- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.041
Kaptanım sabah erkenden okulda olcam kahvaltı yapıp gelince tartılsam en son saat kaçta bildirim yapmalıyım?@reyyanKDuyuru: kızlar cuma zayıflama yarışması yeni kuralıdır ve önümüzdeki cuma itibariyle geçerlidir 'cuma kilo bildirimlerinde tartı fotosu eklemek zorunludur "
Ekibimizde zaten uzun süredir fotolu bildirimler yapılıyordu ancak bundan sonra zorunlu olduğunu unutmayalım kızlar ❤
Hedef60kgolmak
@seyrekyagmur
@mavimli
@ayvacicegi
@AKREPcg
kirmizigitar
@SaskinAnne
pacman
@Amor-a
@bluuee
@Pain Killer
Mahi57
G gamzem23
caroline84
@tulperde
belmayne
İngilizce canımpacman öğrenci tıpçı
caroline84 senin branşın ne canım ? Çok haklısın öğretmen arkadaşlarımda çok sıkıntı çekiyor değişik bir süreç oldu
Vuu süpersin kilonda ve yaptıklarında çok hoş.
Bende sana bakıp elimden geleni yapım canım.
Şöyle ki bende Pkos, haşimoto troidi insülin direnci bide bu hastalıkların cildime yansıması var.
Hikayem baya uzun lisede adetim olmayınca doktora gittim uzun zamanlar dogum kontrol hapları içtim üniversiteye gidince baktım olmıycak 96 68 e düştüm.
Evlendim 70 ile hamile kaldım.
Tüp bebek tedavisi ile ama ohhss geçirdim cigerlerimden 4 litre su aldılar.
Neyse işte yine düştüm 70 kiloya okula başladım.
İkiz gebe kaldım 3. Ayımda karnımda öldüler.
Sonra yine tüp bebek ikiz gebe kaldım.
Yatarak hamilelikle 110 nu gördüm.
Ama ilk kızımda vardı olduk üçüz 4 yılda işe gitmedim.
Okula başlıycam kıyafetlerim olmuyor diye 80 kadar düştüm.
Ama bu online dersler telafi başladı çok bunaldım çocuklar yok duymadım görmedim dedikçe ne varsa yedim şiştim iyice ooo
Şimdi biraz yorgunluk var ama ne yapayım hastalıkları kilo verdikçe iyi oluyor.
Canım bende protein eksikligi var iki ögün beslenmeye çalışıyorum eger yapamazsam daha arada küçük bir ögün.
Sabah peynir zeytin yumurta ceviz salatalık domates
Akşam da uygun yemek.
Bugün sabah 22 dk evde internetten çalıştım cardio yaptım ögleden sonra dersim yok.
Çıkıp yürüyüş yapcam.
Canım pazar tartıldım 93 kiloydum.
Canım ögrencimin işide çok zor kaç ders var ev ortamı kardeş var TV var anne yemek yapıyor....İngilizce canım
24 bin adım nedir yahu burda yeni başlayan çömezler var.12.10 walkk Challenge sonuçları
1. @AKREPcg 24.266 adım
2. @reyyanK 15.000 adım
3. @Pain Killer 11.300 adım
4.belmayne 10.600 adım
5. @seyrekyagmur 10.200 adım
6.Hedef60kgolmak 7050 adım
7. @SaskinAnne 5758 adım
8.Cherry Mom 5000 adım
Süpersiniz kızlar bugün şahane adımlar geldi
+Puan @AKREPcg nin :)) tebriklerr
Kaptanım ilk listede G gamzem23 eşimdi şimdiBuyrun spor tablomuz
Eki Görüntüle 2703926
Kolay gelsin hocam ben yazıcı tablet aldım.
Dört gözle okulun açılmasını bekliyorum.
İnan insan elindekini bilmiyorum okulda derslerde ne oyunlar oynatıyordum.
Şimdi şiştim otur otur
Olur canım öğlen 1 e kadar ama şuan asıl listede olmadığın için esneklik payın var biliyorsun kendini sıkıntıya sokma listeye girince sokarsın :))Kaptanım sabah erkenden okulda olcam kahvaltı yapıp gelince tartılsam en son saat kaçta bildirim yapmalıyım?
Yo burda eşleştirme yok canım öyle gibi gözükmüş ama haklısın :) ortak tablosundan bağımsız bir tablo bu
Vayyyy tebrik ederizzesim gece 3 gibi geldi normalde sabah 8.5 ta cikiyo dedim hicbiyere gidemezsib bana kabak almarketlerin acilmasinj bekledi kabak aldi bi koca poset birakti gitti, simdi 3 gun boyunca kabak ve yogurtla beslenip insallah cumaya 61 leri gorurum
Cnm genel olarak romatizmal hastalıklar otoimmün aslında yani vücut kendine saldırıo,bunda da büyük etken ağzımızdan giren toksinlerin bağırsaktan geçip buralarda birikmesi ve vücudun yabancı görüp kendine saldırması.Bu yüzden enflamasyon önleyici gıdalardan fayda görebilirsin kuzum .
Hangi besinlerin ağrılarını artırdığını/azalttığını deneyimlemişsindir bencefarkında olmdıysan diyetisyenin eliminasyon diyeti verebilir danış istersen
Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Acaba nedir ki diyeYo burda eşleştirme yok canım öyle gibi gözükmüş ama haklısın :) ortak tablosundan bağımsız bir tablo bu
Üst tabloda bireysel spor puanları
Alt tabloda 2 ayrı grup var no kilo / yes fit altında da o gruplara mensup üyeler :))
Yani takımı sporda 2 ye böldük ayrıca spor puanları olarak yarışıyoruz :)
Şuan YES FİT önde gidiyor
Ol kaptanım nasıl manzara bu böyle. Sen nerde yaşıyorsun ki.Yürüyüş manzaraları
İnsta dan mı arıycaksın kuzumCanım işte ben bu sefer böyle bir diyetisyenle çalışıp artık bu al ver dönemine hayatımda bi son vermek istiyorum.
Normal diyetisyenlere çok gittim.
Ağva burası Yazlıktayım şuan ailemin yanında canım cumartesi AnkaraOl kaptanım nasıl manzara bu böyle. Sen nerde yaşıyorsun ki.
ceviz var ya kilo kilo var:) cevizi uzerine serpip degil de ceviz olarak ayrica tuketmeyi tercih ederim. oglen icin firina attim ypgurtla yedim mis gibi geldi.Vayyyy tebrik ederizz
Ceviz var mı evde ? Üstüne cevizde serpersen tok tutar :)
nasi ozlemisim ya:) cocuktan once haftasonu esim calismadiginda kacardik 1 geceligine oralara, bayilirim oraya ben... epeydir gidemedik tabi, nasi iyi geldi kaptanim tesekkur ederiz icimiz acildi,Yürüyüş manzaraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?