- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.181
Çok güzel canım afiyet olsun. Spor ne yaptın?Menüm
12.20: Sütlü Türk kahvesi (200ml)
16.30: Yarım armut, 1 küçük mandalina, limonlu yeşil çay, 3 kuru kayısı
17.00: bir tabak çorba, 20 fındık
20.00: 2,5 köfte, salata
Su: 3lt
Ve spor
Eşim destek yine gerektiği kadar olamiyr bu sefer annesi ile kendi kavga etti amaCnm yüksek kilo olduğu için galiba kolay gitti bi de dalgalanmalar oluyo tabi haftalar arası
Sana da çokk tebrikss tatlım
Valla bravo orda bile yulaf lapası yapmışsın
Eşinin sana destek olmasına mı sevinmelii annesine bu kadar çıldırmasına mı üzülmelii
İki ucu çoklu denklem valla
Evet ayvacicegi çok şükür ama bu hafta kizlar pek öyle beklemiyorBen yeni gördüm geçen hafta birinci olmuşuz tebrikler herkese :)
Kilo da aldırır aslında spor yapanlar yüksek kalorili yiyor kas almak için heheEşim destek yine gerektiği kadar olamiyr bu sefer annesi ile kendi kavga etti amaya yulaf ezmesi gördüm ki hiç kaynanamda olacak şey değildir kaynım almış kilo aldiriyo sanipta benim işime geldi benim denklemler hiç bitmez beyaa işimde hayatımda muhasebe benim
Evet ayvacicegi çok şükür ama bu hafta kizlar pek öyle beklemiyor
Yeni gördüm nasıl oldun canım ?Kızlar ya. Bugün çok çok halsizim. Kafam şiş gibi. Bir ağrı var. Kendime gelemiyorum. zorlayıp Bi leslie yapacağım. Belki kendime gelirim
Bende içerimÇok güzel canım afiyet olsun. Spor ne yaptın?
Ve o suyu nasil iciyorsun ya bayiliyorum 2 litreyi gecebilenlere
İillle cumaya bir ekşııın katacaksınız arkadaşbu arada benim odem de bir gun iniyor bir gun cikiyor, cuma gunu tartim bana nasil surprizler hazirliypr merak icerisindeyim:)
Benimde yaa sorma
Çok çok afferin bize14.10 walkk Challenge Sonuçları
1. 11.400 adım ileHedef60kgolmak
2. 10.504 adım ile A AKREPcg
3. 9530 adım ileseyrekyagmur
4. 8500 adım ilebelmayne
5. 6370 adım ilePain Killer
bu kezzz +puan Hedef60kgolmak nin oldu tebriklerr :)))
Yok o laptop spor geneldeKilo da aldırır aslında spor yapanlar yüksek kalorili yiyor kas almak için hehe
eee hayat da inişli çıkışlı---->
Burdayımay ben dun kacirmisim nasi olmussaSaskinAnne yi simdi gordum daha aklim kaldi...
bu arada benim odem de bir gun iniyor bir gun cikiyor, cuma gunu tartim bana nasil surprizler hazirliypr merak icerisindeyim:)
Kuzu merak ettik bayağı ya, idrar yapabildin mi? Gece gidecek kadar acil değil diyorsan da en azından yarın dahiliyeye görün benceBurdayım
Bizim okulla ilgii işlerim vardı
Telefonu elime alamadım moalimde bozuk davul gibi oldum bacaklarım şişti gözlerimin altı sis
Inşaallah adet olurum inşaallah
Cherry Mom Hedef60kgolmak kirmizigitar
Darisi basima insallh, tabi her bir bardakta 1 kez wcye goturmeyecekse.Bende içerimsu içmeye alışınca oluyor galiba geçen sene bir başladım şimdi duramıyorum dilim damağım kuruyor habire
Ay sorma ben öyleyim işte habire WCDarisi basima insallh, tabi her bir bardakta 1 kez wcye goturmeyecekse.
Hele disari cikacaksam susasam da icemem cunku 10dk ya wcye gitmem gerekir.
Yok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir miKuzu merak ettik bayağı ya, idrar yapabildin mi? Gece gidecek kadar acil değil diyorsan da en azından yarın dahiliyeye görün bence
Aaa ortagim bunu ben de yeni gordum nasil oldun? Neden boyle oldun acaba?Kızlar ya. Bugün çok çok halsizim. Kafam şiş gibi. Bir ağrı var. Kendime gelemiyorum. zorlayıp Bi leslie yapacağım. Belki kendime gelirim
Şu an ağlayabilirim merak eden yüreginizden operim
Tarih resmi o bu dediler çıkıp gidesim geliyor gerçekten sinirlendim hayatta en ifrit olduğum durum şahsıma duyulan güvensizliktir
Ama sizleri çok seviyorum o ayrı birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?