- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.141
Devlette 10 yıllıgım illk çocugum için bir yıl sonra ikizlerim için dört yıl gitmedim çocuklarıma bakmak için.ooo ingilizceci gelmis hosgelmiskac senelik ögretmensin canim?
İyiyim canım teşekkür ederim.GÜNAYDIN herkese nasılsınız kızlar ay bu takım bana çok iyi geldi iyiki sizlerleyim :) , ptesi +1 le başladığım güne çok şükür bugün 1,3 eksiyle kapattım :)inşallah bi daha +1 leri görmem caroline84 bugün nasılsın ortim. Haftaiçi gösterdiğim performansı hafta sonu da gösterebilsem keşke Cherry Mom
Canım bende yeni başladım yavaş yavaş olanlar var.Deniycem canim.
Az vakik ile yapa bilecegim spor lar onerirseniz sevinirim.
benim de ikizlerim varDevlette 10 yıllıgım illk çocugum için bir yıl sonra ikizlerim için dört yıl gitmedim çocuklarıma bakmak için.
Öncesinde kolejde bir yıl çalıştım.
bugün menü paylasirsam beni gruptan atarsiniz gene de paylasayim mi9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
@SaskinAnne
@Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
@AKREPcg
Hedef60kgolmak
@pacman
@bluuee
@Mahi57
@belmayne
@Pain Killer
@gamzem23
caroline84
Paylaş canım sınav ne zamnbugün menü paylasirsam beni gruptan atarsiniz gene de paylasayim mi
Sınav sonucunda ne olacak canım olumlu olumsuz neye bağlı bu sınav sen böyle gerildin:/kaptan ben bugün iptalim muhtemelen yarin da iptalim. ipin ucu kacti. stresten tirnaklarimi ve evdeki herseyi yedimsu anda parmagim kaniyor resmen parcalamisim off ya bu kadar stres neyin kafasi
kaptan ben bugün iptalim muhtemelen yarin da iptalim. ipin ucu kacti. stresten tirnaklarimi ve evdeki herseyi yedimsu anda parmagim kaniyor resmen parcalamisim off ya bu kadar stres neyin kafasi
gecen hafta 1. olduk ya, grupcak gaza geldikbugün menü paylasirsam beni gruptan atarsiniz gene de paylasayim mi
valla benim mazeretim vargecen hafta 1. olduk ya, grupcak gaza geldikbu hafta sonunculuga oynuyoruz bence neyse napalim her hafta ayni performans olacak diue bisi yok.
kalici ise dönebilirim yoksa hep böyle gecici devam edecek. türkiyede isim kadroluydu rahattim burda kadrolu olabilmesi icin Almancanin belli seviyede olmasi gerekiyor.Sınav sonucunda ne olacak canım olumlu olumsuz neye bağlı bu sınav sen böyle gerildin:/
bu cuma kaptan neyseki. bitse de kurtulsam.Paylaş canım sınav ne zamn
Tabiki aynı performans olmaz ama sonuncu olmayıda hak etmiyoruzgecen hafta 1. olduk ya, grupcak gaza geldikbu hafta sonunculuga oynuyoruz bence neyse napalim her hafta ayni performans olacak diue bisi yok.
Hayırlısı canımbu cuma kaptan neyseki. bitse de kurtulsam.
Ama tekrar sınava girme hakkı vardır herhalde canım yazık kendine strese girme bu kadarkalici ise dönebilirim yoksa hep böyle gecici devam edecek. türkiyede isim kadroluydu rahattim burda kadrolu olabilmesi icin Almancanin belli seviyede olmasi gerekiyor.
Canım aslında bakıyorum ama peynir yogurt da yok diyorlar haşimoto için.
Onada ben hazır degilim daha
VuhuuuuNOTASIZ TURU GEÇTİĞİMİZ İÇİN HEDİYEMİZ GELDİ
ANALİZ RAPORUNUN LİNKİ
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. takımın analizini, 3. takımı tebrik ederek bitirmişim. Şimdi de alıntılayıp düzeltince ekler ilk mesajdaki gibi görünmüyor, ne yazık ki bende de yok orijinalleri. Sildim, gitti çünkü fotoları. Bilginize. 6. takıma tebrikler.www.kadinlarkulubu.com
Hedef60kgolmak seyrekyagmur ayvacicegi ilk 3 te tebrikler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?