- 2 Ekim 2020
- 354
- 1.400
- 33
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.121
Deniycem canim.Canım bende çok zor yapıyorum.
3 çocuk ders hani bi 20dk olabilir.
Benimki de dün bir kaç tekmemden son anda kurtulduÇoğu zaman üşeniyorum, dün leslieleri yaparken ayağıma dolanan çocukları eziyordum sinir küpü yaptılar beni spor boyunca, bugün de o kadar isteksizdimki nerdeyse ağlayacaktım eliptiğe çıkmadan önce. Tabi çıkınca artık hakkını vereyim bari hissi oluşuyor
Teşekkürler. Ellerinize sağlık9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
pacman
B bluuee
Mahi57
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
caroline84
Ebru karaduman 20 dk. 300 kalori videosu var.Deniycem canim.
Az vakik ile yapa bilecegim spor lar onerirseniz sevinirim.
Tesekkurlee canim.Ebru karaduman 20 dk. 300 kalori videosu var.
Birde leslinin yarim saatlik videoları var.
ne zaman donuyosunuzGünaydın kizlar evde zitlasmalar devam ediyor bende dünü düzeltmenin derdindeyim genelde kabak yemeye çalışacağım diyorum inşaallah yapabilirim.
Pazartesi sabahı sebebi ise kayınvalidem in 10 adet kardesi ile mülk kavga toplantısı var pazar günü oğullarını alıp gidecekmiş garip bi aile bunlarne zaman donuyosunuz
Canım vakitsizlikse ben diyetine geçen yıl başladım ozmann oğlumun uyku sorununu zirvesindeydik ve bir hayli yoruyordu beni yinede dediğin gibi ekibe olan sözden dolayı gece 12 de olsa 1 de olsa 1 saat sporumu yapıp huzurla uyudum:)) iyikide öyle olmuş yoksa o stresli zamanlarda iyice şişecektim biliyorumBununla beraber baska bahanelerimde bar ama ben bu guruba girerke kuralari kabul etmistim.
Bu yuzde spor yapmaliyim.
Simdilik en azinda bolgesel hareketler yaparim.
Süpersinnn ben inanmamıştım o kiloya zatenGünaydıııın.Ben artık baya erkenciyim dostlarımm. Arada girip okuyorum çoğu şeyi merak etmeyin. Etiketlerseniz de cevap veririm hahahahah. Sizleri çok seviyorum. Bi de Cherry Mom kaptanım pzt günü tok karnına 66.1 demiştim ya, bugün 65.3. İnşallah cumaya 300 daha gider. Belki dukan birası yaparım yarına.
Vay vayyyyŞuan walk in yarısını kostum geldim şimdi havuç kabak fırına verdim enterasan ki dün akşam ki kacamaga rağmen karnımı çok inmiş hissediyorum pantolonum çok bol geldi
Tmm canım inşallahCherry Mom kilo hedefim 51.8 ama biraz zor gibi çunku regl öncesi şişkinlik var Cuma kilosundan fazlası olmazsa benim icin o bile kar. Çok abartmadım insallah regl sonrası cok kilo gitmiş olur.
yok yere gidelim dedin he, dertsiz basina dert... neyse insallah sinir hastasi olmadan donersinizPazartesi sabahı sebebi ise kayınvalidem in 10 adet kardesi ile mülk kavga toplantısı var pazar günü oğullarını alıp gidecekmiş garip bi aile bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?