- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.201
Cok sukur. Gergindim inanilmaz zaten. Bu hafta kac gun menu paylasmamisim moralim bozuktu. Sogan kürü aklinizda olsun. Hemen etkisini gosterdi. Bakalim bitince kac kg gidecek. Tek tesellim normalde de 52.2 ydi cok asmadi.Tebrikler canım sonunda oynamış kilo
Sen süper veriyorsun kiloları arkadaşım tebrik ederim.Kilo veren ve bermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum
ben hala gorevdeyim doğru düzgün bakamadim sonuclara ama genel olarak iyi gibi herkes sizelri seviyorum arkadaslar umarim hedeflerimize en kisa surede ulasiriz
Ay ne oldu yine gamlı baykuş
Canım Allah razı olsun el birliğiyle varacağız hedeflerimize inşallah ya sende iş güç olumsuzluklar içinde bırakmıyorsun bu senin gerçekten kararlı olduğunun kanıtı beyinde bitirmişsin bu işi maşallahTesekkur ederim canim kaptanim senin varligin ve bana verdigin enerji yeter alıntıya ihtiyac yok
1000 zıp i düşünüyorum kaça bölsem diyeAy ne oldu yine gamlı baykuş
Halin vaktin yerinde mi ?1000 zıp i düşünüyorum kaça bölsem diye
Değil dicem ama şuan çocuklarla alektaa mooviit moviit yapıyoruzHalin vaktin yerinde mi ?
E o da iyi hareket berekettirDeğil dicem ama şuan çocuklarla alektaa mooviit moviit yapıyoruz
Güzel bir takımızKızlar herkes elinden geldiği kadar çabalamis bu hafta.
En azından ne yapması ne yapmaması gerektiğini bilen,kendini, vücudunu tanıyan bir takımımız var. Arada duraksama,artı görünme moralinizi bozmasın,tam tersine itici güç olsun. Biraz daha sıkı çalışın. İnsanlar 100-150 kilo veriyor. Alabildigimize göre verme yeteneğimiz de var. Ben yaparım diyen kimsenin yapamadığını görmedim ben.
Geçmiş olsunLahana dograyacagim diye elimi doğradım,yer gök kan oldu. Allah tan dikislik değil.gitti başparmak.
Siz siz olun benim gibi aceleci olmayın. Hiç yavaş işim yok benim.
Canım ben kabuğunu soymadan iri iri kesiyorum. Bir tanesi avuç içine oturacak büyüklükte oluyor. Yağlı kağıtta turbo ayarda pişiriyorum. Hiç bir şey sürmüyorum üzerine. Çıktıktan sonra tamak tadına göre pekmezle de yiyebilirsin. Biz bayılıyoruz. Kestaneyi andırıyor tadıbelmayne balkabakları normal dilimleyip zeytinyağı sürerek mi atiliyordu başka bir şey yok muydu tadı güzel oluyor muydu sen bir ara çok yemiştin canım istedi resmen
hawar fotoyu yükleme imkanın varsa yükle canım ne olur ne olmaz yüklü kalsın bizde :)
Canım geçmiş olsun.Lahana dograyacagim diye elimi doğradım,yer gök kan oldu. Allah tan dikislik değil.gitti başparmak.
Siz siz olun benim gibi aceleci olmayın. Hiç yavaş işim yok benim.
Benimde öyle yaa hep hızlı hızlı yaparım işte oğlan o yüzden diyor annem başımıza yine ne iş açtı diyeCanım geçmiş olsun.
Ben de senin gibi tez canlıyım iş yaparken. Sakarlığım dillere destandır. Hatta ilk evlendiğimizde eşim "6 Ay sonra biz bu evi kapatır gideriz" demişti
Öyle de deneyeyim geri kalanı ile ben biraz zeytinyağı ile Bahar adlandırdığım gerçekten çok güzel oldu sevdim yaniCanım ben kabuğunu soymadan iri iri kesiyorum. Bir tanesi avuç içine oturacak büyüklükte oluyor. Yağlı kağıtta turbo ayarda pişiriyorum. Hiç bir şey sürmüyorum üzerine. Çıktıktan sonra tamak tadına göre pekmezle de yiyebilirsin. Biz bayılıyoruz. Kestaneyi andırıyor tadı
İnanır misin bugun sabah 8 den beri oturmadim belki ytoplasan 1 saat o da yemekler hiç ortam yok şimdi de iki çocuğumu yıkadımE o da iyi hareket berekettir
İnanırım niye inanmayım bende hiç oturmadımİnanır misin bugun sabah 8 den beri oturmadim belki ytoplasan 1 saat o da yemekler hiç ortam yok şimdi de iki çocuğumu yıkadım
Canim tesekkur ederim ven Hataydayim 6. seneye girdim burda ailemden uzak tek basima yaşıyorum bi kedim var mimarim vakiflarda canim kamuda insallah geçecek gecmeyen hicbisey yok bu dunyadaSen süper veriyorsun kiloları arkadaşım tebrik ederim.
Bişey merak ettim de ben sonradan katıldığım için aranıza hangi şehirdesin sen ne iş yapıyordun tam olarak bu hafta anlattıklarını okuyunca üzüldüm senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?