- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.241
Utancimin zirvesindeyim. Aslinda menu paylasimi icin aksami bekliyorum aksam oldugunda paylasmayi unutiyorum kasitli olan degil. Bugun ama vurun beni corba vs yaptim. Kahvalti yapamadim cok erken canli derse basladim ara olmadi oglen bari yemek hazir olsun diye. Yaptim bu sefer tesisatcilar geldi bakti bi yandan ders bi yandan tesisatcilar biz yapamayiz diger ekip gelecek. Neyse milfoy borek vardi suzulmus yogurttan yumurta yag yerine sirke vs kullanmistim. Ondan yedim toplamda 2 mandalina 4 milfoy borekle gunu bitirdim.@ortabahar canım nerelerdesin 3 gündür menü yok
@Mahi57Amor-a iki ortak sizdede menü yok ne güzel anlaştınız
simit yasak miydi ki?Tabii simit yemiş onun cezasını da sana yazıyorum o halde
Yani karbonhidrat sonuçta çeyrekten fazlası zarar ne kadar yedi bilmiyorum :)simit yasak miydi ki?
ekmek yerine kullanabilir yahu ceza puaninda karbonhidrat crza degil hamur isi ceza lutfen sey etmeyelimYani karbonhidrat sonuçta çeyrekten fazlası zarar ne kadar yedi bilmiyorum :)
O şakaydı zaten ama yinede yarın karbonhidratın k sı a sı h si r si hiç birşeyi olmasın menülerdeekmek yerine kullanabilir yahu ceza puaninda karbonhidrat crza degil hamur isi ceza lutfen sey etmeyelimsanki su boregi yemis nolcaj yani susamli ekmek
İnan yediğine değilde böyle kendini kötü hissetmene üzüldüm arada diyette böyle tuzaklara düşüyoruz maalesef halbuki istesek onun yerine bir sürü alternatif bulunur ama işte oluyor sıkıntı değil yola devam etmekte birşey 1 2 gün ipleri sıkı tutarsan milföyün m si kalmaz bol su ve proteinli menüler olsun bundan sonra canımUtancimin zirvesindeyim. Aslinda menu paylasimi icin aksami bekliyorum aksam oldugunda paylasmayi unutiyorum kasitli olan degil. Bugun ama vurun beni corba vs yaptim. Kahvalti yapamadim cok erken canli derse basladim ara olmadi oglen bari yemek hazir olsun diye. Yaptim bu sefer tesisatcilar geldi bakti bi yandan ders bi yandan tesisatcilar biz yapamayiz diger ekip gelecek. Neyse milfoy borek vardi suzulmus yogurttan yumurta yag yerine sirke vs kullanmistim. Ondan yedim toplamda 2 mandalina 4 milfoy borekle gunu bitirdim.
Oooo bir yoğurtçu dahaSabah: 1 kase hurmalı (5 tane küçük) yoğurt, üzerine 1 çay kaşığı tarçın
Ara: 1 türk kahvesi, 3 ceviz
Öğle: 4 yk kuru fasulye, 4 yk sade bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara: 1 küçük kase az şekerli muhallebi
Akşam: 1 kase domates çorbası, bol yeşil salata
Su: 2 lt'ye yakın
Sen anca yediklerini yakıyorsun fıstıkım ya
Cezanı yürüyüşün fazlasıyla karşılar ama bu cuma iddalıydık hani yarın dikkat et menüne olur muuu
Tabii simit yemiş onun cezasını da sana yazıyorum o halde
Teşekkür ederiim. Seninkine çok benziyor di mi?Oooo bir yoğurtçu dahaharika menü valla afiyet olsun
Bugünlük mü böyle cnm
Ya ortime bak yahu beni düşünmüş yesunler vallaekmek yerine kullanabilir yahu ceza puaninda karbonhidrat crza degil hamur isi ceza lutfen sey etmeyelimsanki su boregi yemis nolcaj yani susamli ekmek
Tmm büdücüğümEdicigim biraz saldım toplicigim bende
ben yaptim 50 bin adimBaşka walk yapan var mı kızlar
5000 varsa iyiben yaptim 50 bin adim
Ben hep dusuyorum o tuzaklara maalesef. Zaten kilo verip tekrar geri almam hep bu hamurislerinden dolayi.İnan yediğine değilde böyle kendini kötü hissetmene üzüldüm arada diyette böyle tuzaklara düşüyoruz maalesef halbuki istesek onun yerine bir sürü alternatif bulunur ama işte oluyor sıkıntı değil yola devam etmekte birşey 1 2 gün ipleri sıkı tutarsan milföyün m si kalmaz bol su ve proteinli menüler olsun bundan sonra canım
10 bin adım hedeflemiştim ama yorgun hissettim evde yürüdüm yine
07.10.Walk Challenge Sonuçları
1.Hedef60kgolmak 7000 adım
2.Cherry Mom 6500 adım
3.belmayne 6000 adım
3.mavimli 6000 adım
4.Mehfam 5000 adım
neredeyse aynı yürümüşüztebrikler kızlar bir dahaki sefere arttırmak gerek adımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?