Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam
Aaa bayilirim canimmm ben de cok guzel yaparim kusbasiyla daha dun tevafuk babamla konusuyoruz baba dedim canim bisey cekiyo ne dedi
Kuru bamya dedim bayramda gidince yapacagim insallah bi de gelir senden yerim

Terslikler ust uste gelmis canim ya esya bozulmasi cok basima geldi insan ne yapacaginj sasiriyor gecmis olsun canim dikkat edin kendinize

Ayni canim ben de yemek telasina girisicem insallah simdi
Ya sorma. Gıcık oluyorum makinelerin bozulmasına. Hep tıkır tıkır işlesinler istiyorum Kurutmadan da ses geliyordu. Onun içşn de servis çağırdık
Neyse ki güzel haberler de aldım. Ablacıklarım önümüzdeki hafta ziyarete geliyorlar Çok mes'udum
Ben sana bide bamya yapayım. Kuru bamya yemeği. Meşhurdur bamyam
Ay ben de alırım bir tabak canımcım

Toplanıp gelin. Hepinize yaparım

Gunaydinlarrr dün +1 kiloyla uyandim bugunde 500 gr gitmis yarinada o gitse haftaya sabitle baslasam o bile kar benim icin bu regl mahvetti duzenimi
Canm bari regli zamanı hergün tartılma zaten doğru bir gösterge olmuyor boşa dengen bozulmasın sen diyetini sporunu yapmaya devam et
Siz istemeden koyayım bari şuraya sabah taze tartiimm Nasıl azman gibi beslendiğimi anlatmama gerek yok kanimca ama sabitlenmis kilom
Eki Görüntüle 2767993
+0,9 fena değil ama zaten son haftanda +0.5 mi gelmiştin yani onuda katarsak bundan çok daha düşük tartıları görmüşken buna razı olma yarın Bismillah de canım madem ara çok açılmadı
tmm sen bi 70 ol sonra 65 e hızlı inersin de sonrası
Canim izne kacla ayrilmistin
66.8 le cnm
4400 oldu benim ama daha supurmedim evi,valiz hazırladım,oturduğum yerden bir iki dikiş vardı onları hallettim.cok yorulmazsam Leslie yapmayı planlıyorum tabi oğlumla oyun bir de
Canım İzmir e mi yandık gözlemeler eyvah
Amanın geçmiş olsun canım
Oğluna sevindim burdaki tek iyi şey o
Bana ne diyo biliyomusun Reyyanım
Şimdi diyo yemeğini ye zıp mı yapıyorsun napıyosan yap üstüne de yeşil çay iç! Ahahahha çok tatlı ya
Ahaahhaahha Almila yaaa gözümde canlandın resmen
Gonya etliektmegi mevlanasi dedin mi orda duracan kirmizi cizgimdir bizim oralarin yemekleri
Of offf benimde ablam orda okumuştu üniyi bende o sıralar şişman bir ergen Allah'ım ne yerdimn ne yerdimmmm
Oooo tabiki kesinlikle gellll
Konya'da buluşma mı var
Aaa bayilirim canimmm ben de cok guzel yaparim kusbasiyla daha dun tevafuk babamla konusuyoruz baba dedim canim bisey cekiyo ne dedi
Kuru bamya dedim bayramda gidince yapacagim insallah bi de gelir senden yerim

İnşallah nasip olsun
Cherry Mom az sonra dövecek bizi bence
Yok yaa bamyadan birşey olmazda öncekiler pek masum değil bugün iştahınız pek kapalı maşallah
Ben not aldım zaten iletiyorum kendisine
Liste kabardı sanırım tempusum
Yok ya saglikli kuru bamya yaa Cherry Mom kizmaz bize insallah
Keşke herşey bamya ile kalsaydı ahahahah :))
Ben biraz kacayim arkadas geldi laflayalim azcik aksam gelirim
Ne güzel ortamın var canım yaa eş dost maşallah

Canim izne kacla ayrilmistin
66.7 gibiydi sanki canım yani sonlariydi
Burdayım kaptanm her hafta biraz biraz gidecek

Ne guzel ya yakınsınız demek. Seni gazlayan birinin olması çok iyi. Sen bu gazla haftaya iki kiloyu devirirsin. Regl agrısı falan da kalmamıstır bizim kiz buyudu artık ufak ufak kesme donemine yaklasıyoruz ama o aşk yaşıyor memeyle.sut olmamasi daha iyi umudu keser diye dusunuyorum. Bende bugun spor yapacaktım guya sabahtir borek pogca yapıyorum . yemwyeyim diye kwndime fırında kabak mucver yaptim ilk kez çok kötü oldu .

Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.
Iki kere meyveli yaptim guzel. Icine su sut vs bisey koymak gerekiyor yoksa cekmiyor. Dun maden suyu bugun de normal suyla yaptim guzel kolay. Pazardan yesillik vs alinca onlarla da detoks suyu seklinde yaparim.
Tamda arzumun shakerine bakıyodum. Sen kullan bana da fikrini söyle canım.
Guzel begendim. Ben sadece meyvelerle yaptim bugun mesela bir muz bir elma bi kac kasik yogurt ve suyla. Su olmayinca pure haline getirmiyor. Pazardan yesillikler alinca detoks su seklinde hazirlayacagim. Menun gayet guzel ben bugun biraz hamur isi fazla kacirdim gibi canim yemek bir sey hic istemedi zeytin ekmek yedim aksam resmen

Evet canım oldukça yakınız çok şanslıyım o konuda

Sana kendi oğlumdan örnek vericem yine de sen bilirsin ama, oğlum şuan 5 yaşında 2 sene emzirdim ve hala geceleri dokunarak uyur çünkü izin verdim ve bu durum ne zamana kdar böyle gidecek bilmiyorum tavsiyem emzirmeyi kestiğin an dokunmayı da kesin

Ooo evde börekler çörekler varken inşallah elin çarpıpta yanlışlıkla yemezsin mücver iyidir ordan devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…