- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.161
Sorma ama napim hep biizmkilerleyiz vicdanım rahatta etmiyor ama karşıdaki anne benim annem gibi değilyok yere gidelim dedin he, dertsiz basina dert... neyse insallah sinir hastasi olmadan donersiniz
İnsanlar çok fütursuz bi yıl daha sonra yapsalar nolcak nasıl olsa 12 yi geçince herşey gene balkabağı neyi merak ediyorlarSelam veremedim sizlere nasılsınız kızlar herkes iyi umarım
Benim cumartesi Ankara'ya yolculuk var onun öncesinde de yeğenimin nişanı çıktıbu dönemde nişan yapıyorlar sinir ediyorlar beni ben covid maceramdan sonra pek gitmeyi düşünmüyorum el ayak çekildikten sonra hayırlı olsuna diyeceğim uzaktan ama annem babam mecbur gidecekler... Bu sebeple evde biraz yoğunluk var yazlığı kapatıyoruz toparlanıp öbür eve gideceğiz ara ara bakıp çıkıyorum sayfaya
Ah canım sorma sorma sözüde öyle yaptılar bir eve 50 kişi tıkıştılarİnsanlar çok fütursuz bi yıl daha sonra yapsalar nolcak nasıl olsa 12 yi geçince herşey gene balkabağı neyi merak ediyorlarevet sonra gitmek daha mantıklı bir de İstanbul'da %50 artış var. Hayırlı ile hepimiz evimize bi kavuşsak
Bu konularda kesinlikle hatır gönül dinlememek lazım. Gerçekten anlamıyorum hala insanlar fark edemiyorlar ve onlar yüzünden benim babam gibi riskli kişiler tehlikede. Aman dikkat edin kaptanim hiç gitmeyin.geçen hafta arkadaşım ve başka bir arkadaş ikinci kez bana gelmek istediler ve ben ikinci kez reddettim yani anlamıyorum tamam piknik yapalım ama ev olmaz hiç mi korkmuyorlar yaAh canım sorma sorma sözüde öyle yaptılar bir eve 50 kişi tıkıştılarşimdi neyseki bahçede ama yemekli olacak maskeler çıkacak
Dediğin gibi sağ salim ulaşalım inşallah
Cnm o stresle bile yediklerini gayet güzel idare ediyosun bence, böyle olcağını biliyodun aslında ama tahmininden de kötü geçiyor sanırım üzüldük senin adına kuzumŞuan walk in yarısını kostum geldim şimdi havuç kabak fırına verdim enterasan ki dün akşam ki kacamaga rağmen karnımı çok inmiş hissediyorum pantolonum çok bol geldi
Bende suan oyleyim.Canım vakitsizlikse ben diyetine geçen yıl başladım ozmann oğlumun uyku sorununu zirvesindeydik ve bir hayli yoruyordu beni yinede dediğin gibi ekibe olan sözden dolayı gece 12 de olsa 1 de olsa 1 saat sporumu yapıp huzurla uyudum:)) iyikide öyle olmuş yoksa o stresli zamanlarda iyice şişecektim biliyorum
Sağlık ise kendini zorlama haftada 2 3 gün 6000 7000 adım veya dediğin giib düzenli bölgesel egzersiz güzel menüler ile eminim sana eksi getirir
Tamam canim bakarim tesekkur ederim.Canım bende yeni başladım yavaş yavaş olanlar var.
Bi bak istersen leslie var.
Daha ilerleyince Ergin Kırbaç var.
Sorma amatör sonra da hiç söylememiş gibi kadın hayatına devam ediyor. Ve ben çok zor eski halime dönüyorum eşim ise ayrı bi garip. İdare etmeye çalışıyorum devamlı bi tikinma istegi olmuyor değil lifalif gibi ürünlerle geçirmeye çalışıyorum ya da kahve içiyorum. Artı gelmeyim de eksiyi geçtim yani. Bu arada tebrik ederim Bir sensin takibinde de benimCnm o stresle bile yediklerini gayet güzel idare ediyosun bence, böyle olcağını biliyodun aslında ama tahmininden de kötü geçiyor sanırım üzüldük senin adına kuzum
Cnm yüksek kilo olduğu için galiba kolay gitti bi de dalgalanmalar oluyo tabi haftalar arasıSorma amatör sonra da hiç söylememiş gibi kadın hayatına devam ediyor. Ve ben çok zor eski halime dönüyorum eşim ise ayrı bi garip. İdare etmeye çalışıyorum devamlı bi tikinma istegi olmuyor değil lifalif gibi ürünlerle geçirmeye çalışıyorum ya da kahve içiyorum. Artı gelmeyim de eksiyi geçtim yani. Bu arada tebrik ederim Bir sensin takibinde de benim
Kuzum besinlerin doğada kendini korumaları için olan toksinleri vaar, endüstriyel toplumda eklenen ya da artan toksinler vaar yani hepsini elersen yicek bişey kalmıyo aslında o yüzden bu eliminasyon diyeti özellikle hangisine hassassın onu bulmak için.Bi ara araştırmıştım belki sen de bakmışsındır baklagillerdeki fitik asit, siyah çaydaki tanninler mesela o limonla etkisi azalanCanım aslında bakıyorum ama peynir yogurt da yok diyorlar haşimoto için.
Onada ben hazır degilim daha
Off kuzum noldu öyleee acilen acile lütfennnn haberdar et bizi de bu koronadan daha ciddi ve acil bi durumKızlar çok çok çok acil bir durum var
Ben sabahtan bu yana sanırım 4 lt su içtim ama özür diliyorum tuvalete gitmiyorum bütün su icimde kaldı
Bugün bisey de yemedim ama siskinim dünden daha fa kötüyüm ne yapicam ben
Yaa ciddenOff kuzum noldu öyleee acilen acile lütfennnn haberdar et bizi de bu koronadan daha ciddi ve acil bi durum
Ay lütfen ulaşalım yaa üzüldüm gerçektenYaa ciddenSaskinAnne bugün hiç yazmadı yaa toplanma telaşından unuttum iyidir inşallah ya
Mehfam sende nosu mu vardı bir yazsan ?? İyi mi nasıl
Sen öyle yazınca iyice korktum yaAy lütfen ulaşalım yaa üzüldüm gerçekten(
Sen öyle yazınca iyice korktum ya
Reyyana yazdım cepten bakalım varsa numarası öğreniriz dönerim kızlar☹Umarım böbrekle ilgili bi sorun yoktur.
Evet canımBen yeni gördüm geçen hafta birinci olmuşuz tebrikler herkese :)
Zaten karın bölgesi sıkıntılıydı ya cnm ,aklıma iyi olmayan alternatifler de geldi haliyleSen öyle yazınca iyice korktum ya
Neyse dua edelim bekleyelim bakalımReyyanın telefonda sıkıntı olmuş numaraların çoğu gitmiş ulaşamadıkSaskinAnne ye ama normal olmadığı belli gün içinde muhakkak girerdi bu kız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?