- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.781
Sabah güzel olmuş akşam azcık kaçmış ama erken yemişsn bence sıkıntı yok06.02.2021
07:30 - 1 bardak sirkeli su, 1 elma
Sabah 09:30
Peynirli maydanozlu omlet (Tavanın 1/3ü, bu omlette 2 kaşığa yakın unda var o yüzden ekmek yok)
1 kk peynir
6 zeytin
Domates
Dereotu, maydanoz
Akşam 17:00
Yarım tabak makarna (eyvahlar olsun)
3 patates köftesi
Domates
Cacık
Su: 2 lt içtim (Yarım litre daha içiyorum halen)
Spor: Bugün olmadı ama gece yeni başlıyor benim için yapamazsamda yarına telafisini yapıcam :)
Cherry Mom Mehfam Begonya2
1.lerin kadiniAklı bende kalmış olabilir
Ah ah hatırlamaz miyimNikinik ile de ilk hafta birinci olmuştuk hawar bu hafta da seninle olalım mı
Ekran görüntüsü alayım derken telefon yüzüme düştü,bu bir işaret mi
Ahan da beeeenay amma konusmussunuz, Cherry Mom üyelere mesaj sınırı koyalım 5 mesaj atmak için 500 ip atlasinlar
Persembe menusu mu cuma menusu mu5 subat
Sabah
3 kasik yogurt
3 kasik tam bugday sade gevrek karistirip tukettim
Yesil cay
Ara
Nescafe
1 kare bitter
2 tane diyet form cubuklardan glisenimi deniyo ondan
Aksam
1 tabak pırasa yemegi
2 kasik Yogurtlu cacik susuz
Gun icinde
2 form cay
Su 2lt
Spor malesef
Cherry Mom Nikinik Mehfam
VuhuuuNikinik cim 10.000 adıma ek 4 mil leslie cnm
Kız aşko ne ara geçtin sen benii beyaa
Valla dediğini yaptin beraber değil artık benden önce mezun olursun sen beybisiGünaydın kızlar. Önce kilo bildirimi yapayım dedim. Mesaj okuma batağına düşünce çıkamıyorumbirazdan mesajlarınıza döneceğim
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.7
Bu cuma: 67.5
Fark: -0,2
Yüzde: 0,295
Hedef: 67.0
@asilrCherry Mom
Çılgın artılardan eksiye dönmek.Şükür
Garip bı çocuk doğurdumEvet bazı çürükler beyaz olurmuş ama kızının dişcide durması inan büyük avantaj ya.
Canım bizim doktorumuzun önerdikleri Fotoğrafta soldaki dişin çürümesini engelleyen krem yatmadan sürüyoruz tadı çok güzel.
Sağdaki diş macunu florür oranı tam ideal dedi ne çok fazla ne çok az.. ben bunu alana kadar iyisi diye hep florürsüz diş macunu almıştım ama yanlışmış yeterli oranda olmazsa çürükten korumaz diğerleri dedi doktor.
azaydidem canim ortim bu guzel hafta icin sana tesekkur ederim. Yeni ortinle cok cok daha verimli bir hafta diliyorum sana canim tekrar bulusnak uzere
seyrekyagmur seyrekim yagmurum birazdan sana isaret verecegim neredeysen ortaya cik olur mu.
