Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsanlar çok fütursuz bi yıl daha sonra yapsalar nolcak nasıl olsa 12 yi geçince herşey gene balkabağı neyi merak ediyorlar evet sonra gitmek daha mantıklı bir de İstanbul'da %50 artış var. Hayırlı ile hepimiz evimize bi kavuşsak

Ah canım sorma sorma sözüde öyle yaptılar bir eve 50 kişi tıkıştılar şimdi neyseki bahçede ama yemekli olacak maskeler çıkacak
Dediğin gibi sağ salim ulaşalım inşallah

Ah canım sorma sorma sözüde öyle yaptılar bir eve 50 kişi tıkıştılar şimdi neyseki bahçede ama yemekli olacak maskeler çıkacak
Dediğin gibi sağ salim ulaşalım inşallah
Bu konularda kesinlikle hatır gönül dinlememek lazım. Gerçekten anlamıyorum hala insanlar fark edemiyorlar ve onlar yüzünden benim babam gibi riskli kişiler tehlikede. Aman dikkat edin kaptanim hiç gitmeyin.geçen hafta arkadaşım ve başka bir arkadaş ikinci kez bana gelmek istediler ve ben ikinci kez reddettim yani anlamıyorum tamam piknik yapalım ama ev olmaz hiç mi korkmuyorlar ya

Şuan walk in yarısını kostum geldim şimdi havuç kabak fırına verdim enterasan ki dün akşam ki kacamaga rağmen karnımı çok inmiş hissediyorum pantolonum çok bol geldi
Cnm o stresle bile yediklerini gayet güzel idare ediyosun bence, böyle olcağını biliyodun aslında ama tahmininden de kötü geçiyor sanırım üzüldük senin adına kuzum

Bende suan oyleyim.
Benim kizlarin ikiside bebek gibi surekli iygilenmem gerekiyor cok yaramazlar.
Birde kayinvalidemle ayni evde yasayinca bos vakit bulmak imkansiz.
Eskiden gunde 2000 ip atlardim.
20 dakika surerdi ona bile kizardi sonunda buraktim.
benim evde spor yapmama karsi geceleri yapsam atlayip ziplamak gerekiyor uyuyamiyorum diyor.
gunduzde odama girdigim an ne yapiyorsun diyor,
Kiziyor.
Ama yinede alisverise cikarsan ipimi kizlarin koparmis.
Yeni bir ip alicam en azindan gunde 200-300 ip atlarim.

Cnm o stresle bile yediklerini gayet güzel idare ediyosun bence, böyle olcağını biliyodun aslında ama tahmininden de kötü geçiyor sanırım üzüldük senin adına kuzum
Sorma amatör sonra da hiç söylememiş gibi kadın hayatına devam ediyor. Ve ben çok zor eski halime dönüyorum eşim ise ayrı bi garip. İdare etmeye çalışıyorum devamlı bi tikinma istegi olmuyor değil lifalif gibi ürünlerle geçirmeye çalışıyorum ya da kahve içiyorum. Artı gelmeyim de eksiyi geçtim yani. Bu arada tebrik ederim Bir sensin takibinde de benim

Cnm yüksek kilo olduğu için galiba kolay gitti bi de dalgalanmalar oluyo tabi haftalar arası
Sana da çokk tebrikss tatlım
Valla bravo orda bile yulaf lapası yapmışsın
Eşinin sana destek olmasına mı sevinmelii annesine bu kadar çıldırmasına mı üzülmelii
İki ucu çoklu denklem valla

Canım aslında bakıyorum ama peynir yogurt da yok diyorlar haşimoto için.
Onada ben hazır degilim daha
Kuzum besinlerin doğada kendini korumaları için olan toksinleri vaar, endüstriyel toplumda eklenen ya da artan toksinler vaar yani hepsini elersen yicek bişey kalmıyo aslında o yüzden bu eliminasyon diyeti özellikle hangisine hassassın onu bulmak için.Bi ara araştırmıştım belki sen de bakmışsındır baklagillerdeki fitik asit, siyah çaydaki tanninler mesela o limonla etkisi azalan
Bayağı not almıştım bi ara deftere bile yazdm bakarım istersen sen de biraz bakarsan ve denemek istersen uygularız burda

Off kuzum noldu öyleee acilen acile lütfennnn haberdar et bizi de bu koronadan daha ciddi ve acil bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…