Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afiyet olsun canım. Ben sade yiyorum. Hafif ekşi ev yapımı elma pekmezi var. Eşim onunla birilikte yiyor. Ama bence sade en güzeli

İşte meze ve et,hele içli köfte hergun yerim ben,tam benlik oralar.
Fast food ağzıma sürmem,kızlara da yedirmiyorum. Alışmadıkları için belki midelerine dokunuyor,sevmiyorlar. Evde yapıyorum pizza,hamburger,lahmacun,pide, aklına ne gelirse. Sen de canın çekince evde yapıp yiyebilirsin,tamamen hazır hissedince kendini.

Afiyet olsun canım. Ben sade yiyorum. Hafif ekşi ev yapımı elma pekmezi var. Eşim onunla birilikte yiyor. Ama bence sade en güzeli
Eşin de mi dikkat ediyor kilosuna. Benimki dök dök şeker biraz daha diye başımda bekler.
Sağlıklı beslensinler diye elimden geleni yapıyorum. Kilo almadıkları için sıkıntı olmaz sanıyorlar da iç organ,karaciğer yağlanması kiloya bakmıyor.

Senin menün gayet de güzel. Bisikleti disarda mi sürdün sogukta

Benimki de normalde öyle canım. Ama Bu pandemi döneminde 14 kilo verdi. Şimdi korumaya çalışıyor. Gerçi bu ara ipin ucunu biraz kaçırdı sürekli tırtıklıyor bişiler ama yine de almamaya gayret ediyor. O da aralıklı oruç tarzı yiyor.
Ben de şükrediyorum yoksa çok zordu onunla diyet yapmak

Senin menün gayet de güzel. Bisikleti disarda mi sürdün sogukta
Evet canim ya mecbur cocugu spora gotur getir filan. Uzak mesafe ve toplu tasima ile de ters bir rota olunca cocuk ta dondu ben de. Yavrucugumun elleri direksiyonu tutar pozisyonda kalmis acamiyordu parmaklarini

Menü güzel. Spor daha daha guzel.

Bu nasıl bir spor arkadaşım ya Maşallah sana

Dün aklıma geldi bugün sen yazdın
Yaparım tabi canım sıra akrep ile sende zaten

ORTAKLAR
20-27 Kasım​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

SONUÇ

belmayne kirmizigitar tebriklerr kızlar +250 spor puanı kazandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…