- 18 Ocak 2017
- 1.674
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #378.941
Cumaya daha var belli olmazDün tartilamamistim bugün tartildim cuma ile ayni ciktiminsan azcik zayiflar yahu.
Elinden geleni yapiyorsun canim insallah tartiya da yansirEn hâlâ artıdayim.Sen şükret vermediğine mavimlim.bakalim yarın da böyle olursa Perşembe şok yaparim.
Kızlar ayıptır söylemesi demir hapı alıyorum,bağırsak hareketleri yavaş . O da etkiliyor sanki beni. Az kalori ,bol spor, bol su,spor harici de hep hareketliyim evde. Daha ne yapayım tikandim ben de.
Vay bee überKaptanim cok basit görünümlü ama cok efektif bi alet 10 dkyi 3 mola ile yaptim dun de yogun spor yaptigim icin kas agrim oldu biraktim valla su an bacaklarim ve kollarim agriyo
16.11.walk Challenge sonuçları
1.belmayne 16.873 adım
2.Cherry Mom 8500 adım
+Puan sonunda belmayne nin :) tebriklerrr
kızlar özür dilerim sabahtan hatırlatmadım
Çok çekişmeli bir yarışın sonunda aldığım bu birincilik beni ziyadesiyle müteessir etti
Ayrıca Beni yalnız bırakmayan kaptanıma da teşekkür ediyorum
Ne güzel sporlar, tebrikler.Yaptim Leslieyi cocuklar da arkamdan tekmeler savurdu totoma. Ah ah zayiflayacagiz diye cektigimiz eziyetler
Canım ya ne yapalım kız hasta onlarla uğraşıyorum, çok takılma hepimiz aynıyız genel bir beyin yorgunluğu varGünaydın canım. Nasılsın? Akşamki yazdığın mesajı arıyordum bende. Bu günlerim çok yoğun geçiyor, kafam hep dolu gibi
Canim bence yine de doktora git ben adet.oldum sonra bitmiş 1 hafta gecmiken tekrar tekrar damla damla gelmeye başlamıştı sonra çoğaldı ve yatak döşek batmaya ben beyazlamaya başladım gebelik göründü düşüktur deyip kürtaj yaptılar sonra dış gebelik olduğu ortaya çıktı yani kanamayla başladı bende. Bence bı doktora gitMerhabalar
İşe geldim ara vermişken 10 dk girdim, herkese iyi kilo vermeler, diyetler diliyorum
Kaptanım hayat çok hızlı akıyor bana, iş ve çocuk arasında koşturuyorum kendime pek vakit ayıramıyorum spor da yok o nedenle çok az yiyorum.
Kasım karanlık ay geldi, metabolizma yavaşlamaya başladı, ben de iştahı baskılamak ve kilo verebilmek için bol su ve kahve içiyorum.
Hayatımda ilk defa adetin 14. gününde kanama oldu bugün biraz korktum, hemen okudum. Sanırım ovulasyon günü stres veya hormonal değişikliklerden olabiliyormuş tekrarlarsa doktora gideceğim. Daha önce başına gelen var mı?
ikinciye nihmyetin varmi,Evet ya ben de seviyorum gece çalışmayı da sabah kalkmakeskiden daha beterdi. Altıda kalkardı. Şimdi sekizi görüyoruz şükür
Ahh ah sabahladığımız ve kaygısız yattığımız günler
benim arkadasimin da oype oldu dis gebelikmis kanamasi bitmedi sonra 1.5 ay filan surdu.Canim bence yine de doktora git ben adet.oldum sonra bitmiş 1 hafta gecmiken tekrar tekrar damla damla gelmeye başlamıştı sonra çoğaldı ve yatak döşek batmaya ben beyazlamaya başladım gebelik göründü düşüktur deyip kürtaj yaptılar sonra dış gebelik olduğu ortaya çıktı yani kanamayla başladı bende. Bence bı doktora git
İkinci Uzak bir hayal gibiikinciye nihmyetin varmi,
Onlar iyi ben kötüGünaydın kaptancim. Evde durumlar nasıl. Misafirlerin iyiler mi.
Aynen benim de iyice anlaşılana kadar 1,5 aya yakın bir süre sürdü çok kötü bişey yabenim arkadasimin da oype oldu dis gebelikmis kanamasi bitmedi sonra 1.5 ay filan surdu.ayvacicegi bencede ihmal etme git doktora
Aynen canim yordu :)Vay bee über
Allah kolaylık versin vallahi Esra kaptanım çok zor yatılı misafir hele bir hafta umarım değer biliyorlardırOnlar iyi ben kötü
Oğlum çok şımardı ya zaptedemiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Allah göstermesin bir dahaAynen benim de iyice anlaşılana kadar 1,5 aya yakın bir süre sürdü çok kötü bişey ya
Allah kolaylık versin almila şimdi O yorgunluk sonrası güzel bir kahve veya çay mis gibi giderİyi akşamlar arkadaşlar is yogundu gene anca eve geldim yemek yedim telefonu elime aldim bi gecmis yapayim
İyi akşamlarİyi akşamlar arkadaşlar is yogundu gene anca eve geldim yemek yedim telefonu elime aldim bi gecmis yapayim
Yükseltebilirsin canım. Gerçekten az yiyorsun sen. 1600 ü geçmedikten sonra sorun olmaz. Sağlıklı beslenmek de önemli tabi. Ne kadar alkali o kadar hızlı giden kilolar. Ama sen zaten sağlıklı besleniyorsunİyi akşamlar kızlar.
Temizliği bitirdim,yemeği yaptım derken akşam oldu.
Bugün itibariyle 1000-1100 kalori civarı devam edeceğim. Galiba düşük kalori kıtlık alarmı yaptı bende. Biraz da böyle deneyeyim bakalım. Eskiden 1200 kcal de güzel kilo veriyordum. Her sene yeni bir şey çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?