- 23 Mart 2016
- 29.861
- 90.320
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.281
SPOR NO: | İÇERİK |
1 | GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ |
2 | LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ |
3 | BİSİKLET/ ELİPTİK/KOŞU BANDI MİN 30 DK |
4 | PİLATES 30 DAKİKA |
5 | 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ |
6 | 15 DAKİKA CARDİO |
Özür dilerim kızlar yaaa bu kadar da dört gözle bekleyeceğinizi düşünmedim hiçççAaa kac kere gitmis mesaj
Neyse caktirmayin cok beklettin Emnis demeye getiriyorum
Ben begendim kaptanim benim icin uygundur.Saat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermemaraya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi
Evet gelelim spor için önerilerime
SPORUNU SEÇ
SPOR NO: İÇERİK 1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3BİSİKLET/ ELİPTİK/KOŞU BANDI MİN 30 DK 4PİLATES 30 DAKİKA 51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 615 DAKİKA CARDİO
Önerim seçimli spor/ spor ödevi gibi ama gün başında Nikinik ve bana etiket yaparak 1.numarayı seçtim , 2 numarayı seçtim.. bugün bunu tamamlayacağım diye dönülmeli ve akşamında mutlaka menüsünde sporunu yapıp yapmadığını yazmalı
Ertesi gün Nikinik
Cherry Mom ===>> 1 numara ==>
Namaria ===>>2 numara ==> .... Gibi önceki gün seçilen sporların yapılıp yapılmadığını bize açıklayacak
Ben yaptıkları spor puanına ek ödül olarak +100 spor puanı ekleyeceğim
bu programı bence 2 gün yapalım derim tabi Nikinik içinde uygunsa?
2 gün burdan spor yapar 2 günde kendimiz bireysel spor yaparsak haftada 4 gün spor ile bence güzel bir incelme ve eksiyi yakalarız gibi geliyor
bu sadece bir taslak eklemek istediğiniz spor yada hangi günler yapalım vs bir fikriniz olursa sevinirim birlikte geliştirelim tabi önce buna olur derseniz sizce nasıl
BeN leslie cardio ya varim yuruyusde olyr ama bence zumbad ekliyebilirsin kaptanimSaat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermemaraya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi
SPORUNU SEÇ
SPOR NO: İÇERİK 1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3BİSİKLET/ ELİPTİK/KOŞU BANDI MİN 30 DK 4PİLATES 30 DAKİKA 51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 615 DAKİKA CARDİO
Önerim seçimli spor/ spor ödevi gibi ama gün başında Nikinik ve bana etiket yaparak 1.numarayı seçtim , 2 numarayı seçtim.. bugün bunu tamamlayacağım diye dönülmeli ve akşamında mutlaka menüsünde sporunu yapıp yapmadığını yazmalı
Ertesi gün Nikinik
Namaria ===>>2 numara ==> .... Gibi önceki gün seçilen sporların yapılıp yapılmadığını bize açıklayacak
2 gün burdan spor yapar 2 günde kendimiz bireysel spor yaparsak haftada 4 gün spor ile bence güzel bir incelme ve eksiyi yakalarız gibi geliyor
bu sadece bir taslak eklemek istediğiniz spor yada hangi günler yapalım vs bir fikriniz olursa sevinirim birlikte geliştirelim tabi önce buna olur derseniz sizce nasıl
Bencede pazartesi carsmba mantikli gzel olurBen begendim kaptanim benim icin uygundur.
Eklenecek spor olarak bolgesel ve zumba da olabilir belki
Gun olarak pazartesi carsamba olabilir bence
Ben begendim kaptanim benim icin uygundur.
Eklenecek spor olarak bolgesel ve zumba da olabilir belki
Gun olarak pazartesi carsamba olabilir bence
Tmmdır canımBeN leslie cardio ya varim yuruyusde olyr ama bence zumbad ekliyebilirsin kaptanim
Buyuk bi zevkle. Yeterki herkes sevkli olsun kaptanim ben seve seve yaparım.
Bende öyle düşündüm canım kızlarda dönsün bakalım çok sevindim beğenmene ayrıca teşekkür ederim ilgileneceğin için
Aynen canım onuda yazacaktım unuttum hatta herkesi etiket yapacaktım onuda unutmuşum
Hem de iki üç kişiGene iyi canim artik ust limit kuralini her hafta gordugumuz icin bizim sonuclar gayet tatmin edici
Kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum
Geçen hafta fırsat buldukça inceledim,hatta selam da verdimYa bu 6.takıma ben anlam veremiyorum ne yemeyip içmiyorlar ya bi de 56 kilodan 53 kiloya düşmüş birisi 1 haftada bunu nasıl başardı keşke ben de 1 haftada 1.5 kg versem
Beslenmeyle verilse haklısın ama sporla olunca neden olmasın diyorum açıkçası,sonra beslenmeyi biraz artırıp sporla dengeleyip korumak güzel olmaz mıRica ederim canım ben teşekkür ederim asıl
Bence 1 haftada 2 kilo vermek hic saglıklı degil tabi diyetisyen işın icinde yoksa. Verilen kilonunda cok kalıci oldugunu düsunmuyorum. Belki yanılıyorumdur . Ama az az kalıcı gitsin canım
Hatta iki tane bile secilebilsin derimSaat 21.00 de başladığım yazıyı şuan göndermemaraya film çocuk uyutma namaz niyaz herşey girdi
SPORUNU SEÇ
Ertesi gün Nikinik
On siradan yer ayirmistim zaten sana
Canim benim bende tesekkur ederim. Izlicim seni uzaktan (biri seni gozetliyoCok tesekkur ederim canim bu hafta ayriliyoruz ama gönullerimiz bir hadi bakalim yeni ortaklarimizla guzel bir hafta olsun desteklerin icin tesekkur ederim canim❤
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim kızçelerrr
Tamamdır tesekkur ederim kaptanım insallah bu hafta daha cok asılıcam
Tesekkur ederim canim bunu sporla kutlamayi dusunuyorum
Tebrik ederim kizlarr
Ay ay teşekkür ederim efenimOn siradan yer ayirmistim zaten sana
Sanırım fazla uyudum canım onun ödemi de olabilir teşekkür ederimo halde dünden bugüne birşey ödem yaptı canım yada dün daha geç saatte tartıldıysan uyku ödemi olabilir olsun eksi olsun bizim olsun biz artı gidişe bir dur dedik eksiye geçtik bile :) tebrikler
Evet diyete alışma sürecime denk geldi seninle ortaklığımızbirsevgi canım çok aktif olmadık ama ortaklığın için teşekkür ederim, ileriki haftalarda bol eksiler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?