Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler ✌ G gamzem23

Verilecek çok az kilon varmış ne güzel hatta o kadar az ki yarışma kurallarımız dışında kalıyor başlangıç kilonun yüzde 10 u olması gerekiyor senin kilona göre 55.8 e tekabül ediyor. Bu hedef senin için uygun ise bu şartlarda takıma alabilirim canım seni onun dışındada yarışabilirsin tabi ama hedefe ulaşamazsan sadece mezun olamazsın baştan bilgin olması için söylüyorum :)

kizlar nasilsiniz bakalim yürüyüs yaptim geldim yagmur basladi islanmadan döndüm. biraz daha yürümek istiyordum oysa
Burayada cuma cumartesi sağlam yağmur geliyormuş ozmana kadar her gün yürüyüşe çıkmam lazım maşallah yağdı mı elma gibi dolu yağıyor artık
Sende iyi yapmışsın olsun fena yürümemiişsin

karin sisligindrn mi soz ediyosun? benim de oyle oluyo gobek var tamam ibkar etmiyprum ama karnim sanki 6 aylik hamile gibi sisiyo
Aynen cnm yatarken yoktu diyorum wcden sonra oluyo ama Cherry Mom dediği gibi limonlu su yeşil çay vs ile kolay gidiyo gün içinde
Bazı içme suları bile hazımsızlık yapıyo o yüzden limon aşırı faydalı

selam hatunlar,
Ailemle ilgili bir takım işler için iki gündür dışardaydım ki yarın da öyle o yüzden giremedim. Cherry Mom cezamı unuttum sayma geçende 14 000 li rakamlarda walk yapınca bi daha göremezsin dediydim de dün de 13,500 yaptım cezama olur mu ? Bugün de simit yedim dışarıda şimdi koşuya gidiyorum bu yüzden ooff off

Sen anca yediklerini yakıyorsun fıstıkım ya
Cezanı yürüyüşün fazlasıyla karşılar ama bu cuma iddalıydık hani yarın dikkat et menüne olur muuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…