Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo veren ve bermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum
ben hala gorevdeyim doğru düzgün bakamadim sonuclara ama genel olarak iyi gibi herkes sizelri seviyorum arkadaslar umarim hedeflerimize en kisa surede ulasiriz
Sen süper veriyorsun kiloları arkadaşım tebrik ederim.
Bişey merak ettim de ben sonradan katıldığım için aranıza hangi şehirdesin sen ne iş yapıyordun tam olarak bu hafta anlattıklarını okuyunca üzüldüm senin için

Tesekkur ederim canim kaptanim senin varligin ve bana verdigin enerji yeter alıntıya ihtiyac yok
Canım Allah razı olsun el birliğiyle varacağız hedeflerimize inşallah ya sende iş güç olumsuzluklar içinde bırakmıyorsun bu senin gerçekten kararlı olduğunun kanıtı beyinde bitirmişsin bu işi maşallah

Güzel bir takımız
Ne güzel söyledin canım herkes üstüne düşeni yapıyor valla
Kimse ben bu hafta artıyım diyip çekilmiyor kenara artı gelen bile ( ki bu artılar hep hastalık eseri ) minimum artı ile gelmek için çabalıyor.zaten bireysel diyetlerimizin çoğu zaman devam etmeme sebebi o gidişatı kontrol sadece bizde ozmann olmuyor işte beyin devamlı ötelemek istiyor ..bugün hastayım spor yapmayayım, bugün çocuğum hasta, bu hafta misafir var, öbür hafta şu var.. diye diye bir bakmışsın haftalar geçmiş hâla istenen düzen oturmamış burada en fazla cuma cumartesi şaşıyorız pazartesi temposuna dönüyor herkes

belmayne balkabakları normal dilimleyip zeytinyağı sürerek mi atiliyordu başka bir şey yok muydu tadı güzel oluyor muydu sen bir ara çok yemiştin canım istedi resmen
Canım ben kabuğunu soymadan iri iri kesiyorum. Bir tanesi avuç içine oturacak büyüklükte oluyor. Yağlı kağıtta turbo ayarda pişiriyorum. Hiç bir şey sürmüyorum üzerine. Çıktıktan sonra tamak tadına göre pekmezle de yiyebilirsin. Biz bayılıyoruz. Kestaneyi andırıyor tadı

Lahana dograyacagim diye elimi doğradım,yer gök kan oldu. Allah tan dikislik değil.gitti başparmak.
Siz siz olun benim gibi aceleci olmayın. Hiç yavaş işim yok benim.
Canım geçmiş olsun.
Ben de senin gibi tez canlıyım iş yaparken. Sakarlığım dillere destandır. Hatta ilk evlendiğimizde eşim "6 Ay sonra biz bu evi kapatır gideriz" demişti

Canım geçmiş olsun.
Ben de senin gibi tez canlıyım iş yaparken. Sakarlığım dillere destandır. Hatta ilk evlendiğimizde eşim "6 Ay sonra biz bu evi kapatır gideriz" demişti
Benimde öyle yaa hep hızlı hızlı yaparım işte oğlan o yüzden diyor annem başımıza yine ne iş açtı diye onun bile diline düştüm habire bişey kırıyorum elimi neye atsam bozuyorum falan

Öyle de deneyeyim geri kalanı ile ben biraz zeytinyağı ile Bahar adlandırdığım gerçekten çok güzel oldu sevdim yani

İnanır misin bugun sabah 8 den beri oturmadim belki ytoplasan 1 saat o da yemekler hiç ortam yok şimdi de iki çocuğumu yıkadım
İnanırım niye inanmayım bende hiç oturmadım size yazarkende hep ayakta yazıyorum
Şimdi yemek yedik kahvemi alıp ilk uzun oturuşumu mutfağı toparlayıp yapacağım inşallah

Canim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…