Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsallah kaptanim bu hafta cok moralim bozuktu belki devam edecek ama kilo verme yolunda hicbir hissin bana engel olmasina izin vermeyeceğim insallah yarindan itibaren hedeflerimi tekrar ederek motivasyonumu yukseltip hic kilo vermemiş gibi tekrar baslangic yapacağım

Canim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyada
En zoruda ailenden uzak olman Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin

İnanırım niye inanmayım bende hiç oturmadım size yazarkende hep ayakta yazıyorum
Şimdi yemek yedik kahvemi alıp ilk uzun oturuşumu mutfağı toparlayıp yapacağım inşallah

Ben yazamıyorum bile mikrofona söylüyorum o yazıyor afiyet olsun bende kendime yapayım gözlerimi açamıyorum yorgunluktan bende daha toplamadim mutfağı

Okudum bı yazamadim ben devlet işlerinde daha da rahatlık olacağını düşünüyordum sana kadar. Hiç acıma baş izni kendinden önemlisi yok almila
Benim eşim de çok yoğun maalesef.
Ben özel sektörde genel müdürlükte çok rahattım şubede çok yoğundum lokasyona göre değişiyor galiba
Mesela şu an yeni önlemler kapsamında eşimin bir hafta gidip bir hafta gitmemesi gerekiyor ancak onu bile yapamıyor çok yoğunlar

Canım geçmiş olsun.
Ben de senin gibi tez canlıyım iş yaparken. Sakarlığım dillere destandır. Hatta ilk evlendiğimizde eşim "6 Ay sonra biz bu evi kapatır gideriz" demişti
Sorma canım,hiç iyi değil tezcanlilik. Sakin sakin yapmak lazım işleri.
Kabağı ben de ilk kez yaptım fırında,çok ta hoşuma gitti,su da salmadi, içinde kaldı suyu.stevia döktüm üstüne,bal tadını bozdu sanki.

Canim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyada
Namaria Hatay da da kilo alınır ama canım ya.
Benim gözüm dönerdi orada herhalde . Çok güzel lezzetleri var. Kültür yeme üzerine kurulu.

Ya onu diyecektim o stevia ne kadar pahalıymış 500 Gr 50 TL gördüm yemem kalsın

2 gün tuzsuz geçince oturdum tuzlu badem yedim bugün. Keçi gibi hissettim kendimi.vücut ihtiyaç duyuyor demek ki. Akşam yemeğini hafif geçtim salata ile. Üstüne de bitter yedim 2 ay sonra.serbest gün yapmama rağmen saldirasim gelmedi hiç bir şeye. Demek yenmese de oluyormuş. 1 ay sebat edince o düzene alışıyor insan.

Ya çok zor oyle özel sektörde ödediği dk yi harcatmaz ama develtte ayrı sıkıntılar oluyor eşim de yeni başladı çok düzensiz savruk buldu
et seyrek Yağmur seyrekyagmur eeeee etiketleme nasıl olacak mikrofonla :)) konuşur konuşur yazarım artık yandınız gülücük gülücüğü bile yazdı hay Allah'ım
Bence heryere yazma sen yine kaptancim sikinti çıkmasın

En zoruda ailenden uzak olman Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin
Amin canim cümlemizin insallah
Okudum bı yazamadim ben devlet işlerinde daha da rahatlık olacağını düşünüyordum sana kadar. Hiç acıma baş izni kendinden önemlisi yok almila
Aynen kuzum biz kendimizi dusunmezsek kimsenin bizi düşüneceği yok

Namaria Hatay da da kilo alınır ama canım ya.
Benim gözüm dönerdi orada herhalde . Çok güzel lezzetleri var. Kültür yeme üzerine kurulu.
Colombrecim inan ben çok haz etmiyorum buranin yeme kültüründen cunku farkli bisey yok benim icin tepsiye et, mezeler oruk dedigin bizim icli kofte asur dedigin keskekin salcalisi
Benim asil kilo alma sebebim fastfood tarzi beslenme idi durum doner burger pizza vs yoksa disardan bir iki günlük gelene cok cekici gelebilir ama benim damak tarima hic hitap eden bir sofrası yok buranin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…