem ölçülerim de aynı
İnşallah canım bu iş iki aşama korumakta vermek kadar zorGercekten harikasin bende umarim hedefme ulastiktan sora kilo almam
Bravo
her şey bi şey olmaz demekle başladı.......Bravobizde yeni gelen Mahi57 arkadaşımızla tam kilo korumadan bahsediyorduk güzel örnek oldun sen unut bunu mahi beni örnek al
Şaka bir yana hallederiz baharcım son gelen kilo hızlıca gidecek inanıyorum menüde yazmaya başlamışsın ✌
Evether şey bi şey olmaz demekle başladı.......
Ne güzel işte fos kilo dmekki çar çabuk gider ama üstüne yemeğe devam edersen löp diye yerleşirsen halledersin onları ne çok fazla küçümse nede gözünde büyüt
Ve kesinlikle spor olmalı. Az da olsa devamlıEvetMehfam yada onu dedim işte ne çok küçümse nede dert et o hesap sadece disiplinli olacağız o kadar
EvetMehfam yada onu dedim işte ne çok küçümse nede dert et o hesap sadece disiplinli olacağız o kadar
çok haklısınızVe kesinlikle spor olmalı. Az da olsa devamlı
Niye canım amaç bir sonuçta mezunda olsan sende şuan kendi skalanda fazla kilodasınbence mezunlar da ayrı bi sayfada menü paylaşsın
valla dünden beri elimi öyle şeylerden çektim ki şimdi bunu yazmaya utanırım diye diye
Evet, ben ona kendimden çok inanıyorum.Katılıyorum tusdan dolayı belki biraz temposu düşer ama eninde sonunda zafere ulaşacaktır hepiniz ulaşacaksınız inşallah ♥
Yaa kaptancım, o his öyle güzel bir şey ki... Kıyafetlerinin bol olması yani.Dün hava baya soguktu burda malum annelerimiz hiç bir şeyi atmaz benim tee liseden kalma kazağımı çıkardı büyük bile geldigençliğimi nasıl yakmışım dedim ozamnki kilo depresyonlarım geldi aklıma bu kazağıda içinde daralıyorum diye giymiyordum yepyeni duruyor şimdi dökülüyor üstümden
Merhaba, hoş geldin. Umarım hedeflerine çabucak ulaşırsın.Cok teşekürler edelim insallah ben ve butun yakim arkadaşlarım hedefne ulasir.
Tanistigmiza cok memnun oldum.
Karaliyim zayifliycam.
Evet aktiflik hep olmalı spordan ter atmaktan güzeli var mı yaaaa yani vardır elbette ama o da kendi çabında iyi geliyorVe kesinlikle spor olmalı. Az da olsa devamlı
çakralarım açılıyor diyorsunEvet aktiflik hep olmalı spordan ter atmaktan güzeli var mı yaaaa yani vardır elbette ama o da kendi çabında iyi geliyorben çok mutlu oluyorum spordan sonra endorfin salgılandığı bir gerçek birde manevi huzur oluyor
Evetçakralarım açılıyor diyorsun
Az kaldı kendime 3 hafta veriyorumsu 80 lerden bir kurtulsak ikimizde
Batmayız canımtebrik ederimben bu hafta batiricam seni
Bravobizde yeni gelen Mahi57 arkadaşımızla tam kilo korumadan bahsediyorduk güzel örnek oldun sen unut bunu mahi beni örnek al
Şaka bir yana hallederiz baharcım son gelen kilo hızlıca gidecek inanıyorum menüde yazmaya başlamışsın ✌
Merhaba cox tasukurler insallahEvet, ben ona kendimden çok inanıyorum.
Yaa kaptancım, o his öyle güzel bir şey ki... Kıyafetlerinin bol olması yani.Hala çok gençsin. 34 bence en güzel yaşlardan biri. Kendine haksızlık etme.
Merhaba, hoş geldin. Umarım hedeflerine çabucak ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?