Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine kuş kadar bir menü ortim. Afiyet olsun. Gece zor mu geçti. Baya geç saatte yazmışsın
gunaydin herkese
menu sayfasina yazmissin
dun biraz yogundum oglanin kemik suyunu yaptimevi twmizledim filan, aksam da annemler geldi gec gittiler onlar gittikten sonra mutfak topla vs hic firsatim olmadi sabah 5 te uyudum vala gozlerim sismis uykusuzluktan

Evet ortim gördüm saati. Dedim yine çocuk mu uyutmadı ama bu sefer kendi kendini dürtmüşsün
Ben de geç yatıyorum. Oğlum uyuduktan sonra çalışmak daha rahat oluyor. Bakalım bu uykusuzluk ne güzelliklerle dönecek bize

ya ben gece oturmasini seviyorum, yaptigin is daha verimli oluyo bir de bitiminde yatacagini bilmek motive ediyo ama iste sabah cocuk erken uyaninca cok fena oluyo, ne zaman gelicekler soyle 15 ine filan ya

Dün tartilamamistim bugün tartildim cuma ile ayni ciktim insan azcik zayiflar yahu.
En hâlâ artıdayim. Sen şükret vermediğine mavimlim.bakalim yarın da böyle olursa Perşembe şok yaparim.
Kızlar ayıptır söylemesi demir hapı alıyorum,bağırsak hareketleri yavaş . O da etkiliyor sanki beni. Az kalori ,bol spor, bol su,spor harici de hep hareketliyim evde. Daha ne yapayım tikandim ben de.

Vermedigime mi almadigima mi sükredeyim
Benim de öyle bagirsaklar maalesef
Gidip güzel bir su iceyim limonlu.

ya ben gece oturmasini seviyorum, yaptigin is daha verimli oluyo bir de bitiminde yatacagini bilmek motive ediyo ama iste sabah cocuk erken uyaninca cok fena oluyo, ne zaman gelicekler soyle 15 ine filan ya
Evet ya ben de seviyorum gece çalışmayı da sabah kalkmak eskiden daha beterdi. Altıda kalkardı. Şimdi sekizi görüyoruz şükür
Ahh ah sabahladığımız ve kaygısız yattığımız günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…