- 31 Temmuz 2020
- 20.372
- 60.239
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.501
Geldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işteHedef60kgolmak burcucummm bak ben de yakisikli oldum profilime sailor moon artemis
Nasilsin balim ocak sonu sahalara doncem dedin gun sayiyorum
Bana gecenlerde kpss soru bankasi onerisi soran oldu atanali 6 sene olmusAy ama yine dedim herhalde şu sayfalardan geldi mesaj o yüzden hiç bakma gereği duymadım
Hosgeldin balimmmmmGeldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işteaynen yakışıklı oldun bi hafta
68.9 dum bu sabah yaaiyi yedim ama afiyet olsun bana ve artık yeter
sen nasılsın kuzucuk
Ben bana mesaj gelebileceğini hiç düşünmüyorum o yüzden yani kim niye bana mesaj atsın kafasındaydım ama gelebiliyormuş demekBana gecenlerde kpss soru bankasi onerisi soran oldu atanali 6 sene olmus
Bi de camasir makinasi tamburu ile ilgili bisey sormustu biri
Ben de dua grubu falan sandim kpss tambur falan noluyo dediydim gelebiliyo canimBen bana mesaj gelebileceğini hiç düşünmüyorum o yüzden yani kim niye bana mesaj atsın kafasındaydım ama gelebiliyormuş demek
Demek hazırlıklı olmak lazımmışBen de dua grubu falan sandim kpss tambur falan noluyo dediydim gelebiliyo canim
Canim sen gelmeyeli cok sey değiştiCherry Mom kaptancım Pain Killer cım ben de döndüm ortiler belli olmadıysa yine olabiliriz?
Son durumlar ne kızlar izinden dönen oldu mu başka
menüler yineMehfam cım sana di mi
challenge güzleri sporu kime atıyoruz şimdi? :)
Evet canım aynı devam Menü listesi bendeCherry Mom kaptancım Pain Killer cım ben de döndüm ortiler belli olmadıysa yine olabiliriz?
Son durumlar ne kızlar izinden dönen oldu mu başka
menüler yineMehfam cım sana di mi
challenge güzleri sporu kime atıyoruz şimdi? :)
Burda canim spor detaylari
SPOR NO SPOR İÇERİK 1 GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ 2 LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ 3 BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK 4 PİLATES 30 DK 5 1000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ 6 20 DAKİKA CARDİO 7 DANS WORKOUT MİN 15 DK
- ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
- TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE
Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ ) - GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
- NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..
- GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)
- EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR
Mehfam
Namaria
Nikinik
@belmayne
@hawar
@nnurc
yarimuhendis
@Zeze34
@asilr
Tempus
@Suskunhanim
@balpamuk
@DeryaOnDiet
@azaydidem
@birsevgi
@thequeensgambit
Pain Killer
@Amor-a
@muhursuzpusula
@miraysu_
@gamzem23
Hoşbulduuk aşk kuşummHosgeldin balimmmmm
O hafta yakisikliydim kacirdin simdi de guzel oldum gene ay savascisi mars heralde bu daher cuma totem yapiyorum profil resmi degistirerek
Nasilsin askkuşum gorusmeyeli calismalar nasi gidiyo.
68.9 da kacla biraktin asil mesele o
tamam seni etiketlicem, pazartesi çarşamba ne zorunlu canım ?Canim sen gelmeyeli cok sey değişti
Ortiler haftaliga döndü canim şu an acik orti yok ama her cuma yeniliyorum kazananlari aciklayip o zamana kadar beni etiketle kuzum
Sporda bugun yeni sistem geldi sanslisinsecmeli spor sistemi artik pazartesi ve carsamba zorunlu cumartesi isteyen listeden seciyosun Nikinik e ozel mesajla 1 ve 5 i yapiyorum diyosun o bi sonraki gun paylaşıyor
Cok sukur csnim sevindim calismslar icinHoşbulduuk aşk kuşummgördüm gördüm o resmini de evet biliom kuşum her cuma farklı
çalışmaları düzene koydum çok şükür aşkım ,65.5 tum izne ayrıldığımda
tamam seni etiketlicem, pazartesi çarşamba ne zorunlu canım ?
Hoşbulduk canım sen de hoşgeldin
Hoşbulduk tatlım tamam menüde seni etiketliyoruz yineEvet canım aynı devam Menü listesi bende
Hoşgeldin
tamam canım ama oyyy üst liste diyorrr hahaha ne sevindim
aynen iznin farzıCok sukur csnim sevindim calismslar icinizne giden +3 le donuyo olsun canim erir gider insallah
Yukarda mesaji alintiladim canim seni etiketledim detaylar icin
Evet tekrar döndümHoşbulduk canım sen de hoşgeldinmezun olup tekrar mı döndün?
Hoşbulduk tatlım tamam menüde seni etiketliyoruz yine
tamam canım ama oyyy üst liste diyorrr hahaha ne sevindimama yapıcam yine kendi çapımda
Hoşbulduk aşkımmmm nasıl gidiyor sende durumlarrr
Iyiydi 10 kiloya 200gr kaldi ama sanki bi duruldu.Hoşbulduk aşkımmmm nasıl gidiyor sende durumlarrr
Namaria cım değiştirdi mi yine diyetisyen düzenini son durum ne
canım salı randevum var bu iki hafta laktoz ürünleri yasaktı fark oldu tahminimce 2 hafta da et balık tavuk yumurta olmıcak laktoz ürünlerini geri vercek deniyoruz bakalım aşkkuşumHoşbulduk aşkımmmm nasıl gidiyor sende durumlarrr
Namaria cım değiştirdi mi yine diyetisyen düzenini son durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?