- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.361
Günaydınnnnn kızlarHerkese gunaydin️
Nasilsiniz kizlar iyi pazarlar
Cherry Mom kaptanim nasilsin? insallah daha iyisindir bugun
Nane yağı kullandım canım o da bir müddet ferahlık veriyor ama geçici bir rahatlama lavanta hiç kullanmadım aynı etkidir herhaldeGeçmiş olsun lavanta yağı kullandin mi hic ya da kolonyası da iyi gelebilir baş ağrıları ve sakinleştirmede lavanta iyidir
Geçmiş olsun canım.Nane yağı kullandım canım o da bir müddet ferahlık veriyor ama geçici bir rahatlama lavanta hiç kullanmadım aynı etkidir herhalde
kaptanim.gecmis olsun cok, migren ataklarin cok sik oluyor neden boyle yahuGünaydınnnnn kızlar
Gecede devamlı ağrıdı ama sabah geçmişti şükür canım tesekkur ederim
Selam canımMerhabalar
Cherry Mom kaptanim ben mezun oldum mu? hersey icin cok tesekkurler simdiden, yemek yeme duzenimi degistirmeden bir sure daha devam etmem gerek cunku diyete dikkat edince bile 200-300 verebiliyordum zaten. 50 kiloda sabit kalmak istiyorum umarim bundan sonra onu da basarabilirim. yarina hazirlamam gereken rapor var gece sabahlayacagim. Vakit buldukca ugramaya calisirim.
Herkese kolayliklar diliyorum, herseyin basi saglik sonra da kendini iyi hissetmek :)
Ah canım bu azalmış halikaptanim.gecmis olsun cok, migren ataklarin cok sik oluyor neden boyle yahu
Öyle yapmadım hiç bakayım canım hemen sağolCherry Mom buhardanlikla yapıyorlar etkili olduğunu duydum ama hiç bı fikrim yok tabi.. iki kere oldu o yıldırım gibi girip yarım saate çıkmıştı çok fena umarım kalıcı tedavisi bulunur
Geçmiş olsun canım umarım şişmeden morarmadan atlatırsın bende çektirdim ağrıs sızı pek olmadıKizlar carsamba gunu gomulu 20 yas disimi cektircem. Daha once de cektirmistim zor oluyor. Sonrasinda sivi beslenmek gerekiyor. Cumaya da kiloma etki eder diye dusunuyorum
Seninki de gomulu muydu? Ben alttakileri cektirmistim ikisinde de cok sismisti 1 hafta gecmemistiGeçmiş olsun canım umarım şişmeden morarmadan atlatırsın bende çektirdim ağrıs sızı pek olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?