- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.221
İnsallah kaptanim bu hafta cok moralim bozuktu belki devam edecek ama kilo verme yolunda hicbir hissin bana engel olmasina izin vermeyeceğim insallah yarindan itibaren hedeflerimi tekrar ederek motivasyonumu yukseltip hic kilo vermemiş gibi tekrar baslangic yapacağımCanım Allah razı olsun el birliğiyle varacağız hedeflerimize inşallah ya sende iş güç olumsuzluklar içinde bırakmıyorsun bu senin gerçekten kararlı olduğunun kanıtı beyinde bitirmişsin bu işi maşallah
Alcam insallah canim ayin 10 u ya da 15i gibi cik ihtiyacım var kafa dinlemeye xCanim bir hafta bile olsa izin al insana cok iyi geliyor kafani dinlersin. Orda seni cok bunaltmislar anlasilan.
En zoruda ailenden uzak olman Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versinCanim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyada
İnanırım niye inanmayım bende hiç oturmadımsize yazarkende hep ayakta yazıyorum
Şimdi yemek yedik kahvemi alıp ilk uzun oturuşumu mutfağı toparlayıp yapacağım inşallah
İyi akıl verdin ama devamlı yanlış yazıyor buBen yazamıyorum bile mikrofona söylüyorum o yazıyorafiyet olsun bende kendime yapayım gözlerimi açamıyorum yorgunluktan bende daha toplamadim mutfağı
Alcam insallah canim ayin 10 u ya da 15i gibi cik ihtiyacım var kafa dinlemeye x
Bilmez miyim bizde de oluyor nelere dediğim şeyler +18 gitti ahhahhİyi akıl verdin ama devamlı yanlış yazıyor bu
Benim eşim de çok yoğun maalesef.Okudum bı yazamadim ben devlet işlerinde daha da rahatlık olacağını düşünüyordum sana kadar. Hiç acıma baş izni kendinden önemlisi yok almila
Canım geçmiş olsun.
Ben de senin gibi tez canlıyım iş yaparken. Sakarlığım dillere destandır. Hatta ilk evlendiğimizde eşim "6 Ay sonra biz bu evi kapatır gideriz" demişti
Sorma canım,hiç iyi değil tezcanlilik. Sakin sakin yapmak lazım işleri.Canım ben kabuğunu soymadan iri iri kesiyorum. Bir tanesi avuç içine oturacak büyüklükte oluyor. Yağlı kağıtta turbo ayarda pişiriyorum. Hiç bir şey sürmüyorum üzerine. Çıktıktan sonra tamak tadına göre pekmezle de yiyebilirsin. Biz bayılıyoruz. Kestaneyi andırıyor tadı
Namaria Hatay da da kilo alınır ama canım ya.Canim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyada
Ya onu diyecektim o stevia ne kadar pahalıymış 500 Gr 50 TL gördümSorma canım,hiç iyi değil tezcanlilik. Sakin sakin yapmak lazım işleri.
Kabağı ben de ilk kez yaptım fırında,çok ta hoşuma gitti,su da salmadi, içinde kaldı suyu.stevia döktüm üstüne,bal tadını bozdu sanki.
1 tatlı kaşığı dünya kadar tat veriyor. 40 gram almışım ben bitmemiş bile. Yarım kilo 1 sene gider herhalde.Ya onu diyecektim o stevia ne kadar pahalıymış 500 Gr 50 TL gördümyemem kalsın
Ya çok zor oyle özel sektörde ödediği dk yi harcatmaz ama develtte ayrı sıkıntılar oluyor eşim de yeni başladı çok düzensiz savruk bulduBenim eşim de çok yoğun maalesef.
Ben özel sektörde genel müdürlükte çok rahattım şubede çok yoğundum lokasyona göre değişiyor galiba
Mesela şu an yeni önlemler kapsamında eşimin bir hafta gidip bir hafta gitmemesi gerekiyor ancak onu bile yapamıyor çok yoğunlar
et seyrek Yağmurseyrekyagmur eeeee etiketleme nasıl olacak mikrofonla :)) konuşur konuşur yazarım artık yandınız gülücük gülücüğü bile yazdı hay Allah'ım
Amin canim cümlemizin insallahEn zoruda ailenden uzak olman Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin
Aynen kuzum biz kendimizi dusunmezsek kimsenin bizi düşüneceği yokOkudum bı yazamadim ben devlet işlerinde daha da rahatlık olacağını düşünüyordum sana kadar. Hiç acıma baş izni kendinden önemlisi yok almila
Colombrecim inan ben çok haz etmiyorum buranin yeme kültüründen cunku farkli bisey yok benim icin tepsiye et, mezeler oruk dedigin bizim icli kofte asur dedigin keskekin salcalisiNamaria Hatay da da kilo alınır ama canım ya.
Benim gözüm dönerdi orada herhalde . Çok güzel lezzetleri var. Kültür yeme üzerine kurulu.
Afiyet olsun canim, portakalli cupcake canim cekti diyecem ama utaniyorum bugunku faciadan sonraSlm kizlar
Kahvalti 8 de tavada 2 yumurta, yarim lavas, kahve
Öglen 2:30 da bulgurlu yayla corbasi, az lavas, ev yapimi portakalli cupcake
Aksam yok
Cherry Mom
@reyyanK
Pain Killer
Afiyet olsun canım. Öyle de güzel olmuştur eminim. Sevindim sevmeneÖyle de deneyeyim geri kalanı ile ben biraz zeytinyağı ile Bahar adlandırdığım gerçekten çok güzel oldu sevdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?