Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar

Cherry Mom kaptanim ben mezun oldum mu? hersey icin cok tesekkurler simdiden, yemek yeme duzenimi degistirmeden bir sure daha devam etmem gerek cunku diyete dikkat edince bile 200-300 verebiliyordum zaten. 50 kiloda sabit kalmak istiyorum umarim bundan sonra onu da basarabilirim. yarina hazirlamam gereken rapor var gece sabahlayacagim. Vakit buldukca ugramaya calisirim.

Herkese kolayliklar diliyorum, herseyin basi saglik sonra da kendini iyi hissetmek :)

ORTAKLAR
27 Kasım- 04 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Selam canım
Kural olarak herhangi bir sıkıntı yok ama henüz bahar kaptan etap raporunu açıklamadı o yüzden resmiyette ilan edilmedi mezuniyetin ama olacaksın tabiki ara ara takip et burayı karneni atlama :)
Ve aynen dediğin gibi bir süre kilonu sabitlemeye başarabilirsen harika olur emeklerin için, uzaktan takımı takip etmene rağmen bizi hiç zora sokmadığın için sonsuz teşekkürler

Kizlar carsamba gunu gomulu 20 yas disimi cektircem. Daha once de cektirmistim zor oluyor. Sonrasinda sivi beslenmek gerekiyor. Cumaya da kiloma etki eder diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canım umarım şişmeden morarmadan atlatırsın bende çektirdim ağrıs sızı pek olmadı

hawar yaaa cuma günü menünü görünce keşke listeye alsaydık dedim listede olsaydın öyle ucunu kaçıramzdın bence takım aklına gelirdi değil mi :) ama artık listede gibi düşün kendini bu cuma giriyorsun kesin ertelemek yok acil toparlanıyorsun tamam mıı

Geçmiş olsun canım umarım şişmeden morarmadan atlatırsın bende çektirdim ağrıs sızı pek olmadı
Seninki de gomulu muydu? Ben alttakileri cektirmistim ikisinde de cok sismisti 1 hafta gecmemisti
Insallah bu sefer daha kolay olur stresliyim simdiden

kirmizigitar
Hedef60kgolmak hedeflerinizi bekliyorm kızlar

Kızlar hiç birinizin hedefi uçuk değil 1 haftada yakalanmayacak bir hedef yok bu hafta üstünde duralım lütfen bugün menülere çok çok dikkat edelim yarın kontrol tartısı var

27 KASIM - 4 ARALIK HEDEF TABLOSU

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,2
??
79,3
78,9
68
67
66,6
??
93,6
92,9
61
60,3
58,5
58
52,3
51,8
69,45
68,5
83
82,5
hawar
72,3
71,3
89,1
87
71
70,6
72,1
71,7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…