- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.261
1 paket değil dimi o, 1 porsiyon dimiHiiiiii
Ilık limonlu su
Yarım haşlanmış yumurta, kk peynir, zeytin, domates,2 dl kızarmış köy ekmeği
Öğle: 1 p.makarna
Akşam: 2 baget tavuk, 5 yk bulgur pilavı, salata
Su: 5 bardak
Spor:7600 adım
Cherry Mom @muhursuzpusula @_Reyyan
canım ben dürterim valla sonra 'Almılacım bana karışma artık' deme ama
canım biliyorsun inşallah hergün menülerine bakacağım spor olarak adımın şahane zaten bu hafta güzel olacak canım
senden de benim menülerime aynı şekilde yorum bekliyorum canım bu iki hafta iyi gitti benim bu hafta durabilir sen de beni dürt olur mu
Hem sağlıklı hem lezizkursum bitti şimdi girebildim yarın için hazırlıklar tam gaz devam edecek az sonra bi mola verdim :)
hawar orticim misafirlerim için fit tarifler deniyorum ilk defa yaptım harika oldu unsuz şekersiz yağsız fit kurabiye yulaf muz azcık bal ve hind. cevizi ile yapılıyor bir tane minik tadına baktım güzel olmuş
halim olursa 30dk leslie ve bölgesel kol calışacağım canım
senin akşamın nasıl geçiyor?
Masallah canim Allah gücünü kuvvetini arttirsin gene de supersinHem sağlıklı hem leziz
Bende küçüğü uyuttum sonra küçük kızla 2 Metin okudun kendisi birinci sınıfta
Sonra Leslie bacımı açtım tam ikinci mili yapıyordumki ufaklık uyandı onunuyuttum geldim bir mil geri alıp bitirdim
Menümü yazmaya geldim
Normalde olurdu da olmuslugu da var1 paket değil dimi o, 1 porsiyon dimi
Ohh içime su serptin şimdiNormalde olurdu da olmuslugu da varminnoş bir porsiyondu ama bugünki
Canim sabah öğünün ve sporun çok güzel29 Ocak cuma
Sabah 10:30
Yağlı ekmek
1 dilim omlet
Çökelek, tulum peyniri
Zeytin
Akşam 16:30
1 tabak kavurma
Ekmek ,( sıcaktı ve dilimli değildi ne kadar gediğini bilmiyorum ama fazla yedim)
ara 18:30
2 dilim havuçlu kek
Yarım elma
su 1,5 litre az oldu bu gün
Spor 4 mil Leslie 82,5 puan
Toplam 14.000 adım oldu
Cherry Mom @_Reyyan Namaria
Şey geldi aklıma şimdiCanim sabah öğünün ve sporun çok güzel
Bugun cuma diye 2 dilim kek ve elma icin bisey demiyorumama gelecek günler icin senden bir ricam var canim aksam yemeginden sonra ara öğün yapacaksan ceviz cig badem activia ve havuc gibi seyler olsun aksamdan sonra meyve ve tatli yok canim tamam mi
Bir de et kavurma tarzi seylerin yanina mutlaka salata yesillik ekleyelim insallah
Bir de bir daha kacamak olursa spor cezasi verecegim bugün cuma diye vermiom ayni sekilde sen de bana verirsin
Meyve yemekteyim miCanim sabah öğünün ve sporun çok güzel
Bugun cuma diye 2 dilim kek ve elma icin bisey demiyorumama gelecek günler icin senden bir ricam var canim aksam yemeginden sonra ara öğün yapacaksan ceviz cig badem activia ve havuc gibi seyler olsun aksamdan sonra meyve ve tatli yok canim tamam mi
Bir de et kavurma tarzi seylerin yanina mutlaka salata yesillik ekleyelim insallah
Bir de bir daha kacamak olursa spor cezasi verecegim bugün cuma diye vermiom ayni sekilde sen de bana verirsin
Yok canim ya ben oyle mi dedimMeyve yemekteyim mi
Tamam öyle olsun bu hafta
Aaa kac kere gitmis mesaj
Neyse caktirmayin cok beklettin Emnis demeye getiriyorum
Sana yarayacak o zaman canim artik 140 dk yaparsinBen tahmin ediyorum arkadaşlar, kopya vereyim size. Günlük 70dk eliptik, diğer tüm sporlar yasak
Cherry Mom Kaptanımızın yeni kararı
Ay inşallahSana yarayacak o zaman canim artik 140 dk yaparsin
Hadi hadi yavastan da olsa basla spora orticimSelam canım, hayırlı uğurlu olsun ortaklığımız
Şimdi yemekten kalktım sporu napcam yaaaa diye düşünürken mesajını gördüm.
yavaş yavaş ta olsa gideyim yapayım bari
Yahu bunlar ne yiyip ne iciyo cidden nasil 4 kilo 3 kilo veriyolar 1 haftada cok merak ettimSonuçlar kızlar
Super menu ama su cok az gercekten arttirman lazim ortim sporuda yarın bekliyorum10.30
2 yumurtalı yulaflı omlet
1kk peynir
5zeytin
Domates-salatalık-dereotu
15.00
10 fındık
16.00
1büyük sütlü kahve
18.00
1 kase mercimek çorba
Fırında karnabahar
en son çayın yanında 2 hurma.
su: yarım litre ( çabalıyorum, yavaş yavaş artacak umarım)
Spor: niyet ettim ama olmadı maalesef.
azaydidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?