- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.141
Bu 3 gün hurma yoğurt yapıcam cnmBugün alırım hurma denerim yarı
Sende durumlar nasıl
Kuzu naptınCherry Mom kaptancıım ben dün hiç giremedim. Okul uzaktan eğitimle açıldı ama çok uzun sürdü. Sonra bayılmışım. Bir de kimseye söylemiyorum ama size sırrımı vereyim. Şimdi tekrar üniversite sınavına girip daha yüksek bir sıralama yapma niyetindeyim. Bayadır ona da çalışıyorum. İkisi birleşince dün pertim çıkmış. Bugün de tartılmadım. Ama yarın gecikmeli pzt tartımı söylerim olur mu?
ben bu kadar bile yemem normalde ya, ama buara esim eve ugramayacagi icin ona gore bi duzen kurucam bakalim kendime.Vay haylaz şirin
Şöyle bişey önersem, sabah omlet,yanına yeşillik domates salatalık zeytin 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek,
O uyursa ara öğünlerde kahve meyve kuruyemiş,
2 öğün yiyorsan çorba yoğurt salata/köfte salata 4 kaşık makarna ve ayran mı denesen cnm? Nasıl olur uyar mı
Ya şimdi ben bi üniversitede öğrenciyim. Ama başka bi üniversitedeyim normalde. Kendi okulumun donanımı yetersiz olduğu için şu an olduğum okuldayım. Ama seneye bizi çağırabilirlermiş. Ben de okula sordum. Eğer bu yıl şu anki okulun sıralamasını yapabilirsem hiç sene kaybı olmadan kaydımı yapabiliyorlarmış. O yüzden neden yapmayayım dedim.Kuzu naptınnasıl tekrar
Başta okuyunca anlamadım ama şimdi çok mantıklı geldi inşallah olur kuzumYa şimdi ben bi üniversitede öğrenciyim. Ama başka bi üniversitedeyim normalde. Kendi okulumun donanımı yetersiz olduğu için şu an olduğum okuldayım. Ama seneye bizi çağırabilirlermiş. Ben de okula sordum. Eğer bu yıl şu anki okulun sıralamasını yapabilirsem hiç sene kaybı olmadan kaydımı yapabiliyorlarmış. O yüzden neden yapmayayım dedim.Bakalım biraz unutmuşum ama inşallah olur. Olmasa da mühim değil ama yine de...
Olur kuuzum olurCherry Mom kaptancıım ben dün hiç giremedim. Okul uzaktan eğitimle açıldı ama çok uzun sürdü. Sonra bayılmışım. Bir de kimseye söylemiyorum ama size sırrımı vereyim. Şimdi tekrar üniversite sınavına girip daha yüksek bir sıralama yapma niyetindeyim. Bayadır ona da çalışıyorum. İkisi birleşince dün pertim çıkmış. Bugün de tartılmadım. Ama yarın gecikmeli pzt tartımı söylerim olur mu?
