- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.881
Yok canım yanlış anlaşılmış kisisellestirmiyorum yani durumu anlatıyorum hepimiz burda sabit geldim artı gördüm eksi de oldum sonuçta ölüm diyeti yapmıyoruz dediğin gibi her hafta aynı gelecek değiliz ama surda emek sarfeden okaar insan varken neden üstü kapalı hedef alınıyoruz inan anlamış değilim kendi adına değil grup adına sinirlendim ben. Biz burada birbirimizi eksiğini kapatıyoruz sonuçtaacikcasi bastan beri resimli olmaliydi bence bildirimler, tum takimlar icin konusuyorum. kagit olayi su asamada yapilabilecek en makul cozum, sende uzun uzun anlatmissin kaptanim hakkini helal et.
yalniz dedikodular kismi can sikici. bizim takim acik acik zan altinda kaliyor.
ama bunca insan her hafta syni oranda kilo verilemeyecegini bilir herhalde, bir hafta cok kaybettiysek sonraki hafta oran azalacaktir bunu tahmin etmek zor degil.
gunde 8 saat uuyan birini 3 gun uyanik tutabilirsiniz, wauw 72 saat uykusuzluga dayandi dersiniz, sonraki hafta gunde 15 saatini uyumakla gecirir o kisi ve bu dogaldir siz bu insana ne cok uyuyorsun yahu diyemezsiniz.. gecen hafta oranimiz cok yuksekti takim olarak, acik ara fark atmistik, bunun bir geri donusu olacak tabiki...
birileri bu durumdan nemalanmaya calismis olabilir, cok onemli mi? bence degil... bundan sonraki surecte ama bu hafta ama sonraki hafta performansimiz tekrar yukselecektir illaki bu dedikodulari cikaranlarin tezleri kendiliginden curuyecektir zaten.
odaklanmamiz gereken kendimiziz. ben bu tur durumlara kahkahalarla gulup geciyorum. ben kendimi biliyorum baskasinin ne dusundugunun onemi yok...SaskinAnne sende bu konuyu kisisellestirme bence, hepimiz kendimize bakalim hedeflerize odaklanalim yeter.
Ben unuttum yahu 6339 benimki vardı19.10. walk Challenge sonuçları
1. A AKREPcg 12.514
2.belmayne 7000 adım
3.Cherry Mom 6850 adım
4.Hedef60kgolmak 6000 adım
5.Namaria 1220 adım
+Puan A AKREPcg nin oldu tebriklerr
Bende yeni bitirdim 3 gün mü oldu 4 gün mü ne bugün adet oldumArkadaslar tarlusali uzun zamandir kullanmiyordum onun etkisi mi bilmiyorum istahim afik aksam menum gayet doyurucuydu ama karnim kazinir gibi oldu bir grissini ve bir dilim peynir yedim az önce sagliksiz degil ama normalde olmazdi
Ne onerirsiniz bu konuda bir an once bitseydi de regl olsaydim
Süper canım afiyet olsun, leslie süresi de çok güzel yalnız.Bugün menüm :
KAhvaltı elmalı fıstık ezmeli yulaf lapası
Ara türk kahvesi
Öğlen ton balığı ve köz patlıcan salatası
Ara türk kahvesi,armut ve ceviz
Akşam yumurta,üçgen peynir,2 dilim salam,yeşil zeytin domates salatalık
3 lt su
60 dk leslie yaptım yürüyüş
Wooow kaptanım siz de mi bildirim yapıyorsunuz, halktan biri, bizden biri yaşasın6850 adım
40 dk bisiklet :)
ben kendi adima hic takmiyorum vallaGüzel güzel anlatmışsın yordum seni de canım
