Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydıııın. Ben artık baya erkenciyim dostlarımm. Arada girip okuyorum çoğu şeyi merak etmeyin. Etiketlerseniz de cevap veririm hahahahah. Sizleri çok seviyorum. Bi de Cherry Mom kaptanım pzt günü tok karnına 66.1 demiştim ya, bugün 65.3. İnşallah cumaya 300 daha gider. Belki dukan birası yaparım yarına.

Benimki de dün bir kaç tekmemden son anda kurtuldu valla oğlumu da eğlendirdiğim için spor yaparken beş kat fazla efor harcıyorum

Birde leslinin bu videoları güzel. Video olarak atamadım. Ama youtube girip yazarsaniz çıkıyor. En çok yaptiğım vidoeoları.

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-14-10-14-12-1.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 27
Cherry Mom kilo hedefim 51.8 ama biraz zor gibi çunku regl öncesi şişkinlik var Cuma kilosundan fazlası olmazsa benim icin o bile kar. Çok abartmadım insallah regl sonrası cok kilo gitmiş olur.

Şuan walk in yarısını kostum geldim şimdi havuç kabak fırına verdim enterasan ki dün akşam ki kacamaga rağmen karnımı çok inmiş hissediyorum pantolonum çok bol geldi

Bununla beraber baska bahanelerimde bar ama ben bu guruba girerke kuralari kabul etmistim.
Bu yuzde spor yapmaliyim.
Simdilik en azinda bolgesel hareketler yaparim.
Canım vakitsizlikse ben diyetine geçen yıl başladım ozmann oğlumun uyku sorununu zirvesindeydik ve bir hayli yoruyordu beni yinede dediğin gibi ekibe olan sözden dolayı gece 12 de olsa 1 de olsa 1 saat sporumu yapıp huzurla uyudum:)) iyikide öyle olmuş yoksa o stresli zamanlarda iyice şişecektim biliyorum

Sağlık ise kendini zorlama haftada 2 3 gün 6000 7000 adım veya dediğin giib düzenli bölgesel egzersiz güzel menüler ile eminim sana eksi getirir

Süpersinnn ben inanmamıştım o kiloya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…