Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ala alah cidden çok olmuş tuvaletede çıkamadım diyorsun hiç başıma gelmedi umarım şişkinlik harici bir rahatsızlık vermez sana
Umuyorum ki tarlusal dan olmuştur ve yine umuyorum ki adet olunca geçer. Menüyü yazayım bak yani bisey yemedim

Canım Bir doktoruna danış bence. Çünkü dört litre su muhakkak tuvalete çıkartır.

Sende mi masumcusun
Ayy kaptanım hiç sorma, deli yürekten bu yana ilk kez tv dizisi izliyorum. Safiyenin temizlik sahnesi çok azdi bu sefer. Beni ancak safiye motive eder temizlik konusunda diye bir umut izlemeye devam.

İşe yaramazsa kk nın temizlik sayfaları varmış onlara dadanacağım.

Evet bu sefer hiç halı malı çitilemediler
Mehfam seni götürsün düzenli evimiz hayatımıza :)) bende bazen diyorum başlasam mı sonra burayı aksatırım diye vazgeçiyorum ama işleri ertelemek benimde canımı sıkıyor

Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda geçer.

Benim 3 haftalık bir yarışma var, o bitsin hemen söylediğiniz sayfaya gidecem. Benimkisine artık ertelemek değil başka bişey diyorlardır, lügatte ismi bile yok öyle bi tembelim yani.

Gördüm onuda sonucu merak ediyorum
İyi spora üşenmiyorsun ama :)))
Çoğu zaman üşeniyorum, dün leslieleri yaparken ayağıma dolanan çocukları eziyordum sinir küpü yaptılar beni spor boyunca, bugün de o kadar isteksizdimki nerdeyse ağlayacaktım eliptiğe çıkmadan önce. Tabi çıkınca artık hakkını vereyim bari hissi oluşuyor

67.2 Cherry Mom

Çorba patates pek olmadı akşam ama olsun başka yemek yoktu

GÜNAYDIN herkese nasılsınız kızlar ay bu takım bana çok iyi geldi iyiki sizlerleyim :) , ptesi +1 le başladığım güne çok şükür bugün 1,3 eksiyle kapattım :) inşallah bi daha +1 leri görmem caroline84 bugün nasılsın ortim. Haftaiçi gösterdiğim performansı hafta sonu da gösterebilsem keşke Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…