- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.881
Saat ben de kullanamıyorum. Pilleri itinayla çıkarırımArkadaslar evde hergun bir sorun cikiyor dun de ana kalorifer borusu yukardan su akitmaya basladi tesisatci geldi ust katimdaki arkadasta biseyler yaptilar cozduk dedi ama insallah cozulurartik evi su bassa bile umrumda degil o kadar sinirlerim bozuk ama ses takıntım var sabit seslere tahammul edemiyorum sip sip damladi gece boyu uyutmadi ben ki duvar saati bile kullanamayan bi insanim yatili misafirlikte duvar saatinin pilini cikarmisligim olmustur o derece hassasim seslere. Cok gerginim is te gergindi bugun kendimi tukenmis ve sinirli hissediyorum
Allah baska dert vermesin bugunumuze sukur ama hayirlisiyla surdan bi tayin olsaydim artik..
İnsallah sorunsuz saglicakla oturursun canim vallahi zor evle ugrasmak akari kokari bitmiyor benimkininSaat ben de kullanamıyorum. Pilleri itinayla çıkarırımEv sorunu çok kötü ya iyi anlıyorum seni. Yeni taşındığım evde bir sürü iş çıktı her birisiyle uğraş dur. Şöyle rahat oturup yayılamıyor insan. inşallah sorun çıkmaz.
Güzel menü canım. Afiyet olsunKahvalti 8 de yumurta, 7 siyah zeytin, yarim domates, yarim salatalik, yarim lavas, kahve
Ara az kuruyemis
Öglen 3 te kiymali yumurta, yarim lavas, 3 hurma ve cay
Leslie yapacagim simdi 15 dakikalik
Cherry Mom
Mehfam
@Pain Killer
Canım sen böyle kalorileriyle uzun uzun yazınca sanki çok gibi duruyor ama baya az yiyorsun aslındaİyi akşamlar kızlar. Menüm:
Sabah
1.00 x 1 Adet Domates14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
1.00 x 100gr Ev Yapımı Lor100 kcal
10.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n70 kcal
3.00 x 1 Adet Cevi̇z81 kcal
1.00 x 100gr Si̇yah Üzüm70 kcal
Akşam
1.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber
Turşusu1 kcal
1.75 x 1 Porsi̇yon Zeyti̇nyağlı Pırasa 394 kcal
Toplam781 kcal
1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)
200 kcal
Su 2 litreden fazla
Canım hiç abartmsmışsın. Gayet güzel olmuş meyveler. Menünü görünce içim rahatladı11.00
1 mandalina
12.00
1 yumurta,biraz süt ve 3-4 kaşık yulaftan oluşan omlet
1kk peynir
4zeytin
15.45
1 elma
1 armut
1portakal
abarttım zanımca
17.30
Türlü, acı tombik biber turşusu, yoğurt
çayın yanında 1-2 hurma yiyebilirim
su 2-3 bardak
Spor yok
mavimli
Kek ve sıcak ekmekler dikkatimizden kaçmadıSabah 08:40
1 dilim uno denge 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık zeytin salamura peynir
1 dilim kek
ara salatalık
1 taze hurma
2 Salatalık
Elma ( bunları ata ara yedim)
Akşam 19:00
balık salata
2-3 dilim beyaz ekmek sıcaktı dayanamadım
su 2 lt
Spor yok maalesef ama 8600 adım atmışım
Cherry Mom
Biraz karbonhidrata yüklenmişsin sanırım canım. Totalde çok değil ama sebzeyle dengelemek lazım. Afiyet olsunSabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 avuç çiğ badem
Ara
3 bisküvi
Akşam
1,5 kase etli erişte çorbası
İçli köfteler kızartma değilse çok sorun olmaz canım ama probis de gözlerden kaçamıyor yaniMerhaba
12:00 3 kucuk icli kofte, ayran, tursu
15:00 cay ve 1 probis
19:00 1 tabak pirasa
su 2 litre
Spor 5000 adim
Tesekkür ederim ortim sen de harikasinAfiyet olsun canım, yine gayet sağlıklı olmuş.
Merhaba, hoşgeldinizHayırlı akşamlar aranızda yeniyim
Hoş geldin aramızaHayırlı akşamlar aranızda yeniyim
İlk sayfada kurallar var okuyup, kabul ediyorsanız onaylar mısınız? Birde kendinizi tanıtmanız için sorular var cevaplar mısınızHayırlı akşamlar aranızda yeniyim
Hoşbuldum teşekkürlerHoş geldin aramıza
Tamam hemen hallediyorumİlk sayfada kurallar var okuyup, kabul ediyorsanız onaylar mısınız? Birde kendinizi tanıtmanız için sorular var cevaplar mısınız
Tamam hemen hallediyorum
Evet canım, bayağı uzun görünüyor ayrıntılı yazınca. Az yemek çok hareket ama giden pek yok. 2 haftada 2 kilo bile olmadı. Yavaş verdigimi yazmıştım zaten. Ama sporla sekilleniyorum şimdi şikayet etmeyeyim.Güzel menü canım. Afiyet olsun
Canım sen böyle kalorileriyle uzun uzun yazınca sanki çok gibi duruyor ama baya az yiyorsun aslındaAfiyet olsun
Canım hiç abartmsmışsın. Gayet güzel olmuş meyveler. Menünü görünce içim rahatladıafiyet olsun
Kek ve sıcak ekmekler dikkatimizden kaçmadıdiğer menülerle dengelersin inşallah. afiyet olsun canım
Biraz karbonhidrata yüklenmişsin sanırım canım. Totalde çok değil ama sebzeyle dengelemek lazım. Afiyet olsun
İçli köfteler kızartma değilse çok sorun olmaz canım ama probis de gözlerden kaçamıyor yaniafiyet olsun
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun inşallah.Hayırlı akşamlar aranızda yeniyim
Ama deme yaa ağladı ananesinden bahsedince,onu çok üzdüğünü filan anlattı komşuların yorumlarının,4 aydır göremiyomuş pandemidenAhaha doya doya moda supermis
Bahar Candan mi ortim naaptin yao nasi bi tiptir Allah affetsin de saka gibi bi insan
bu yarışmaya gelmek için kilo almış 42 bedenmiş şu an ama uzun da 176 sanırımO tombişler yarışması değil miydi bahar candan zayıf
Hoşgeldinn burcuHayırlı akşamlar aranızda yeniyim
Arada bakıyorum diyosun
Hoşgeldin BurcuHayırlı akşamlar aranızda yeniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?