- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.241
Afiyet olsun canım. Ben sade yiyorum. Hafif ekşi ev yapımı elma pekmezi var. Eşim onunla birilikte yiyor. Ama bence sade en güzeliSorma canım,hiç iyi değil tezcanlilik. Sakin sakin yapmak lazım işleri.
Kabağı ben de ilk kez yaptım fırında,çok ta hoşuma gitti,su da salmadi, içinde kaldı suyu.stevia döktüm üstüne,bal tadını bozdu sanki.
İşte meze ve et,hele içli köfte hergun yerim ben,tam benlik oralar.Colombrecim inan ben çok haz etmiyorum buranin yeme kültüründen cunku farkli bisey yok benim icin tepsiye et, mezeler oruk dedigin bizim icli kofte asur dedigin keskekin salcalisi
Benim asil kilo alma sebebim fastfood tarzi beslenme idi durum doner burger pizza vs yoksa disardan bir iki günlük gelene cok cekici gelebilir ama benim damak tarima hic hitap eden bir sofrası yok buranin
Eşin de mi dikkat ediyor kilosuna. Benimki dök dök şeker biraz daha diye başımda bekler.Afiyet olsun canım. Ben sade yiyorum. Hafif ekşi ev yapımı elma pekmezi var. Eşim onunla birilikte yiyor. Ama bence sade en güzeli
Senin menün gayet de güzel. Bisikleti disarda mi sürdün sogukta10:20
1 tavada yumurta
6zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
domates-salatalik
15.40
Tavuk durum ( yarim lavas ve 2 kasik tavuktan olusan)
buyuk boy kase salata
17.00
1 sutlu kahve
Su 1.5 litre olacak
Spor: 50dk eliptik + 9000 adim + 5.6 km bisiklet ( Yüzüm dondu, çenem hala ağrıyor )
mavimli
Hic bir facia göremedim menündeAfiyet olsun canim, portakalli cupcake canim cekti diyecem ama utaniyorum bugunku faciadan sonra
Benimki de normalde öyle canım. Ama Bu pandemi döneminde 14 kilo verdi. Şimdi korumaya çalışıyor. Gerçi bu ara ipin ucunu biraz kaçırdı sürekli tırtıklıyor bişiler ama yine de almamaya gayret ediyor. O da aralıklı oruç tarzı yiyor.Eşin de mi dikkat ediyor kilosuna. Benimki dök dök şeker biraz daha diye başımda bekler.
Sağlıklı beslensinler diye elimden geleni yapıyorum. Kilo almadıkları için sıkıntı olmaz sanıyorlar da iç organ,karaciğer yağlanması kiloya bakmıyor.
Yok menu degil canim arti kilomu kastettimHic bir facia göremedim menünde
Evet canim ya mecbur cocugu spora gotur getir filan. Uzak mesafe ve toplu tasima ile de ters bir rota olunca cocuk ta dondu ben de. Yavrucugumun elleri direksiyonu tutar pozisyonda kalmis acamiyordu parmaklariniSenin menün gayet de güzel. Bisikleti disarda mi sürdün sogukta
Menü güzel. Spor daha daha guzel.10:20
1 tavada yumurta
6zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
domates-salatalik
15.40
buyuk boy kase salata
17.00
1 sutlu kahve
Su 1.5 litre olacak
Spor: 50dk eliptik + 9000 adim + 5.6 km bisiklet ( Yüzüm dondu, çenem hala ağrıyor )
mavimli
Bu nasıl bir spor arkadaşım ya10:20
1 tavada yumurta
6zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
domates-salatalik
15.40
buyuk boy kase salata
17.00
1 sutlu kahve
Su 1.5 litre olacak
mavimli
Dün aklıma geldi bugün sen yazdınCherry Mom kaptanim takimdaki arkadaslara bireysel analiz yapmistin ya canim musait oldugun bir zaman bana da yapabilir misin rica etsem sonradan geldim mezuniyet sonrasi ama su ara motivasyonumu toplamak icin iyi gelir mi diye dusundum insan kendini disardan goremiyor bazen
İyi geceler canım inşallahİyi geceler arkadaslar yarin guzel bir gün olsun hepimiz icin insallah
Cok sagol kaptanimDün aklıma geldi bugün sen yazdın
Yaparım tabi canım sıra akrep ile sende zaten
Canim aslinda sadece eliptik spor olarak yapildi. Adimlar sokaklarda ordan oraya kosturmaca. Bisiklet te yine ulasim amacli.Bu nasıl bir spor arkadaşım yaMaşallah sana
|
|
|
|
|
|
A AKREPcg |
|
|
|
|
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?