- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.761
Menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus ortim ama olsun sen sporunla yakmissin hepsini masallah suda cok iyiCuma
10.00
1 tk tahin
13.00
4 yemek kasigi kuru biber kavurmasi
2 dilim tambugday ekmegi
Ara
Ananasli yesil cay
16.00
1 cay bardagi soya sütü
8 cig badem
1 mandalina
18.00
6 kasik patates salatasi
Su 2.5lt
spor 10122 adim
Cherry Mom @_Reyyan azaydidem
hahahaHaftaya kimin ayağını kaydırsam acaba
tabi tabi hergün tartılıyorum zaten kuşum,buraya da yazıyorum,devam yaniSaka maka sen yarin bi tartil istersen. Butun haftanin emegi bosa gitmemistir umarim. Ben bu kadar yesem en az 2.5 kilo fazla cikarim cunku
olabiliriizAyyy aynı ben, kardeş olabilir miyiz acaba şüphelendim şuan
o kadar şişlik hissetmiyorum ama inşallah 1 kg da değildir tabiiAynen benim de rahat 2 kg olur
Çoooook mantıklıııı orayı dağıtır gelirimhahahaseni 1. olan takıma yollayalım kuzum
tabi tabi hergün tartılıyorum zaten kuşum,buraya da yazıyorum,devam yani
olabiliriiz
o kadar şişlik hissetmiyorum ama inşallah 1 kg da değildir tabii
Ortim o yediklerinle 1 kgdan fazlasını görmezsen helal olsun derim yanihahahaseni 1. olan takıma yollayalım kuzum
tabi tabi hergün tartılıyorum zaten kuşum,buraya da yazıyorum,devam yani
olabiliriiz
o kadar şişlik hissetmiyorum ama inşallah 1 kg da değildir tabii
Çoooook mantıklıııı orayı dağıtır gelirim
aaa kızz insan ortisin kilo almasını ister mi hiçOrtim o yediklerinle 1 kgdan fazlasını görmezsen helal olsun derim yani
Gel bu hafta en fazla kilo veren çift olalımHoşbuldm ortimbol kilo vermeli bi hafta olsun inşaAllah
Yok ortim artı gelmeni tabi istemem ama kendimi düşünerek gelirsin gibi hissettim o yüzden yani şaşkınlığımdan başka bir şeyden değilözellikle iyi spor yapanlara neyse kuzum şaka maka,senlik birşey yok inan bak bu hafta görersin Begonya2 cum bomba gibi geldi vallhi
aaa kızz insan ortisin kilo almasını ister mi hiç
pozitif düşünelim eksisi gelsin
Ohh miss,en güzeliÇıt çıkmıyor
Ay yazdım yazdım ama bazen cikmiyo,bazen ilk harften başlıyor listelenmeyemerhaba canııım bu hafta içinde de bayağı sohbetimiz olmuştu güzel denk geldi
hahahaçıktı mı benden? çıktı tamam rahip bey de bana dua verir affolmam için tamamdır
yaaa sen de mi cnmmmbak sanse yazınca bir tek ben çıkıyorum nerde görsen tanırsın hahaha
sağol bebişim işte yemiş yemiş şişmiş birinin ilk haftasıı
hahahaha40 fırın ekmek yemem lazım onun için yoksa benim menü + 1 ekmek mi
yok kıız %1 i geri alırım en fazlapolyannacılık mı diyim ahfsfahs
yaaaaketonun tam tersi bi de
Ohh afiyet olsun,ben de siyah çayımı içtim ama yarın için de yeşili demledim, düzenli icemedim bu aralarMerhaba canım
Bende şimdi siyah çay içiyordum
Umarım beraber güzel bir hafta geçirir güzel kilolar veririz
Gerçi ben kendim için bir klasik olarak bu gün her şeyi gömdüm ama yarın dan itibaren ful dikkat
Abooooo 2 saat miKizlarre kalkin spor yapin bosuna gitmemis %4 . 2 saat spor yaptim diyor hatun
Aaa merhaba,kimsiniz,ne zaman geldiniz,ben nasıl görmedim@Amor-a orti olmuşuz
Bugün yapıyor mıydık sadece Pazartesi Çarşamba değil miCanımcım spor 3 yazmışım yanlışlıkla, 5 olacak o zıp yaptımazıcık patlamış mısırdan bişey olmaz ki
Yalnız yarın bi geliyomuşsun "kızlar 400 gr vermişim" diye. Tüm takımca donut diyetine girerizözellikle iyi spor yapanlara neyse kuzum şaka maka,senlik birşey yok inan bak bu hafta görersin Begonya2 cum bomba gibi geldi vallhi
aaa kızz insan ortisin kilo almasını ister mi hiç
pozitif düşünelim eksisi gelsin
Sabah 12 (evde yumurta bitmiş almak için markete gittim o yüzden geç oldu) resime ekledim
Saat 15.00
1 mandalina
Saat 17.00
4 çiğköfte (emzirdiğim için yedim)
Saat 19.00
3 kaşık tavuk sote
1 kase Yoğurt
Su henüz az 1 lt ama içeriö 1.5 lt daha
Spor sabah 15 dk yürüdüm markete giderken telefonu bebek arabasına koyduğum için adım saymamış.
