Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok tatlısın
İnşallah canım daim olsun diyelim

Sen kırmızıyla orti ola ola ona benzedin
Ne istiyorsun bacım sen benden ama tahminin tutmadı ki 2 hafta sonrası olmaz
ortilik benzemeyi gerektirir ee 2 hafta önce ikinci olunca bu hafta da birinci olalım söyle dediydin ben de bu hafta olamayacağız diğer hafta olacağız dediydim ki geçen hafta düşüktük ama bu hafta olduk daha da demem aahaaa

Bende zor yetiniyorum
Ama ekmek beni rahatsız ediyor birde öncesi kızımın doğumgününde kaçamak vardı o sebeple

VEEEE SONUÇÇÇÇ

Hedef60kgolmak SaskinAnne EN BAŞARILI ORTAK OLDULAR VEE +500 ER SPOR PUANI ALDILAR TEBRİKLERR

Hoşgeldin İsmin çok garip ama çok hoşuma gitti. Umarım motivasyonunu hiç kaybetmeden istediğin hedefe ulaşırsın.
Hoş buldum. Umarım bu sefer öyle olur : )
Hep birkaç kilo verip diyeti bozuyorum sonra o birkaç kiloyu geri alıyorum. O yüzden ne ileri gidebiliyorum ne de geriliyorum : ) bir de burda deniyim dedim şansımı :d

Hoş buldum. Sen de hoş geldin o halde : )
Acemiyim baya kurallara da baktım yalnız benim buraya girip günde 5 yorum yazabilmem mucize olur diye düşünüyorum inşallah o mucizeyi gerçekleştirebilirim :d
Görev gibi hissetme öyle olursa olmaz zatenn
İnan durupta a sen 4 yazdın sen 10 yazdın diye kovalamıyoruz ama tabiki önceliğimiz aktif olunması menülerin en azından aksatılmaması. Çoğu kere tecrübe ettik disiplin olmadan olmuyor buraya geelen arkadaşların çoğuda bu disiplini kendi içinde yakalayamadığı için burda ekip eğlenceli ve motive edici yeterki sende kendine inan bırakma sen bizi tutarsan bizde seni bırakmayız :)

Hoş buldum. Umarım bu sefer öyle olur : )
Hep birkaç kilo verip diyeti bozuyorum sonra o birkaç kiloyu geri alıyorum. O yüzden ne ileri gidebiliyorum ne de geriliyorum : ) bir de burda deniyim dedim şansımı :d
Ben burada artık bayadır varım diyebilirim. Bi süre ara vermiştim bazı sıkıntılarımdan dolayı. O sürede aldım mesela. Ama hepsini değil. O yüzden burayı her halükarda çok seviyorum. Sen de burada aradığını bulacaksın eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…