Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Büyütmeyim demi ya? Veririm ben onları. Dünden beri dikkat ediyorum şükür. Nereme saklandıalr bilmem ölçülerim de aynı
Ne güzel işte fos kilo dmekki çar çabuk gider ama üstüne yemeğe devam edersen löp diye yerleşir sen halledersin onları ne çok fazla küçümse nede gözünde büyüt

Eki Görüntüle 2699431
mezun olduğumda 53.6 (ahh ki ne ahh)
dün 58.2
bugün 57.5

hedefim 57.0
Bravo bizde yeni gelen Mahi57 arkadaşımızla tam kilo korumadan bahsediyorduk güzel örnek oldun sen unut bunu mahi beni örnek al
Şaka bir yana hallederiz baharcım son gelen kilo hızlıca gidecek inanıyorum menüde yazmaya başlamışsın

her şey bi şey olmaz demekle başladı.......

Ne güzel işte fos kilo dmekki çar çabuk gider ama üstüne yemeğe devam edersen löp diye yerleşir sen halledersin onları ne çok fazla küçümse nede gözünde büyüt
Evet Mehfam yada onu dedim işte ne çok küçümse nede dert et o hesap sadece disiplinli olacağız o kadar
Ve kesinlikle spor olmalı. Az da olsa devamlı

bence mezunlar da ayrı bi sayfada menü paylaşsın
valla dünden beri elimi öyle şeylerden çektim ki şimdi bunu yazmaya utanırım diye diye
Niye canım amaç bir sonuçta mezunda olsan sende şuan kendi skalanda fazla kilodasın bak ne güzel olmuş işte elini çektirebilmişiz

Katılıyorum tusdan dolayı belki biraz temposu düşer ama eninde sonunda zafere ulaşacaktır hepiniz ulaşacaksınız inşallah ♥
Evet, ben ona kendimden çok inanıyorum.
Yaa kaptancım, o his öyle güzel bir şey ki... Kıyafetlerinin bol olması yani. Hala çok gençsin. 34 bence en güzel yaşlardan biri. Kendine haksızlık etme.
Cok teşekürler edelim insallah ben ve butun yakim arkadaşlarım hedefne ulasir.
Tanistigmiza cok memnun oldum.
Karaliyim zayifliycam.
Merhaba, hoş geldin. Umarım hedeflerine çabucak ulaşırsın.

Ve kesinlikle spor olmalı. Az da olsa devamlı
Evet aktiflik hep olmalı spordan ter atmaktan güzeli var mı yaaaa yani vardır elbette ama o da kendi çabında iyi geliyor ben çok mutlu oluyorum spordan sonra endorfin salgılandığı bir gerçek birde manevi huzur oluyor

çakralarım açılıyor diyorsun

cuma tabloları bitmezzzzz

gelsin sporlar

Bu haftanın bireyselde 1.si 920 puan ile Tempus 1.olan ekip ise amor ve bluuee nun +500 bonusa rağmen NO KİLO TEBRİKLERR kızlar :))

Tamam
Birde menuleri baska bir topiyemi tazicaz.
Yoksa burayami?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…