Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #380.341
Benim yine de yetismem cok zorWalk Challengelara Leslie dahilNikinik malum kovid + kış herkes dışarıda yürüyemiyor
Leslie dakikasını söylersen adıma çevirip ekliyorum listedeki çoğu arkadaşın normal adımlarında ek lesliesi var
Dk*1.5 dan hesaplıyorm adımı :)
Ahahah biliyorum o kadini dokseydin keske iciniHaklısın canım, yani o an yemesek sonra zaten o istek te gidiyor hatta bekleyince açlık bile geçiyor.
instagramda bi kadin surekli kullaniyordu bu cumleyi. Tadini biliyorum bu yuzden yemeyecegim diye
Oraya icimi dokemedim buraya dokeyim dedim.
tadini bildigim icin yiyorum. ama bu guzel tadi kilo verdigim zaman doya doya yiyebilirim. Suan bunu yemek benim amacima hizmet etmiyor.
Ay yok birkac aydan sonra birakmistim takibi. Merak ettim acaba kilo aldi mi tekrar. Hesabi ayniysa gidip bakayimAhahah biliyorum o kadini dokseydin keske icini
eline sağlık canım dinlen inşallah geçer çabucak Allah rahatlık versin
çok sağol canım
amin canim inşallah hedefe kadar sağlıcakla devam
Geçmiş olsun lavanta yağı kullandin mi hic ya da kolonyası da iyi gelebilir baş ağrıları ve sakinleştirmede lavanta iyidir
Aaa katiyen olmaz sonunculuk benim kaptirmamAy masallah sondan yer ayirin madem
Afiyet olsun ortim, haklisin eve gec gelince böyle oluyor. Zaten evden calisma avantajini yakalamisken yaza kadar zayiflamam gerekiyor yoksa benim de yemek düzenim sasiyor disarlarda.12:50
2 yumurta ve 3-4 kasik yulaftan olusan omlet
Yarim kk peynir
3 zeytin
19:30
1 kase mercimek cobasi
1 kase Salata
3 kucuk dilim kitmali pide
( Eve gec geldigim icin maalesef aksam yemegi de gec oldu)
su : 1.5 litre ( 2 ye tamamlamaya calisacam)
Spor: 50dk de eliptik, 5.6 km bisiklet
mavimli
Boy ve kiloma gore normal miktar ben aksine cok fazla ictigim icin azalttim.Süper. Keşke hep böyle yesek. Sadece su biraz artırılirsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?