- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.930
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.201
Ayy o zaman duami geri aldim, ben evdeyken icmek icin zorlarim kendimi.Ay sorma ben öyleyim işte habire WC
Hayirli yolculuklar katanim, kolay gelsinYarın yolculuk var kızlar İstanbula geçiyoruz yatayım öptüm herkesiiyi geceler
Kötü bişey olmadigina sevindim ama Amatör e katılıyorum şaşkın, eger idrar sorunluysa ihmal etmeŞu an ağlayabilirim merak eden yüreginizden operim
Tarih resmi o bu dediler çıkıp gidesim geliyor gerçekten sinirlendim hayatta en ifrit olduğum durum şahsıma duyulan güvensizliktir
Ama sizleri çok seviyorum o ayrı birşey
Bence bu olayı bu hale getirenler kara listeye alınmalıydı neden alinmadi❤ Valla yatmak için gelmeni bekledim
Foto mevzusu canını sıkmasın 1 2 hafta deneriz baktık böyle devran dönmüyor aksaklıklar oluyor kurallar kaldırılır koyulur kâti bir durum yok
Cumaya kadar bekleyeceğim canım sagolasinKötü bişey olmadigina sevindim ama Amatör e katılıyorum şaşkın, eger idrar sorunluysa ihmal etme
sen bi de bu hafta gör biziBen yeni gördüm geçen hafta birinci olmuşuz tebrikler herkese :)
Yumurtlama olduğu için şişkinlik vücut ödemi desek tamam ama idrar durdu deyince korktuk kuzumYok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir mi
Cuma günü kızımı doktoruna goturcez eger o gune gecmezse giderim bende
BIr yanimda diyor ki ne zaman progesteron kullansan şişkinlik oluyor az bekle adet olunca geçer
Yarın birde toplantı var
Oyy üyelerinin sağlığını merak edip yatamazmışş❤ Valla yatmak için gelmeni bekledim
Foto mevzusu canını sıkmasın 1 2 hafta deneriz baktık böyle devran dönmüyor aksaklıklar oluyor kurallar kaldırılır koyulur kâti bir durum yok
cok iyi bizim kaptan cok sansliyizOyy üyelerinin sağlığını merak edip yatamazmışş
kuzu bende yumurtlama doneminde olsugumi tahminnediyorum (belirtilerden) ne zaman yumurtlama donemimde olsam acayip odem yapiyo vucudum adetliyken bile bu kadar odem olmuyo anlamadim gitti, senin de hormonlara bagli olabilir bu odemlerinYok aslında aklıma ne geliyor protein kaçağı olabilir mi
Cuma günü kızımı doktoruna goturcez eger o gune gecmezse giderim bende
BIr yanimda diyor ki ne zaman progesteron kullansan şişkinlik oluyor az bekle adet olunca geçer
Yarın birde toplantı var
Günayyyyddınn9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
Amor-a ✖✖ ❤ ❤ ✖ ❤
mavimli ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
kirmizigitar ❤ ✖ ❤ ❤ ❤ ❤
ayvacicegi ✖✖ ❤ ❤ ❤ ❤
seyrekyagmur ❤✖ ❤ ❤ ❤ ❤
A AKREPcg ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Hedef60kgolmak ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
pacman ❤ ❤ ✖ ❤ ❤ ✖
B bluuee ✖ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Mahi57 ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
belmayne ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Pain Killer ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
G gamzem23 ❤ ✖✖ ❤ ❤ ❤
caroline84 ❤ ❤ ❤ ❤ ✖ ✖
İlk defa bir konuda aynı oldukkuzu bende yumurtlama doneminde olsugumi tahminnediyorum (belirtilerden) ne zaman yumurtlama donemimde olsam acayip odem yapiyo vucudum adetliyken bile bu kadar odem olmuyo anlamadim gitti, senin de hormonlara bagli olabilir bu odemlerin
Günaydın SüpersinGünaydın herkeze
kaptanım ben birşey soracaktım. Ben hedefime ulaştım. Yarın tartıdan sonra kendime dondurma ödülü verebilirmiyim
Cherry Mom
Oyy üyelerinin sağlığını merak edip yatamazmışş
cok iyi bizim kaptan cok sansliyiz
eeee, bende farkinda bile degildim nir kac gundur yumurtlama gunumde oldugumu fark ettim, sonra bu kadar sisligimin alakasi olabilir mi acaba dedim.arastirdim evet bazi insanlar yumurtlama doneminde odem toplarmis cok... hep hormonlardan yaniİlk defa bir konuda aynı oldukbende yumurtlamada şişiyorum
sen bi de bu hafta gör bizi
Rica ederim kuzumGünayyyyddınn ☀☀☀ eline sağlıkMehfam kuzum
caroline84 menülerini bekliyoruz canım biliyorum yoğunsun ama bir şekilde alışkanlık haline getirebilirsek menü yazma işini sana hiç yük gibi gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?