- 23 Mart 2016
- 30.232
- 90.942
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.101
Ala alahBugün inanılmaz susadım
Hiç böyle de olmazdım ya
Umuyorum ki tarlusal dan olmuştur ve yine umuyorum ki adet olunca geçer. Menüyü yazayım bak yani bisey yemedimAla alahcidden çok olmuş tuvaletede çıkamadım diyorsun hiç başıma gelmedi umarım şişkinlik harici bir rahatsızlık vermez sana
Canım Bir doktoruna danış bence. Çünkü dört litre su muhakkak tuvalete çıkartır.Kızlar çok çok çok acil bir durum var
Ben sabahtan bu yana sanırım 4 lt su içtim ama özür diliyorum tuvalete gitmiyorum bütün su icimde kaldı
Bugün bisey de yemedim ama siskinim dünden daha fa kötüyüm ne yapicam ben
Ayy kaptanım hiç sorma, deli yürekten bu yana ilk kez tv dizisi izliyorum.Sende mi masumcusun
Evet bu sefer hiç halı malı çitilemedilerAyy kaptanım hiç sorma, deli yürekten bu yana ilk kez tv dizisi izliyorum.Safiyenin temizlik sahnesi çok azdi bu sefer. Beni ancak safiye motive eder temizlik konusunda diye bir umut izlemeye devam.
İşe yaramazsa kk nın temizlik sayfaları varmış onlara dadanacağım.
Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda geçer.Kızlar çok çok çok acil bir durum var
Ben sabahtan bu yana sanırım 4 lt su içtim ama özür diliyorum tuvalete gitmiyorum bütün su icimde kaldı
Bugün bisey de yemedim ama siskinim dünden daha fa kötüyüm ne yapicam ben
Bende öyle bir etki yapmamıştıUmuyorum ki tarlusal dan olmuştur ve yine umuyorum ki adet olunca geçer. Menüyü yazayım bak yani bisey yemedim
Benim 3 haftalık bir yarışma var, o bitsin hemen söylediğiniz sayfaya gidecem. Benimkisine artık ertelemek değil başka bişey diyorlardır, lügatte ismi bile yok öyle bi tembelim yani.Evet bu sefer hiç halı malı çitilemediler
Mehfam seni götürsün düzenli evimiz hayatımıza :)) bende bazen diyorum başlasam mı sonra burayı aksatırım diye vazgeçiyorum ama işleri ertelemek benimde canımı sıkıyor
Gördüm onuda sonucu merak ediyorumBenim 3 haftalık bir yarışma var, o bitsin hemen söylediğiniz sayfaya gidecem. Benimkisine artık ertelemek değil başka bişey diyorlardır, lügatte ismi bile yok öyle bi tembelim yani.
Çoğu zaman üşeniyorum, dün leslieleri yaparken ayağıma dolanan çocukları eziyordum sinir küpü yaptılar beni spor boyunca, bugün de o kadar isteksizdimki nerdeyse ağlayacaktım eliptiğe çıkmadan önce. Tabi çıkınca artık hakkını vereyim bari hissi oluşuyorGördüm onuda sonucu merak ediyorum
İyi spora üşenmiyorsun ama :)))
67.2Hedefleri boş olanlardan dönüş rica ederim kızlar
Kaldı 3 gün güzel değerlendirelim lütfen3 günde kilo artıyada döner eksiyede tam bir dönemeç süresi
CUMA HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇSaskinAnne 80.5 80.3 @seyrekyagmur 71,8 71.3 @amatordiyetci 68.4 68 mavimli 81.1 80.5 @ayvacicegi 52.4 ?? @kirmizigitar 62.1 61.7 @AKREPcg 75 74.5
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇMahi57 74.2 73.7 Pain Killer 66.6 65.6 G gamzem23 60.1 57 @pacman 65.6 65 @Amor-a 52.2 ???? B bluuee 67.9 ???? caroline84 93 ????
Çorba patates pek olmadı akşam ama olsun başka yemek yoktuAfiyet olsun canım gayet iyi
Afiyet olsun bluuee güzel menü
Hiç ekmek tüketiyorsun galiba değil mi ? Wasa yeterli oluyor mu :) tebrik ederim menüde sporda çok iyi
Hafta içi menülerin şahane oluyor :))
Afiyet olsun canım çok iyi gidiyorsun
ooo ingilizceci gelmis hosgelmisİngilizce canım
güzel AgvaYürüyüş manzaraları
sagolasin canim.Kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin.
Bununla beraber baska bahanelerimde bar ama ben bu guruba girerke kuralari kabul etmistim.Bacağından dolayı mı ? Vakitsizlik mi canım ?
Onemi yok canim cumaya ne kaldikiMahi57 şansına senin ortak tülperde kaçtı sanıyorum yeni haftayla başka ortak vereceğiz artık bu hafta böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?