Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım yanlış anlaşılmış kisisellestirmiyorum yani durumu anlatıyorum hepimiz burda sabit geldim artı gördüm eksi de oldum sonuçta ölüm diyeti yapmıyoruz dediğin gibi her hafta aynı gelecek değiliz ama surda emek sarfeden okaar insan varken neden üstü kapalı hedef alınıyoruz inan anlamış değilim kendi adına değil grup adına sinirlendim ben. Biz burada birbirimizi eksiğini kapatıyoruz sonuçta

Bende yeni bitirdim 3 gün mü oldu 4 gün mü ne bugün adet oldum bende şişkinlik yapıyor malesef bu tip ilaçlar en iyisi böyle durumlarda su iç yavaş yavaş o zaman açlık hissi geçiyor

Süper canım afiyet olsun, leslie süresi de çok güzel yalnız.
6850 adım
40 dk bisiklet :)
Wooow kaptanım siz de mi bildirim yapıyorsunuz, halktan biri, bizden biri yaşasın

ayy şaka yaptım kaptanım gecenin bu saati espiri bu kadr oldu iyiki varsınız

ben kendi adima hic takmiyorum valla sen de takma gec. burda herkes en basta kendinden sorumlu. rahat ol arkadasim bosversene

Kaptanım 65.5 değil hedefim ,iki kilo nasıl vereyim bir haftada yarim kilo hedef koyuyorum bu hafta 66,8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…