Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım sabah erkenden okulda olcam kahvaltı yapıp gelince tartılsam en son saat kaçta bildirim yapmalıyım?

öncelikle mücadeleci bir yönün olduğu için tebrik ederim. Ayrıca çok geçmiş olsun canım Hastalıkları dert etme aksine iyi olduğunu düşünüp kendini motive et ki ediyorsun bu çok güzel. Evet 3 çocuk çok zor ben 1 tane ile zor uğraşırken seni düşünemiyorum. Ama yemene dikkat et herşeyi öyle aman yiyim ne olacak deyip yeme :) Bu kiloları hep birlikte verip kurtulucaz.

Kolay gelsin hocam ben yazıcı tablet aldım.
Dört gözle okulun açılmasını bekliyorum.
İnan insan elindekini bilmiyorum okulda derslerde ne oyunlar oynatıyordum.
Şimdi şiştim otur otur
Cherry Mom kaptancığım söylemiş, evet öğrenciyim ben. Ama sizin için de ayrı zor. Hele bir de siz emek veren hocalarımızdansınız, ne güzel. Bizim hocaların da bir kısmını tenzih ediyorum ama üniversitede slayt okumayı ders anlatmak zanneden hocalarımız var. Esas sizin branşınız nedir?

Kaptanım sabah erkenden okulda olcam kahvaltı yapıp gelince tartılsam en son saat kaçta bildirim yapmalıyım?
Olur canım öğlen 1 e kadar ama şuan asıl listede olmadığın için esneklik payın var biliyorsun kendini sıkıntıya sokma listeye girince sokarsın :)) şimdilik cuma günü içinde bildirim yapman yeterli :)

Kaptanım ilk listede G gamzem23 eşimdi şimdi Mahi57 yazıyor?
Yo burda eşleştirme yok canım öyle gibi gözükmüş ama haklısın :) ortak tablosundan bağımsız bir tablo bu
Üst tabloda bireysel spor puanları
Alt tabloda 2 ayrı grup var no kilo / yes fit altında da o gruplara mensup üyeler :))
Yani takımı sporda 2 ye böldük ayrıca spor puanları olarak yarışıyoruz :)
Şuan YES FİT önde gidiyor

esim gece 3 gibi geldi normalde sabah 8.5 ta cikiyo dedim hicbiyere gidemezsib bana kabak al marketlerin acilmasinj bekledi kabak aldi bi koca poset birakti gitti, simdi 3 gun boyunca kabak ve yogurtla beslenip insallah cumaya 61 leri gorurum
Vayyyy tebrik ederizz
Ceviz var mı evde ? Üstüne cevizde serpersen tok tutar :)

Canım işte ben bu sefer böyle bir diyetisyenle çalışıp artık bu al ver dönemine hayatımda bi son vermek istiyorum.
Normal diyetisyenlere çok gittim.

Yürüyüş manzaraları

Eklentiler

• IMG_20201013_150510.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20201013_150828.webp
    178,1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20201013_151913.webp
    146,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201013_152116.webp
    222,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20201013_150357.webp
    109,1 KB · Görüntüleme: 29
Ben de bunu çözmeye çalışıyorum. Acaba nedir ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…