- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.481
Veni veno veno veno
Ewvt canım dans içerikli herşey ona girecekDans workout zumbami acep
Ay hshsja hayal edemedim izler izler gulersin canimVideo atın bana
Ben hayali ile krize girdimAy hshsja hayal edemedim izler izler gulersin canim
Ondan istedim zaten ahhaahahahah hayat enerjim söndükçe açarımAy hshsja hayal edemedim izler izler gulersin canim
Ben youtube sayfamda oyle bi video yuklemistim kendim degil ama kiz gulme krizine giriyo hayatim kayarken ben diyeOndan istedim zaten ahhaahahahah hayat enerjim söndükçe açarım
Ay bunu anlamadim benAllahım bdv de flan olurdu lütfen acil bakın hamile miyim neyim ne bu diye bizim bölümede gele gele böyle sorular gelir herhalde öyle bir giriş var ki korktum
Her ilaveye +50 diyelim farkı olsun madem yoksa almayacaksınCherry Mom canim sporu yapana arti 100 ya ikinci spora yani her ilaveye +50 mi yoksa kac tane alirsam alayim arti 50 mi ona gore challenge yapcam en fazla kacini alirim challenge
Zaten max iki ideal ama bi gun challenge denicem hepsini alma challenge sag cikarsam o zaman ise yararHer ilaveye +50 diyelim farkı olsun madem yoksa almayacaksın
Bir arkadaş yazmış ya yukarıda acil bakarmısınız ip atlamak bacak inceltir mi diye :) onun için şey ettimAy bunu anlamadim ben
Ay gördüm mesaji da spor konusmasina dalinca anlamadiydim sağol canim aciklama icinBir arkadaş yazmış ya yukarıda acil bakarmısınız ip atlamak bacak inceltir mi diye :) onun için şey ettimbizim grubun acil konusu böyle oluyormuş
Bir suru dance workout var canim zumba caca istersen mezdeke
O zaman yazın kizlaar bana bı 7Ewvt canım dans içerikli herşey ona girecekoryantal bile olur
Bir arkadaş yazmış ya yukarıda acil bakarmısınız ip atlamak bacak inceltir mi diye :) onun için şey ettimbizim grubun acil konusu böyle oluyormuş
Kizcagizi cevapsiz birakirsan acil diye yazar tabi Zeynepşey kaptanım bana özelden yazmış o bi yorumumu görmüş ama görmemişim ben buraya yazdığında da gördüm ama işim var diye cevap vermemiştim
Ay ama yine dedim herhalde şu sayfalardan geldi mesaj o yüzden hiç bakma gereği duymadımKizcagizi cevapsiz birakirsan acil diye yazar tabi Zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?