Hahaha
Ahahshs o smiley direkt aysunumuz ya
Ara öğünler galiba bunlar painimm yemek nirdeee14.00
Yulafli yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Domates-salatalik-nane
18.00
1 kase sehriyeli tavuk ( yogun kivamli)
19:00
1 kahve 1 badem ve bir kactane bitter damla cikolata
su: 500ml (biraz daha icmeye calisiyorum)
Spor: yok
seyrekyagmur
Bak ben buradayim exortiii kötü denk gelmiş ama düzelirGüle güle eski ortimseyrekyagmur bence adımızı altın harfle yazdırdık sporda ikinciyiz yani daha ne olsun
Yeni ortim merhaba @asilr eğer gitmezde kalırsan
Şu mesajını okurken "hergün bulamayacağım bir yemeği bugün bulsam yine yerim" yazdığını görünce önce gülme ikonuna bastım sonra okumaya devam edince değiştirip şaşırdımDahaa yeni orti olmuştu gitmeee
Bugüne dek bana denk gelen 4 ortiden ikisi takımı bıraktı galiba takımı kurutucam
Bı tarhana bı de buTamam orticim. Spora doyalım bu hafta
Yaaa akşam bu emojiyi kullandım aklıma Aysun geldi
Benim ki hep çok ölçülü verirdi canım öyle kalmış aklımda. Bundan sonra relax
Ahaahhaa yakalandık yine
İyi geceler tatlı rüyalar kuzum
HıııımPersembe menusu mu cuma menusu musüpersin
Vuhuuu
Ben genelde yiyince amaaan bugun zaten yedim deyip spor da yapmam. Benim niye yiyince hemen fazla ciktigim belli oldu
kuzum mezuniyete bayağı var yaaKız aşko ne ara geçtin sen benii beyaa
Valla dediğini yaptin beraber değil artık benden önce mezun olursun sen beybisi
Eveet geldi sıra günah çıkarmaya
uyanınca ılık sirkeli limonlu susonra sade nescafe gold
13.00- 18.30 arası yedim
öğlen soslu patatesli tavuk şiş dürüm, patates kızartma ve yanında sos,büyük ayran, chicken nuggets 3 tane
ara milka çikolata soslu kek 140 gr ,siyah çay
küçük paket cips, hazır kutu limonata
1/2 karamel dolgulu donutyarısını annemle babama verdim ekler pasta ve tartölet ,yanında kuru naneli limonlu form çay
son öğün turşu suyu ve karışık turşu
tahmini 3300 kalori civarı oldu.
biraz sonra 1 form çay daha içeceğim , 10.000 adım oldu ayrıca spor da yapıcam
su 1.5 lt oldu 3e tamamlarım
balpamuk Mehfam
Canım önceden yediklerime saydım bugün.Ara öğünler galiba bunlar painimm yemek nirdeeeyandim
Yaaaaaaa sesli güldümmm çığlık atarakamatorcum diyetçim merhaba,
öncelikle bugünkü menün yorumlamaya layık bir menü olmuş canım, afiyet olsun
Canım ılık sirkeli suyu okuyunca senle gurur duydum.
Hele ki karamelli donutı anne babanla paylaşman ciğerimi dağladı.
Öğleyin yediğin şekerli gıdaları akşam içtiğin turşu suyuyla dengeleyerek te son altın vuruşu yapmış oldun. tebrik ediyorum canım
Bu menü de gördüğüm tek negatif şey ise “tartölet”. Yakıştı mı doktorcum ya. E bana yine google yolu gözüktü. Hele bi bakam neymiş bu tartölet.
Canım önceden yediklerime saydım bugün.
bi de oturan boğa gibi kanepenin sağ köşesini çökerttiğim için akşama kadar, enerji ihityacım da olmadı canım
Canim merhabaMonica_ canımmm merhaba senle hiç orti olmadık aylardır nasılsın?
bu hafta beraberiz listeleri sallıyor muyuz
Canimm olsun insallah bi dahaki ortiligimizde telafi ederiz. benim de yogun oldugum bi haftaydi onceki gibi giremiyordum ama sonucta eksileri gorduk yine de
Yetişemedim ya tüh bu hafta garibim ortime bı faydam olmadı ki ama canım ortim Monica_ tek başına çok güzel bir eksiyle beni ikiye katladı elbet bir gün buluşacağız diyorum yine
Ayy ben de telaşla unuttum canım benimteşekkür ederim, benim eksik de senin için geçen haftaki artiyi telafi şart
Ben dun ortilerin degisecegini unutmusum ya haftalik olacakti artik dogru. Ortimm burdayim artik
Canimm harikasin cuma olmasina ragmen kacamaksiz mis gibi menu5 Şubat
9.30
2 catal labne yesillik
5 zeytin 1 incir 1 ceviz
2 dilim tam buğday ekmeği
13.30
1 kase soya sutu icine 2 yk yulaf
8 badem 10 kuru uzum karisimi
18.00
8 yk kapuska
Yarim kase tavuklu sehriye corbasi
2 wasa
Su 3 lt
Spor 20 dk masa tenisi 30p.
3400 adim 34p.
Topl 64p.
