- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.921
Pardon yanlış yer olduYine kuş kadar bir menü ortim. Afiyet olsun. Gece zor mu geçti. Baya geç saatte yazmışsın
Günaydın canım. Güzel bir gün olsun inşallahKizlar gunaydin️ ️
Bugun kacamaksiz bir gun olur umarim
gunaydin herkeseYine kuş kadar bir menü ortim. Afiyet olsun. Gece zor mu geçti. Baya geç saatte yazmışsın
Evet ortim gördüm saati. Dedim yine çocuk mu uyutmadı ama bu sefer kendi kendini dürtmüşsüngunaydin herkese
menu sayfasina yazmissin
dun biraz yogundum oglanin kemik suyunu yaptimevi twmizledim filan, aksam da annemler geldi gec gittiler onlar gittikten sonra mutfak topla vs hic firsatim olmadi sabah 5 te uyudum vala gozlerim sismis uykusuzluktan
Pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri adım yarışı var. O günler menüde yazmayıp özelden kaptana atıyoruz mesajları. Kendisi açıklıyor sıralama yapıpAA mesaj mı atmak lazımdı ben onu kaçırmışım demek ki
Burda beklerken 6.takıma gitmişsinMerhabahoşbuldum teşekkürler
Günaydın canım. Nasılsın? Akşamki yazdığın mesajı arıyordum bende. Bu günlerim çok yoğun geçiyor, kafam hep dolu gibiGünaydın arkadaşlar
Sadece walk günlernde pazartesi çarşamba cumartesi walk için mesaj atacak kaldımı falan diyorum ya ondan bahsediyorumAA mesaj mı atmak lazımdı ben onu kaçırmışım demek ki
ya ben gece oturmasini seviyorum, yaptigin is daha verimli oluyo bir de bitiminde yatacagini bilmek motive ediyoEvet ortim gördüm saati. Dedim yine çocuk mu uyutmadı ama bu sefer kendi kendini dürtmüşsün
Ben de geç yatıyorum. Oğlum uyuduktan sonra çalışmak daha rahat oluyor. Bakalım bu uykusuzluk ne güzelliklerle dönecek bize
En hâlâ artıdayim.Dün tartilamamistim bugün tartildim cuma ile ayni ciktiminsan azcik zayiflar yahu.
Günaydın kaptancim. Evde durumlar nasıl. Misafirlerin iyiler mi.Günaydın kızlar
Vermedigime mi almadigima mi sükredeyimEn hâlâ artıdayim.Sen şükret vermediğine mavimlim.bakalim yarın da böyle olursa Perşembe şok yaparim.
Kızlar ayıptır söylemesi demir hapı alıyorum,bağırsak hareketleri yavaş . O da etkiliyor sanki beni. Az kalori ,bol spor, bol su,spor harici de hep hareketliyim evde. Daha ne yapayım tikandim ben de.
Evet ya ben de seviyorum gece çalışmayı da sabah kalkmakya ben gece oturmasini seviyorum, yaptigin is daha verimli oluyo bir de bitiminde yatacagini bilmek motive ediyoama iste sabah cocuk erken uyaninca cok fena oluyo, ne zaman gelicekler soyle 15 ine filan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?