Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Adımlarda menüde çok iyi canım
Kahvalti 8 de yumurta, 7 siyah zeytin, yarim domates, yarim salatalik, yarim lavas, kahve
Ara az kuruyemis
Öglen 3 te kiymali yumurta, yarim lavas, 3 hurma ve cay

Leslie yapacagim simdi 15 dakikalik

Cherry Mom
@reyyanK
@Pain Killer
Güzel canım Leslie yapıldı herhalde :)
Çok iyi canım
Olsun olsun senin meyveye ihtiyacın var
Günde 4 dilim ekmek + 1 dilim kek fazla olmuş canım karbonhidratı bol bir gün balık kızartma değildir inşallah
Sabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 avuç çiğ badem

Ara
3 bisküvi

Akşam
1,5 kase etli erişte çorbası
Bu menüde karbonhidrat zengini protein yoksunu yağları nasıl kasa çevireceğiz böyle çorba bile karbonhidratlı
Merhaba
12:00 3 kucuk icli kofte, ayran, tursu

15:00 cay ve 1 probis

19:00 1 tabak pirasa

su 2 litre
Spor 5000 adim
Probis erken saatte yenmiş iyiki menün genel olarak toplam kaloride az o yüzden sıkıntı yaratmayacaktır inşallah
Fırın makarna mı beşamellii kaşarlı vay beee yarın güzel menü görelim Aysunum
Afiyet olsun cnm Güzel menü
Sabahki çeyrek açma fazlalık ama miktarı az olması iyi olmuş tebrikler akşamları ekmekleri azaltırsak şahane olur ben hiç tüketmiyorum zayıflamamdaki en büyük etken o oldu
Ooo stepper yapıılmış bile nasıl cnım memnun kaldın mı ??
Menu çok iyi afiyet olsunn

Ooo stepper yapıılmış bile nasıl cnım memnun kaldın mı ??
Menu çok iyi afiyet olsunn
Kaptanim cok basit görünümlü ama cok efektif bi alet 10 dkyi 3 mola ile yaptim dun de yogun spor yaptigim icin kas agrim oldu biraktim valla su an bacaklarim ve kollarim agriyo

Kaptanim cok basit görünümlü ama cok efektif bi alet 10 dkyi 3 mola ile yaptim dun de yogun spor yaptigim icin kas agrim oldu biraktim valla su an bacaklarim ve kollarim agriyo
Oo harika çok sevindim evdende artık aletli birşeyler yapabileceksin biraz o biraz videolar flaan çeşitlilik olur

16.11.walk Challenge sonuçları

1. belmayne 16.873 adım

2. Cherry Mom 8500 adım

+ Puan sonunda belmayne nin :) tebriklerrr

kızlar özür dilerim sabahtan hatırlatmadım
Çok çekişmeli bir yarışın sonunda aldığım bu birincilik beni ziyadesiyle müteessir etti
Ayrıca Beni yalnız bırakmayan kaptanıma da teşekkür ediyorum

Çok çekişmeli bir yarışın sonunda aldığım bu birincilik beni ziyadesiyle müteessir etti
Ayrıca Beni yalnız bırakmayan kaptanıma da teşekkür ediyorum
Ahahaha kıran kırana
Aslında menülerde çok yürüyüş vardı ama kural gereği mesaj atan bir kişiydi

Valla sorma kaptanim Fırın makarna nin toplamında 1 yk un var kaşarı da 1 çay bardağı kadardı herşeyi asgari de tutsam da iyi olmadı dayanamadim bu arkadaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…