Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saat ben de kullanamıyorum. Pilleri itinayla çıkarırım Ev sorunu çok kötü ya iyi anlıyorum seni. Yeni taşındığım evde bir sürü iş çıktı her birisiyle uğraş dur. Şöyle rahat oturup yayılamıyor insan. inşallah sorun çıkmaz.

İnsallah sorunsuz saglicakla oturursun canim vallahi zor evle ugrasmak akari kokari bitmiyor benimkinin

Güzel menü canım. Afiyet olsun
Canım sen böyle kalorileriyle uzun uzun yazınca sanki çok gibi duruyor ama baya az yiyorsun aslında Afiyet olsun
Canım hiç abartmsmışsın. Gayet güzel olmuş meyveler. Menünü görünce içim rahatladı afiyet olsun
Kek ve sıcak ekmekler dikkatimizden kaçmadı diğer menülerle dengelersin inşallah. afiyet olsun canım
Sabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 avuç çiğ badem

Ara
3 bisküvi

Akşam
1,5 kase etli erişte çorbası
Biraz karbonhidrata yüklenmişsin sanırım canım. Totalde çok değil ama sebzeyle dengelemek lazım. Afiyet olsun
Merhaba
12:00 3 kucuk icli kofte, ayran, tursu

15:00 cay ve 1 probis

19:00 1 tabak pirasa

su 2 litre
Spor 5000 adim
İçli köfteler kızartma değilse çok sorun olmaz canım ama probis de gözlerden kaçamıyor yani afiyet olsun

Evet canım, bayağı uzun görünüyor ayrıntılı yazınca. Az yemek çok hareket ama giden pek yok. 2 haftada 2 kilo bile olmadı. Yavaş verdigimi yazmıştım zaten. Ama sporla sekilleniyorum şimdi şikayet etmeyeyim.
Kızlar bu arada peynir yaptım akşam. Tuzlarken tadına baktım az miktar. Normalde menüme ekleme yapmam. Belirteyim dedim .

Ahaha doya doya moda supermis

Bahar Candan mi ortim naaptin ya o nasi bi tiptir Allah affetsin de saka gibi bi insan
Ama deme yaa ağladı ananesinden bahsedince,onu çok üzdüğünü filan anlattı komşuların yorumlarının,4 aydır göremiyomuş pandemiden ben sevdim ya orjinal insanları severim
O tombişler yarışması değil miydi bahar candan zayıf
bu yarışmaya gelmek için kilo almış 42 bedenmiş şu an ama uzun da 176 sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…