Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim içtiğim suyun tamamı detoks suyu oluyor bu ara. Bol bol da maydanoz yiyorum. Artık hayırlısı

Bir saat yürüdüm ama tempolu olmuyor maskeyle. 5600 adım olmuş,bantta 8000 i buluyordu.bantimin yağını bulamadım yenisini sipariş ettim. O gelince daha odaklı spor yaparım inşallah.

Bir saat yürüdüm ama tempolu olmuyor maskeyle. 5600 adım olmuş,bantta 8000 i buluyordu.bantimin yağını bulamadım yenisini sipariş ettim. O gelince daha odaklı spor yaparım inşallah.
Canım spor yaparken çıkartsan maskeni. Kalabalık bir yerde mi yürüyorsun. Yürürken oksijeni de tam almak gerek ya.

Uygulama da başka sıkıntı olmadı ama bı tek foto ekleyemiyorum. Operafsn da bı bakarim hangisi kullanışlı
Menü gene başarılı çizgisini asmiyor orticim

Uygulama da başka sıkıntı olmadı ama bı tek foto ekleyemiyorum. Operafsn da bı bakarim hangisi kullanışlı

Menü gene başarılı çizgisini asmiyor orticim
Teşekkür ederim ortim aslında biraz zorluyor regl öncesi ama kahveyle falan idare ediyorum. Bende regl yaklaşınca tatlı krizi olmuyor ama bir kaç gün kurt gibi aç oluyorum o yüzden akşam menüme et sote ekleyeyim dedim. Ama bugün saati fark etmemişim çok geç koymuşum eti. Yetişmedi yine dünkü menüyle idare ettik mecbur.

Canım senin menü de güzel. Afiyet olsun. Gerçi sucuklu yumurta ve reçel dikkatimi çekti ama sen kalori hesabı yaptığın için dengelemişsindir.

Canım senin menü de güzel. Afiyet olsun. Gerçi sucuklu yumurta ve reçel dikkatimi çekti ama sen kalori hesabı yaptığın için dengelemişsindir.
Sucuklu yumurta nin sucuğu pek anneye kalmıyor biliyorsun ortim belki bı tane yemisimdir ama hadi yağında pisti diye öyle yazdim

Kaptanım dediklerinde ve teşhisinde çok haklısın ama ne yapım kolayamı kaçıyorum bilmiyorum.
Şöyleki üç çocuk ev veee evin bitmeyen işleri.
Okul canlı ders dört gün yüz yüze egitim.
Çok mahcubum sana ve grup arkadaşlarıma.
Cuma, cumartesi yazılı hazırladım bide yazılmaya hazırlık hazırladım bide raporlu ögrencilerime yazılı hazırladım.

Acaba hepsi bahanemi insan isterse yapamycagı şey yokmu kolayamı kaçıyorum.
Her istediğimi yersem her istediğimi giymiyorum.

Gecmis olsun canim neyin var?

Canım çok çok geçmiş olsun. Hiçbir şey yiyememişsin. Kötü bir şey yoktur inşallah
Teşekkür ederim arkadaşlar, büyük ihtimal koronadır diye düşünüyoz. Çünkü eşim pozitif şuan.
Kötü etkileri yok nefes güçlüğü ,öksürük gibi ama yataktan da kalkamıyorum şimdilik. Bir kaç güne iyiye gider umarım. Test sonucu bekliyorum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…