Kvdeme geldim o yüzden yapamadım spor
Cherry Mom
Aklı bende kalmış olabilir
Ah ah hatırlamaz miyimÇok teşekkürler canım Suskunum seninle de 1. Olmuştuk hatırla o günleri!
Ekran görüntüsü alayım derken telefon yüzüme düştü,bu bir işaret miKizlar ben leslie yerine bunu tercih ediyorum
Leslieden cok daha eglenceli ve daha cok adim attiriyor gibi geldi bana.
Ahan da beeeenGeçmişi okuya okuya cevap vere vere gidince benim yazdığım şeylerin üzerine bi sürü şey değişmiş olmuşBende menümü yazıp biraz spor yapayım bari :)))
ben de yarım kilo diye düşündüm kuzum tabi gelicem kaçış yokYok ortim artı gelmeni tabi istemem ama kendimi düşünerek gelirsin gibi hissettim o yüzden yani şaşkınlığımdan başka bir şeyden değil
eline sağlık kuzumAy yazdım yazdım ama bazen cikmiyo,bazen ilk harften başlıyor listelenmeyesende de çıkar diye ümit edip son harfe kadar yazdım
yek yeaaaYalnız yarın bi geliyomuşsun "kızlar 400 gr vermişim" diye. Tüm takımca donut diyetine gireriz
Hadi bakakım yarını merakla bekliyorumben de yarım kilo diye düşündüm kuzum tabi gelicem kaçış yok
eline sağlık kuzum
yek yeaaarüyanda görürsün karşim ahahahah
aslında net kiloya göre gitcem hani bir gün alırsın bir gün verirsin tabi cnm ,korkunca daha kötü oluyo ama yiyeceklerden. Dengeyi kurup miktarları ayarlayabilirsek hiç sıkıntı olmıcak.Hergün böyle yesem tabi durmadan alırım cnm
Evet baya toparlıyor insanı burası. Artı gelmek mesele değil tabii. Yediklerime göre az bile artı geldim:)burada hareketim çok olduğu için toparladı bence. Bir de ağır yiyorum gibi oldu ama kalori hesabı yapınca neredeyse aynı hesaba geldi.içeriği temiz değildi o ayrı:)Estağfirullah canım.
İnişler çıkışlar olacak elbette. Yani tabiiki senin kararın ama haftaya toparlarsın diye düşünüyorum. Öyle hemen ayrılma kararı alma bence. Burası insana iyi geliyor
Güle güle eski ortim @thequeensgambit bence adımızı altın harfle yazdırdık sporda ikinciyiz yani daha ne olsun
Yeni ortim merhaba A asilr eğer gitmezde kalırsan
Şu mesajını okurken "hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim" yazdığını görünce önce gülme ikonuna bastım sonra okumaya devam edince değiştirip şaşırdımDahaa yeni orti olmuştu gitmeee
Bugüne dek bana denk gelen 4 ortiden ikisi takımı bıraktı galiba takımı kurutucam
Evet canım sen kaptansın tabi uyaracaksın. ben de uyumu bozmamak adına ayrılmamın daha uygun olacağını düşündüm. Çünkü aynı şekilde devam etsem uyarıyı ciddiye almıyormuşum gibi olur, farklı devam etsem olduğum gibi olmamış olurum, zorlama olur. Takımın hem diyete uyumu hem gruba uyumu harika gerçekten. Hepinize sevgilerEvet evet evtttt6.takım üst üste 6.1.liğini almış valla biz uyuyalım
Herkesin emeği varNikinik sağolsun takip ederim demese öneremezdim bile
Canım tamamen yanlış anlıyorsun amacım uyarmak değil öyle bir şey haddimde değil sadece üzüldüm artını yazıp hiç birşey demeden akşama kadar girmemiş olmana.bunlar eksik olunca ne takım seni tamamen içine alabiliyor nede sen takımı :/ bütünlük olmuyor bende burda kaptansam amacım bu birlik beraberliği sağlamak. Takım ruhunu geliştirmek..
Benim için aktifliğinde çok sıkıntı yoktu tatil dönemi olduğu için son 2 haftadır aksadı ama normal düzende benim için aktifliğin yeterli. Sadece bahsettiğim konu biraz daha hassaslık bekledim işte ama yanlış anlattıysam kusura bakma ekipten ayrılmanı istemem tekrar düşün istersen olur mu
Tebrik ederiz canım
Hahaha değil mi hiç bişey boşa değil ama benim günde 2 saat boş vaktim yok
Eline sağlık canım
Tablo eksik mi diyecektim düzeltme yazmışsın sağol
İyi geceler iyi dinlemeler canım
Eeeee sana gel listeye gir diyoruz girmiyorsun kuzum ne olcak böyle
Neyse evet haklısın canım kendime yeni tombiş tatliş kızlar bakıyorumyakında gelirler inşallah
ben de cnmHadi bakakım yarını merakla bekliyorum
sana daa bebişimBugünlük benden bu kadar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum
Teşekkürler ederm ortimOrtim süper bir başlangıç yapmışsınSuyuda zamanla birazcık daha arttırırsın bence
Valla benim ilk haftamm en az 2 vermeyi hedefliyorum inşaAllahGel bu hafta en fazla kilo veren çift olalım
Merhaba HoşbuldmAaa merhaba,kimsiniz,ne zaman geldiniz,ben nasıl görmedimhoşgeldiniz ,keyifle kilo veresiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?