Bahar kaptana yazma sebebim uygulama üzerinden ekran görüntüsü oluyor mu diye sordum sana da demiştim kural böyle dedi ve ben cuma günü o şekilde bildirim yaptım ama sordum neden atılmadılar diye bunu merak etmem de normal sanırım ortada olaylar dönüyor. Mesela benim kilom da 81.5 değil su an şişkinliğim geçse 80 altı gelirim belki ama doğruyu söylüyorum burada varsayım üzerine konusulmuyor her üyenin aklından geçtiğine de eminim neden atilmadiklari
Benim için sorun değil aslında hoşnut olmuyorum isim yaz kağıda tarih yaz ekle gönder falan hoşuma gitmeme sebebini de söylemiştim güvensizlik ortamı olmasa keşke diye
Canım temmuzdan beri buradayım burada sanal ortamda tanımadığın için belki son cümlemi kasti yazdığım aklına gelmiş olabilir ama ortaya yazılmış yazım dili. Birisi ile problemim olduğu an söyleyeceğimi isim vererek söylerim ben. Asla seninle ya da diğer kaptanlar ile ya da cuma grubu ile ya da yarışma ile bir sıkıntım yok. Ama eğer paylaşım alanında şaibe vardı bak herkesin performansı düştü tarzı konuşmalar oluyorsa kendimi demavimli de seni de grup arkadaşlarımi da savunurum. Aslında konuya gelme sebebi bu anlatma şekli farklı oldu. Konuşulan biz isek kendi payıma sıkıntılı 10 gün geçirdim malesef
benim adimlar cok az geldi galiba kaptan listeye almamissin19.10. walk Challenge sonuçları
1. A AKREPcg 12.514
2.belmayne 7000 adım
3.Cherry Mom 6850 adım
4.Hedef60kgolmak 6000 adım
5.Namaria 1220 adım
+Puan A AKREPcg nin oldu tebriklerr
ben de bugün adet oldum iyi miBende yeni bitirdim 3 gün mü oldu 4 gün mü ne bugün adet oldumbende şişkinlik yapıyor malesef bu tip ilaçlar en iyisi böyle durumlarda su iç yavaş yavaş o zaman açlık hissi geçiyor
Kaptanım 65.5 değil hedefim ,iki kilo nasıl vereyim bir haftadaKIZLAR BU HAFTA HERKES HEDEFLERİNE TUTUNSUN LÜTFEN NOTAMIZI SİLDİRMEK İÇİN EL BİRLİĞİYLE SAVAŞIYORUZ HADİ BAKALIM
16-23 EKİM HEDEF TABLOSU
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 81.5 ??? 70.7 69.5 68.2 67.9 82 81 52.1 51.8 62.3 61.8 74.4 73.9 73.3 72.8 100.6 99.5 64.9 64 59.1 58 77.2 76.2 65.3 ??? 67.3 65.5 52.6 51.8 92.2 ??? 68.1 66
Vallahiben de bugün adet oldum iyi miama senin olmana ayrica sevindim rahatlamissindir sonunda.
Günaydın canım16-23 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
Hedef60kgolmak
pacman
B bluuee
Mahi57
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
caroline84
Namaria
B bebeqimyoldamrc
Günaydınnnngünaydın arkadaşlar huzurlu günler
uykumu tam alamadım pek bi keyifsizim akşama düzelir inşallah :)
AhahahahKaptanım 65.5 değil hedefim ,iki kilo nasıl vereyim bir haftadayarim kilo hedef koyuyorum bu hafta 66,8
benim adimlar cok az geldi galiba kaptan listeye almamissin
Wooow kaptanım siz de mi bildirim yapıyorsunuz, halktan biri, bizden biri yaşasın
ayy şaka yaptım kaptanım gecenin bu saati espiri bu kadr olduiyiki varsınız
Findik lahmacun 7 tane gozume cok geldi ama kucukse sorun yoktur aksam da yok zaten guzel bence
ortiyiz canim da iki gündür yaziyorum etiketliyorum seni, bana hic pas vermiyorsuncanım ortim ya farketmemişimdir yoksa nie pas vermim sana birkaç defa yazdım ama demek kaçrdıklarım olmu @mavimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?