- 5 Ekim 2020
- 2.814
- 11.033
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.201
Benim içtiğim suyun tamamı detoks suyu oluyor bu ara. Bol bol da maydanoz yiyorum. Artık hayırlısıKızlar ödemi olanlar ve reglisi yaklaşanlar lütfen perşembeyi beklemesin bugünden cumaya kadar düzenli şekilde kendisine uygun bir ödem atıcı içsin mutlaka fayda görecektir hiç birşey yapamıyorsa suyu fazla tutup tuz ve karbonhidrattan uzak dursun etkileri minimuma indirelim.
Uygulamadan çoğu şey hata veriyor canım yöneticiler bile tarayıcıya yönlendiriyor bu sebeple sorun yaşayınca ben opera kullanıyorum çok memnunum reklam başta hiç yoktu şimdi biraz var ama yinede fena değilUygulamasından kaptanm
Yoo ben faydalı buldum aşkolsun bazen saatlerde bile ufak oynama kiloda büyük etkenNiye dalga geciyoon guvenmiyon mu bana cık cık ne yaptım kiii
Canım spor yaparken çıkartsan maskeni. Kalabalık bir yerde mi yürüyorsun. Yürürken oksijeni de tam almak gerek ya.Bir saat yürüdüm ama tempolu olmuyor maskeyle. 5600 adım olmuş,bantta 8000 i buluyordu.bantimin yağını bulamadım yenisini sipariş ettim. O gelince daha odaklı spor yaparım inşallah.
Aynen öyleYoo ben faydalı buldum aşkolsun bazen saatlerde bile ufak oynama kiloda büyük etken
Başka yürüyenler de var. Mecbur takıyorum.Canım spor yaparken çıkartsan maskeni. Kalabalık bir yerde mi yürüyorsun. Yürürken oksijeni de tam almak gerek ya.
Uygulama da başka sıkıntı olmadı ama bı tek foto ekleyemiyorum. Operafsn da bı bakarim hangisi kullanışlıUygulamadan çoğu şey hata veriyor canım yöneticiler bile tarayıcıya yönlendiriyor bu sebeple sorun yaşayınca ben opera kullanıyorum çok memnunum reklam başta hiç yoktu şimdi biraz var ama yinede fena değil
Menü gene başarılı çizgisini asmiyor orticimMenüm
14.00: 2 haşlanmış yumurta, 4 küp bayaz peynir, 4 zeytin, 10 fındık, turp, mor lahana, maydanoz, marul
Ara: iki kuru kayısı
18.00: 2,5 kepçe kıymalı tarhana, beyaz lahana salatası, 140gr fırında bal kabağı(120 gr 30 kalori imiş.)
Su: 3 lt ye tamamlarım
Spor: 1 saat leslie(hızlı)
Gece yeşil çay içeceğim.
Teşekkür ederim ortim aslında biraz zorluyor regl öncesi ama kahveyle falan idare ediyorum. Bende regl yaklaşınca tatlı krizi olmuyor ama bir kaç gün kurt gibi aç oluyorumUygulama da başka sıkıntı olmadı ama bı tek foto ekleyemiyorum. Operafsn da bı bakarim hangisi kullanışlı
Menü gene başarılı çizgisini asmiyor orticim
Canım senin menü de güzel. Afiyet olsun. Gerçi sucuklu yumurta ve reçel dikkatimi çektiSelam,
Nescafe çok az sütlü
Sabah:09:30
1 sucuklu yumurta, serçe parmak süzme peynir, 1 tk çilek reçeli, 4 dl salatalık,1 biber, 2 denge ekmeği(300 cal.civari)
Ara:eti lifalif bar(160 çal)+ sek Nescafe
Akşam: 17:30.: 1 kase tarhana çorbası, el kadar fırın kabak mücver,yoğurt(470 çal)
Su:1.5 lt daha içilecek tabi
Spor: 30 dk Leslie +100 ip
Cherry Mom Mehfam
Sucuklu yumurta nin sucuğu pek anneye kalmıyor biliyorsun ortimCanım senin menü de güzel. Afiyet olsun. Gerçi sucuklu yumurta ve reçel dikkatimi çektiama sen kalori hesabı yaptığın için dengelemişsindir.
Kaptanım dediklerinde ve teşhisinde çok haklısın ama ne yapım kolayamı kaçıyorum bilmiyorum.Sen odaklanamıyorsun bir türlü canım kararlı olduğunu göremiyorum devamlı diyeti arkaya erteliyor gibisin.
Halbuki dediğin gibi günlük yarım saat 40 dakika yürüyüşü hayatına katabilsen sağlıksız şeylerden uzak durabilsen başlangıç için gayet iyi olacak. Kafanda devamlı başarısız diyet modu var gibi öyle olmasın diyet yapıyorum deme zaten sağlıklı yaşama geçtim de..
Tatlı istediğin için tamda beni tatlı yerken yakaladın ekteincir uyutması :) diyet yapanlar için tatlı isteğini bence 100 de 100 keser içinde 1 litre süte 12 13 incir var başkada bişey yok denemeni tavsiye ederim ben şuan kahve ile götürüyorum
Eki Görüntüle 2715843
Gecmis olsun canim neyin var?10:30
Nane limon
17:30
1elma
1lokma ekmek
Su çok az
Spor yok
@Namaria
Bir kaç gündür biraz rahatsızdım ama bu gün zirve yaptı menüm o yüzden bu şekil.
Yatmadan yine nane limon zencefil içerim.
Canım çok çok geçmiş olsun. Hiçbir şey yiyememişsin. Kötü bir şey yoktur inşallah10:30
Nane limon
17:30
1elma
1lokma ekmek
Su çok az
Spor yok
@Namaria
Bir kaç gündür biraz rahatsızdım ama bu gün zirve yaptı menüm o yüzden bu şekil.
Yatmadan yine nane limon zencefil içerim.
Uygulamayı yüklersen olmuyor. En azindan bende oyle. Ben uygulamayı telden sildim. Googledan giriyorum. O zaman yüklendiYa fotoları tel den yükleyebiliyor musunuz ben cuma günleri hep laptopu açarak yapmak zorunda kalıyorum yükleyemiyorum
Gecmis olsun canim neyin var?
Teşekkür ederim arkadaşlar, büyük ihtimal koronadır diye düşünüyoz. Çünkü eşim pozitif şuan.Canım çok çok geçmiş olsun. Hiçbir şey yiyememişsin. Kötü bir şey yoktur inşallah
Canım geçmiş olsun yaTeşekkür ederim arkadaşlar, büyük ihtimal koronadır diye düşünüyoz. Çünkü eşim pozitif şuan.
Kötü etkileri yok nefes güçlüğü ,öksürük gibi ama yataktan da kalkamıyorum şimdilik. Bir kaç güne iyiye gider umarım. Test sonucu bekliyorum şuan.
oh oh cnm çok iyiBenim hedef 65.
5i gitti, 15 kilo kaldi
İnşallah kuşum sen de54 güzel ve iddialı bı hedef canım inşallah ulaşirsin ki şüphem yokraporun da çok iyiydi
Teşekkür ederim canım,Canım geçmiş olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?