Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak burcucummm bak ben de yakisikli oldum profilime sailor moon artemis
Nasilsin balim ocak sonu sahalara doncem dedin gun sayiyorum
Geldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işte aynen yakışıklı oldun bi hafta
68.9 dum bu sabah yaa iyi yedim ama afiyet olsun bana ve artık yeter
sen nasılsın kuzucuk

Geldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işte aynen yakışıklı oldun bi hafta
68.9 dum bu sabah yaa iyi yedim ama afiyet olsun bana ve artık yeter
sen nasılsın kuzucuk
Hosgeldin balimmmmm
O hafta yakisikliydim kacirdin simdi de guzel oldum gene ay savascisi mars heralde bu da her cuma totem yapiyorum profil resmi degistirerek
Nasilsin askkuşum gorusmeyeli calismalar nasi gidiyo.
68.9 da kacla biraktin asil mesele o

Bana gecenlerde kpss soru bankasi onerisi soran oldu atanali 6 sene olmus
Bi de camasir makinasi tamburu ile ilgili bisey sormustu biri
Ben bana mesaj gelebileceğini hiç düşünmüyorum o yüzden yani kim niye bana mesaj atsın kafasındaydım ama gelebiliyormuş demek

Canim sen gelmeyeli cok sey değişti
Ortiler haftaliga döndü canim şu an acik orti yok ama her cuma yeniliyorum kazananlari aciklayip o zamana kadar beni etiketle kuzum
Sporda bugun yeni sistem geldi sanslisin secmeli spor sistemi artik pazartesi ve carsamba zorunlu cumartesi isteyen listeden seciyosun Nikinik e ozel mesajla 1 ve 5 i yapiyorum diyosun o bi sonraki gun paylaşıyor

Burda canim spor detaylari
Hedef60kgolmak

Hoşbulduuk aşk kuşumm gördüm gördüm o resmini de evet biliom kuşum her cuma farklı
çalışmaları düzene koydum çok şükür aşkım ,65.5 tum izne ayrıldığımda
tamam seni etiketlicem, pazartesi çarşamba ne zorunlu canım ?

Cok sukur csnim sevindim calismslar icin izne giden +3 le donuyo olsun canim erir gider insallah
Yukarda mesaji alintiladim canim seni etiketledim detaylar icin

Evet tekrar döndüm Döndük dolaştık geldik yine Bende hoş buldum teşekkür ederim

Hoşbulduk aşkımmmm nasıl gidiyor sende durumlarrr
Namaria cım değiştirdi mi yine diyetisyen düzenini son durum ne
Iyiydi 10 kiloya 200gr kaldi ama sanki bi duruldu. Namaria nin vegan diyetine basliyorum yarin bakaljm sen naptin toparlamissin isleri azcik da kilo toparlanmis sanki ama hemencik gider o

Hoşbulduk aşkımmmm nasıl gidiyor sende durumlarrr
Namaria cım değiştirdi mi yine diyetisyen düzenini son durum ne
canım salı randevum var bu iki hafta laktoz ürünleri yasaktı fark oldu tahminimce 2 hafta da et balık tavuk yumurta olmıcak laktoz ürünlerini geri vercek deniyoruz bakalım aşkkuşum
7lere az kaldı bakalım bu hafta az durgun geçicek son iki hafta iyi gitti ama bu da normal yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…