Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus ortim ama olsun sen sporunla yakmissin hepsini masallah suda cok iyi

Haftaya kimin ayağını kaydırsam acaba
hahaha seni 1. olan takıma yollayalım kuzum
Saka maka sen yarin bi tartil istersen. Butun haftanin emegi bosa gitmemistir umarim. Ben bu kadar yesem en az 2.5 kilo fazla cikarim cunku
tabi tabi hergün tartılıyorum zaten kuşum,buraya da yazıyorum,devam yani
Ayyy aynı ben, kardeş olabilir miyiz acaba şüphelendim şuan
olabiliriiz
Aynen benim de rahat 2 kg olur
o kadar şişlik hissetmiyorum ama inşallah 1 kg da değildir tabii

olabiliriiz

Çoooook mantıklıııı orayı dağıtır gelirim

olabiliriiz

Ortim o yediklerinle 1 kgdan fazlasını görmezsen helal olsun derim yani

Yok ortim artı gelmeni tabi istemem ama kendimi düşünerek gelirsin gibi hissettim o yüzden yani şaşkınlığımdan başka bir şeyden değil

Çıt çıkmıyor
Ohh miss,en güzeli
Ay yazdım yazdım ama bazen cikmiyo,bazen ilk harften başlıyor listelenmeyesende de çıkar diye ümit edip son harfe kadar yazdım
Merhaba canım
Bende şimdi siyah çay içiyordum
Umarım beraber güzel bir hafta geçirir güzel kilolar veririz
Gerçi ben kendim için bir klasik olarak bu gün her şeyi gömdüm ama yarın dan itibaren ful dikkat
Ohh afiyet olsun,ben de siyah çayımı içtim ama yarın için de yeşili demledim, düzenli icemedim bu aralar
Kizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun
Abooooo 2 saat mi
Aaa merhaba,kimsiniz,ne zaman geldiniz,ben nasıl görmedimhoşgeldiniz ,keyifle kilo veresiniz
Canımcım spor 3 yazmışım yanlışlıkla, 5 olacak o zıp yaptım azıcık patlamış mısırdan bişey olmaz ki
Bugün yapıyor mıydık sadece Pazartesi Çarşamba değil mi gerçi ben yine 1000 zıpladim ama

Yalnız yarın bi geliyomuşsun "kızlar 400 gr vermişim" diye. Tüm takımca donut diyetine gireriz

Ortim süper bir başlangıç yapmışsın Suyuda zamanla birazcık daha arttırırsın bence

Herkes ortisiyle cilvelesiyor nerdesin @nnurc balim
Aklı bende kalmış olabilir
Çok teşekkürler canım Suskunum seninle de 1. Olmuştuk hatırla o günleri!
Ah ah hatırlamaz miyim Nikinik ile de ilk hafta birinci olmuştuk hawar bu hafta da seninle olalım mı
Kizlar ben leslie yerine bunu tercih ediyorum

Leslieden cok daha eglenceli ve daha cok adim attiriyor gibi geldi bana.
Ekran görüntüsü alayım derken telefon yüzüme düştü,bu bir işaret mi
Geçmişi okuya okuya cevap vere vere gidince benim yazdığım şeylerin üzerine bi sürü şey değişmiş olmuş Bende menümü yazıp biraz spor yapayım bari :)))
Ahan da beeeenay amma konusmussunuz, Cherry Mom üyelere mesaj sınırı koyalım 5 mesaj atmak için 500 ip atlasinlar

Yok ortim artı gelmeni tabi istemem ama kendimi düşünerek gelirsin gibi hissettim o yüzden yani şaşkınlığımdan başka bir şeyden değil
ben de yarım kilo diye düşündüm kuzum tabi gelicem kaçış yok
Ay yazdım yazdım ama bazen cikmiyo,bazen ilk harften başlıyor listelenmeyesende de çıkar diye ümit edip son harfe kadar yazdım
eline sağlık kuzum
Yalnız yarın bi geliyomuşsun "kızlar 400 gr vermişim" diye. Tüm takımca donut diyetine gireriz
yek yeaaa rüyanda görürsün karşim ahahahah
aslında net kiloya göre gitcem hani bir gün alırsın bir gün verirsin tabi cnm ,korkunca daha kötü oluyo ama yiyeceklerden. Dengeyi kurup miktarları ayarlayabilirsek hiç sıkıntı olmıcak.Hergün böyle yesem tabi durmadan alırım cnm

Hadi bakakım yarını merakla bekliyorum

Estağfirullah canım.
İnişler çıkışlar olacak elbette. Yani tabiiki senin kararın ama haftaya toparlarsın diye düşünüyorum. Öyle hemen ayrılma kararı alma bence. Burası insana iyi geliyor
Evet baya toparlıyor insanı burası. Artı gelmek mesele değil tabii. Yediklerime göre az bile artı geldim:)burada hareketim çok olduğu için toparladı bence. Bir de ağır yiyorum gibi oldu ama kalori hesabı yapınca neredeyse aynı hesaba geldi.içeriği temiz değildi o ayrı:)
Sana mı denk geldim canım kusura bakma.benden daha azimli bir ortin olsun inşallah
Evet canım sen kaptansın tabi uyaracaksın. ben de uyumu bozmamak adına ayrılmamın daha uygun olacağını düşündüm. Çünkü aynı şekilde devam etsem uyarıyı ciddiye almıyormuşum gibi olur, farklı devam etsem olduğum gibi olmamış olurum, zorlama olur. Takımın hem diyete uyumu hem gruba uyumu harika gerçekten. Hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…