Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hem sağlıklı hem leziz
Bende küçüğü uyuttum sonra küçük kızla 2 Metin okudun kendisi birinci sınıfta
Sonra Leslie bacımı açtım tam ikinci mili yapıyordumki ufaklık uyandı onunuyuttum geldim bir mil geri alıp bitirdim
Menümü yazmaya geldim

Masallah canim Allah gücünü kuvvetini arttirsin gene de supersin bebisleri de öpüyorum yaz menünu kuzum ben de spora baslicam azcik bi hareket ediyim gec oldu ama olsun

Canim sabah öğünün ve sporun çok güzel
Bugun cuma diye 2 dilim kek ve elma icin bisey demiyorum ama gelecek günler icin senden bir ricam var canim aksam yemeginden sonra ara öğün yapacaksan ceviz cig badem activia ve havuc gibi seyler olsun aksamdan sonra meyve ve tatli yok canim tamam mi
Bir de et kavurma tarzi seylerin yanina mutlaka salata yesillik ekleyelim insallah
Bir de bir daha kacamak olursa spor cezasi verecegim bugün cuma diye vermiom ayni sekilde sen de bana verirsin

Şey geldi aklıma şimdi

Ammannnnn havar havar komşular havarrr
Yandın hawar

Meyve yemekteyim mi
Tamam öyle olsun bu hafta

Selam canım, hayırlı uğurlu olsun ortaklığımız
Şimdi yemekten kalktım sporu napcam yaaaa diye düşünürken mesajını gördüm.
yavaş yavaş ta olsa gideyim yapayım bari
Hadi hadi yavastan da olsa basla spora orticim
Sonuçlar kızlar
Yahu bunlar ne yiyip ne iciyo cidden nasil 4 kilo 3 kilo veriyolar 1 haftada cok merak ettim
Super menu ama su cok az gercekten arttirman lazim ortim sporuda yarın bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…