Monica_ Cherry Mom Mehfam
kabul edilmiştirAhan da beeeenay amma konusmussunuz, Cherry Mom Cherry Mom üyelere mesaj sınırı koyalım 5 mesaj atmak için 500 ip atlasinlar
Tamam canım kalp kırmayalım da teşekkür ederiz her zamn bekleriz :)Evet baya toparlıyor insanı burası. Artı gelmek mesele değil tabii. Yediklerime göre az bile artı geldim:)burada hareketim çok olduğu için toparladı bence. Bir de ağır yiyorum gibi oldu ama kalori hesabı yapınca neredeyse aynı hesaba geldi.içeriği temiz değildi o ayrı:)
Sana mı denk geldim canım kusura bakma. benden daha azimli bir ortin olsun inşallah
Evet canım sen kaptansın tabi uyaracaksın. ben de uyumu bozmamak adına ayrılmamın daha uygun olacağını düşündüm. Çünkü aynı şekilde devam etsem uyarıyı ciddiye almıyormuşum gibi olur, farklı devam etsem olduğum gibi olmamış olurum, zorlama olur. Takımın hem diyete uyumu hem gruba uyumu harika gerçekten. Hepinize sevgiler
Kizlar gunaydin iyi haftasonlari
günaydınn kızlarGünaydın
cuma günü menü yazmayan uyanıklara bakınız yukarıda X ile işaretli olanlar5-12 Şubat Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
belmayne
Namaria
Monica_
hawar
Nikinik
yarimuhendis
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
Tempus
birsevgi
Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Begonya2
Gider gider bişi olmaz canısı arada şartHıııımaynen cnm ben de grupta olmasam umrumda olmazdı sanırım, bugün yedim ne alırsam sonra yola devam diyebilirdim, inşallah etkisi olmuştur yine
kuzum mezuniyete bayağı var yaaben mezun olunca da katılmak istiyorum nasip olursa :)
sen izinden dönünce kaçtın kuzum , ben düşük karbonhidratlı diyet yaptm 4 gün bile bayağı iyi geldi cnm bakalım bugünden sonraki 4 gün ne kadar gider, bugün de bayağı tıkındım
Mantıklıamatorcum diyetçim merhaba,
öncelikle bugünkü menün yorumlamaya layık bir menü olmuş canım, afiyet olsun
Canım ılık sirkeli suyu okuyunca senle gurur duydum.
Hele ki karamelli donutı anne babanla paylaşman ciğerimi dağladı.
Öğleyin yediğin şekerli gıdaları akşam içtiğin turşu suyuyla dengeleyerek te son altın vuruşu yapmış oldun. tebrik ediyorum canım
Bu menü de gördüğüm tek negatif şey ise “tartölet”. Yakıştı mı doktorcum ya. E bana yine google yolu gözüktü. Hele bi bakam neymiş bu tartölet.
Canım önceden yediklerime saydım bugün.
bi de oturan boğa gibi kanepenin sağ köşesini çökerttiğim için akşama kadar, enerji ihityacım da olmadı canım
Böyle günahimi almışsın ne kaa ayıpcuma günü menü yazmayan uyanıklara bakınız yukarıda X ile işaretli olanlar
Menü yazmadığınız için size bugün benden cezaa :) bugün spor prgramımız vardı serbest katılımdı ama size zorunlu canlar
Amor-a Monica_ balpamuk DeryaOnDiet birsevgi seyrekyagmur yediklerimizi hemen hemenn gönderelim :)
Eki Görüntüle 2777432
yahu zaten kız diyete 1 ay ara vermişti listeden çıktı pazar günü dönmüştü cumaya yine bozduuuuuu ooyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyGider gider bişi olmaz canısı arada şart
Günaydın cnm bence yap kurtulGünaydınlar herkese mutlu hafta sonlarıben de şu an karar vermeye çalışıyorum kalkıp sporumu yapsam mı yoksa öğlene mi bıraksam yatsam mı diye
Di mi yaaGider gider bişi olmaz canısı arada şart
Mantıklıdemekki benim gibi oturdukca daha çok yiyenlerden değilsin
Böyle günahimi almışsın ne kaa ayıpsadece kızarmış ekmeği biraz kaçırdım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?