- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #390.521
Maşallah sana. SüpersinYarın sabahki tartımı çok merak ediyorum kızlar, en son cuma sabahı tartıldım. Bu 2 gün diyetim de sporum da yerindeydi. Bakalım ne gittiBu hafta sonunu spor açısından iyi değerlendirdim çok şükür. Kısa sürede aldığım kiloların yarısından fazlası gitti bile
hahah evet ben de toparlandımIyiydi 10 kiloya 200gr kaldi ama sanki bi duruldu.Namaria nin vegan diyetine basliyorum yarin bakaljm sen naptin toparlamissin isleri azcik da kilo toparlanmis sanki ama hemencik gider o
oyyy hadi bakalım canım demek 2 haftada bir değiştirmek faydalı metabolizmayacanım salı randevum var bu iki hafta laktoz ürünleri yasaktı fark oldu tahminimce 2 hafta da et balık tavuk yumurta olmıcak laktoz ürünlerini geri vercek deniyoruz bakalım aşkkuşum
7lere az kaldı bakalım bu hafta az durgun geçicek son iki hafta iyi gitti ama bu da normal yani :)
Tesekkur ederim canim. Bakayim da alayim bir tane diyete baslayinca cok lazim olacak.Mi band 4 ya da 5 cok iyi canim ucuk kacik da degil ben memnunum gayet bi de mi fit uygulamasi yukleyince sporumu kilo guncelleme uyku nabiz istedigin herseyi gorebiliyosun bende band 5 var anneme de 4 aldim o da cok memnun komsulariyla yuruyuse giderken takiyormus
Peynir yoktu liste de sut aldim bugun alisverisi hallettimhahah evet ben de toparlandıminşallah canım benim
oooo fazlasıyla verirsin bence vegan diyetle canımalışverişini de güçlü yap da zorlanabilirsin vegan süt belki peynir de
oyyy hadi bakalım canım demek 2 haftada bir değiştirmek faydalı metabolizmaya
neden durgun geçeceğini düşünüyosun tatlış
çünkü hep öyle olur canım 1-2 hafta iyi giderse sonraki f-hafta 700 800 gidiyo bendeneden durgun geçeceğini düşünüyosun tatlış
HAyırlı olsun bebişimPeynir yoktu liste de sut aldim bugun alisverisi hallettim
tamam canım sen daha iyi bilirsin vücudunuçünkü hep öyle olur canım 1-2 hafta iyi giderse sonraki f-hafta 700 800 gidiyo bende
inşallah canım keşke öyle olsa :)tamam canım sen daha iyi bilirsin vücudunuinşallah gider ama daha fazla da
hemen bakıorum canımSayfası olan kızlar aklıma gelenNamaria Pain Killer Hedef60kgolmak 1.sayfalarınızı düzenleyebiliyor musunuz ya düzenleme seçeneği kalkmış
gitmiş canım uçmuşSayfası olan kızlar aklıma gelenNamaria Pain Killer Hedef60kgolmak 1.sayfalarınızı düzenleyebiliyor musunuz ya düzenleme seçeneği kalkmış
Ay evet yaa neyse kuzum tutmayayım seni kolay gelsingitmiş canım uçmuş
ama düzenlerler onu inşallah gerekli oluyo cunku
yok canım hala harekete geçemedim zaten :)))Ay evet yaa neyse kuzum tutmayayım seni kolay gelsin
tamam kapticim
benim zaten yoktu pro değilim yaSayfası olan kızlar aklıma gelenNamaria Pain Killer Hedef60kgolmak 1.sayfalarınızı düzenleyebiliyor musunuz ya düzenleme seçeneği kalkmış
hıııııı ilk post da kalkmış evetSayfası olan kızlar aklıma gelenNamaria Pain Killer Hedef60kgolmak 1.sayfalarınızı düzenleyebiliyor musunuz ya düzenleme seçeneği kalkmış
Ortim dunku menunde sabah biraz karbonhidrat fazla olmus sonrasinda sorun yok benceAfiyet olsun ortimbugunki menummu görme misafirdim, yarın da misafirim ve muhtemelen sonraki gün de ben dinlenmeye gelmiştim oysa ki evde oturacaktım sürekli
Cumartesi diye(kendi menüm de iyi olmadığından) söyleyecek sözüm yok pastaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?