- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.105
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.221
Düzenli yeşil çay içmiyorsun değil mi canım ? Deneyip farkı görebilirsin aslındakarin sisligindrn mi soz ediyosun? benim de oyle oluyo gobek var tamam ibkar etmiyprum ama karnim sanki 6 aylik hamile gibi sisiyo
Burayada cuma cumartesi sağlam yağmur geliyormuş ozmana kadar her gün yürüyüşe çıkmam lazımkizlar nasilsiniz bakalim yürüyüs yaptim geldim yagmur basladi islanmadan döndüm. biraz daha yürümek istiyordum oysa
Ben evde halledicem bugünBurayada cuma cumartesi sağlam yağmur geliyormuş ozmana kadar her gün yürüyüşe çıkmam lazımmaşallah yağdı mı elma gibi dolu yağıyor artık
Sende iyi yapmışsın olsun fena yürümemiişsin
Aynen cnm yatarken yoktu diyorum wcden sonra oluyo amakarin sisligindrn mi soz ediyosun? benim de oyle oluyo gobek var tamam ibkar etmiyprum ama karnim sanki 6 aylik hamile gibi sisiyo
Sabah artı gelmedim zaten canımLimitler aşılmamış bravo canım
Bugün yarında karbonhidratsız menüler gelirse + olmayacağına eminim
Geldim canım dün bugün biraz koşturmaca geçti geçiuor evde değildim anca geldim şimdi yürüyüşe geri kaçacagım.seyrekyagmur ortim menu yazmamissin nerelerdesin
yesil cayim.bitmisti kuzu bulamadim da dun getir den siparoa verirken aldim onu da dunden beri baslamkstim icmeye tekrar zatenDüzenli yeşil çay içmiyorsun değil mi canım ? Deneyip farkı görebilirsin aslında
orti dun menuyu unutmussun bugun dikkatGeldim canım dün bugün biraz koşturmaca geçti geçiuor evde değildim anca geldim şimdi yürüyüşe geri kaçacagım.
Dun yogundum biraz nasil uyudugmu hatirlamiyorum bile.@ortabahar canım nerelerdesin 3 gündür menü yok
Mahi57 @Amor-a iki ortak sizdede menü yok ne güzel anlaştınız
Akşam yemeğine bayıldım. En sevdiğim menü. Hafta sonu için yazdım kenara6.09.2020
Sabah 9.00
Yarım simit,yeşil çay
Ara türk kahvesi
Öğle 13.30
Yeşil fasülye,yarım kase çorba
Ara karişık yesillik
Ara maden suyu
Akşam 19.30
Balık, brokoli salata
2 litre su
Cherry Mom ,
Bu walk challenge gününü telafi edebiliyor muyuzWALK CHALLENGE GÜNÜ KIZLAR
Maalesef diğer günlere artık canımBu walk challenge gününü telafi edebiliyor muyuzBen pazartesi yapmamıştım.
Brokoliyi hiç salata haliyle yapmadığımı farkettim bende halbuki en sağlıklı en diyetlik olanı karnıda baya tok tutar kullanmak lazımAkşam yemeğine bayıldım. En sevdiğim menü. Hafta sonu için yazdım kenara
Tamamdır canımDun yogundum biraz nasil uyudugmu hatirlamiyorum bile.
Ama simdi yazicam
Sen anca yediklerini yakıyorsun fıstıkım yaselam hatunlar,
Ailemle ilgili bir takım işler için iki gündür dışardaydım ki yarın da öyle o yüzden giremedim.Cherry Mom cezamı unuttum sayma geçende 14 000 li rakamlarda walk yapınca bi daha göremezsin dediydim de dün de 13,500 yaptım cezama olur mu ? Bugün de simit yedim dışarıda şimdi koşuya gidiyorum bu yüzden ooff off
Tabii simit yemiş onun cezasını da sana yazıyorum o haldeorti dun menuyu unutmussun bugun dikkat
bu aradaCherry Mom ortimizin yaptigi spor puani bize de eklenmiyo muydu
AslanGeldim canım dün bugün biraz koşturmaca geçti geçiuor evde değildim anca geldim şimdi yürüyüşe geri kaçacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?