Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hergün giremiyorum kusura bakmayın diyetime bi şekilde devam edicem ama buraya bakamıyorum çıkarabilirsiniz beni.. hoşça kalın..

Çokkk geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin

Kaptanım ben iyice hazır olmadan listeye girmeyi zaten istemiyorum.
Kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum.

[QUOTE="emni
Hedefleri boş olanlardan dönüş rica ederim kızlar
Kaldı 3 gün güzel değerlendirelim lütfen 3 günde kilo artıyada döner eksiyede tam bir dönemeç süresi

CUMA HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
SaskinAnne 80.580.3
seyrekyagmur 71,871.3
@amatordiyetci68.468
mavimli 81.180.5
ayvacicegi 52.4??
kirmizigitar 62.161.7
A AKREPcg 7574.5

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
Mahi57 74.273.7
Pain Killer 66.665.6
G gamzem23 60.157
pacman 65.665
Amor-a 52.2????
B bluuee 67.9????
caroline84 9392

Hiç ekmek tüketiyorsun galiba değil mi ? Wasa yeterli oluyor mu :) tebrik ederim menüde sporda çok iyi

Kaptanım ekmek tüketiyorum aslında ama normal kahvaltılık değilde kahveyle bişey yemek istediğim için wasa oldu. Diyet öncesi kahve ve yanında tahıllı tarçınlı bisküviler yerdim

Akşam yemeğinde sebzeyi miktar olarak daha çok yemek isteğim için ekmek yemedim.

Kolay gelsin canım, sanki bizim ufaklığın yaşadıklarını anlatmışsın.
Zamanla geçecek inşallh merak etme.

Selam canım, site tamire girince Bir daha girmemiştim tabi sonra da Masumlar Apartmanı malum. Geç oldu.

Menü de spor da çok güzel. Akşama kadar acıkmadın mı? Ben bugün acıktım da.

Selam canım, site tamire girince Bir daha girmemiştim tabi sonra da Masumlar Apartmanı malum. Geç oldu.

Menü de spor da çok güzel. Akşama kadar acıkmadın mı? Ben bugün acıktım da.
Normalde pek acıkıyorum ama adet öncesi olduğu için aç kurta dönüyorum arada adet öncesi 12-18 düzenine döneyim dedim ama şimdilik idare ediyorum. Bakalım

Çok iyi fikir :))

Kızlar çok çok çok acil bir durum var
Ben sabahtan bu yana sanırım 4 lt su içtim ama özür diliyorum tuvalete gitmiyorum bütün su icimde kaldı
Bugün bisey de yemedim ama siskinim dünden daha fa kötüyüm ne yapicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…