Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
12.20: Sütlü Türk kahvesi (200ml)
16.30: Yarım armut, 1 küçük mandalina, limonlu yeşil çay, 3 kuru kayısı
17.00: bir tabak çorba, 20 fındık
20.00: 2,5 köfte, salata
Su: 3lt
Ve spor
Çok güzel canım afiyet olsun. Spor ne yaptın?
Ve o suyu nasil iciyorsun ya bayiliyorum 2 litreyi gecebilenlere

Eşim destek yine gerektiği kadar olamiyr bu sefer annesi ile kendi kavga etti ama ya yulaf ezmesi gördüm ki hiç kaynanamda olacak şey değildir kaynım almış kilo aldiriyo sanipta benim işime geldi benim denklemler hiç bitmez beyaa işimde hayatımda muhasebe benim
Ben yeni gördüm geçen hafta birinci olmuşuz tebrikler herkese :)
Evet ayvacicegi çok şükür ama bu hafta kizlar pek öyle beklemiyor

Kilo da aldırır aslında spor yapanlar yüksek kalorili yiyor kas almak için hehe
eee hayat da inişli çıkışlı ---->

ay ben dun kacirmisim nasi olmussa SaskinAnne yi simdi gordum daha aklim kaldi...

bu arada benim odem de bir gun iniyor bir gun cikiyor, cuma gunu tartim bana nasil surprizler hazirliypr merak icerisindeyim:)
Burdayım
Bizim okulla ilgii işlerim vardı
Telefonu elime alamadım moalimde bozuk davul gibi oldum bacaklarım şişti gözlerimin altı sis
Inşaallah adet olurum inşaallah
Cherry Mom Hedef60kgolmak kirmizigitar

Bende içerim su içmeye alışınca oluyor galiba geçen sene bir başladım şimdi duramıyorum dilim damağım kuruyor habire
Darisi basima insallh, tabi her bir bardakta 1 kez wcye goturmeyecekse.
Hele disari cikacaksam susasam da icemem cunku 10dk ya wcye gitmem gerekir.

Kuzu merak ettik bayağı ya, idrar yapabildin mi? Gece gidecek kadar acil değil diyorsan da en azından yarın dahiliyeye görün bence
Yok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir mi
Cuma günü kızımı doktoruna goturcez eger o gune gecmezse giderim bende
BIr yanimda diyor ki ne zaman progesteron kullansan şişkinlik oluyor az bekle adet olunca geçer
Yarın birde toplantı var

Valla yatmak için gelmeni bekledim

Foto mevzusu canını sıkmasın 1 2 hafta deneriz baktık böyle devran dönmüyor aksaklıklar oluyor kurallar kaldırılır koyulur kâti bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…