Birde ben regl olsamBu 3 gün hurma yoğurt yapıcam cnm
o kadar dillendirdm cnm çekti valla
bi de şu reglim bitene kadar iyi olcak
Minnoşun doğumgününü ben de kutluyorum bizim için de öp cnmAllah uzun sağlıklı mutlu ömür versin hepinize
Okul ismi falan yazmayınca karışık oluyor di miBaşta okuyunca anlamadım ama şimdi çok mantıklı geldi inşallah olur kuzum ❤❤
Bence de kaptanım. Şimdi uzaktan eğitim gibi bir şansım da var düşününce. Zamanım daha fazla. Sonrasında keşke yapsaydım demek yerine kazanamasam bile denemiştim diyeceğim. Ailem de destek bu konuda çok şükür.Olur kuuzum olur
Hakkında hayırlısı olsun emeksiz hiç birşey olmuyor sen elinden geleni yap sonra keşke dememek için bile bu bazen gerekli
Teşekkür ederimTakıma hoş geldinbelmayne
Hurma yoğurt diyeti nasıl oluyor acaba. Hep duyuyorum ama hiç yapmadım. Hurmayı da pek severimBu 3 gün hurma yoğurt yapıcam cnm
o kadar dillendirdm cnm çekti valla
bi de şu reglim bitene kadar iyi olcak
Minnoşun doğumgününü ben de kutluyorum bizim için de öp cnmAllah uzun sağlıklı mutlu ömür versin hepinize
Teşekkür ederim
ooo hadi insallahYa şimdi ben bi üniversitede öğrenciyim. Ama başka bi üniversitedeyim normalde. Kendi okulumun donanımı yetersiz olduğu için şu an olduğum okuldayım. Ama seneye bizi çağırabilirlermiş. Ben de okula sordum. Eğer bu yıl şu anki okulun sıralamasını yapabilirsem hiç sene kaybı olmadan kaydımı yapabiliyorlarmış. O yüzden neden yapmayayım dedim.Bakalım biraz unutmuşum ama inşallah olur. Olmasa da mühim değil ama yine de...
Hımm tamam kuzum afiyet olsun şimdidenben bu kadar bile yemem normalde ya, ama buara esim eve ugramayacagi icin ona gore bi duzen kurucam bakalim kendime.
cogunlukla tek ogun bazen iki ogun yiyorum. bugun tek ogun yicem mesela onda da piyaz yapicam kendime hem protein hem yesillik hem bakliyat... ayarlamaya caliaiyorum iste menuleri, kismet:)
ama bu hafta esimin eve gelmeyecegini bilmek iyi gelecek bana, ennazindan kendime hafif bisiler hazirlayabilicem. normalde gelmeyecegini de soylemiyo...
Ultrasonda bakıldı mı cnm,yaşın da genç daha kötü düşünmeyelimBirde ben regl olsam
2 gün sonra 60 gün olacak. Menopozdan gün almaya başladım sanırım fsh yüksekte değil ama neyse napayım
Teşekkür ediyorum öperim tabi ❤
Kuzum ben 3 öğün yarım su bardağından fazla ev yoğurdu ve 4-5 küçük hurma ile yapıcam,ara öğünlerde türk kahvesi ve ceviz badem vs ile :) youtube da videosu var orda 7 hurma ve light yoğurt diyor ama ev yoğurdunu tercih ediyorum cnmHurma yoğurt diyeti nasıl oluyor acaba. Hep duyuyorum ama hiç yapmadım. Hurmayı da pek severim
Hımm anladım. Ben de ev yoğurdunu tercih ediyorum. Hiç kullanmam Light ürünleri. Bu haftadan sonra ben de hurma diyetini bir denemeyi düşünüyorum. Bakalım.Kuzum ben 3 öğün yarım su bardağından fazla ev yoğurdu ve 4-5 küçük hurma ile yapıcam,ara öğünlerde türk kahvesi ve ceviz badem vs ile :) youtube da videosu var orda 7 hurma ve light yoğurt diyor ama ev yoğurdunu tercih ediyorum cnm
Diyetinin ara günlerine de serpiştirebilirsin cnm sen bilirsinHımm anladım. Ben de ev yoğurdunu tercih ediyorum. Hiç kullanmam Light ürünleri. Bu haftadan sonra ben de hurma diyetini bir denemeyi düşünüyorum. Bakalım.
Bir de tarçın serpiyorum cnm söylemeyi unuttmHımm anladım. Ben de ev yoğurdunu tercih ediyorum. Hiç kullanmam Light ürünleri. Bu haftadan sonra ben de hurma diyetini bir denemeyi düşünüyorum. Bakalım.
yaniklarin hepsi soyuldu, krem suruyorum ama sari sari akiyo uzerindenHımm tamam kuzum afiyet olsun şimdiden
Yanıklar nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?