Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah güzel olmuş akşam azcık kaçmış ama erken yemişsn bence sıkıntı yok

1.lerin kadini
Ay ne guldum telefon da diyor kalk ne yatiyorsun spor yap diye

Persembe menusu mu cuma menusu mu süpersin
Nikinik cim 10.000 adıma ek 4 mil leslie cnm
Vuhuuu
Ben genelde yiyince amaaan bugun zaten yedim deyip spor da yapmam. Benim niye yiyince hemen fazla ciktigim belli oldu

canlar haftaya cuma hedefim 65.0 kg
Cherry Mom Namaria
Kız aşko ne ara geçtin sen benii beyaa
Valla dediğini yaptin beraber değil artık benden önce mezun olursun sen beybisi
Garip bı çocuk doğurdum bakayım ne güzel öneride bulunmuş doktor bizimki o kadar aydınlatıcı değildi. Bizde de çocuk macunu ağız kokusu yaptı nohut kadar bizimkinden kullanıyordu kızım bununda araştırmasını yapayım yeter ki iyi gelsin çürükler artmasin

Hahaha Allah ne yapmasin seni iyice gamlı baykuş oldum
Ahahshs o smiley direkt aysunumuz ya
Adım tütüncü ye çıktı ama gel gör ki bu hayat yoruyor beni şekoslar
14.00
Yulafli yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Domates-salatalik-nane

18.00
1 kase sehriyeli tavuk ( yogun kivamli)

19:00
1 kahve 1 badem ve bir kactane bitter damla cikolata

su: 500ml (biraz daha icmeye calisiyorum)
Spor: yok

seyrekyagmur
Ara öğünler galiba bunlar painimm yemek nirdeee yandim
Bak ben buradayim exortiii kötü denk gelmiş ama düzelir Bu güzel ortaklık için teşekkür ederim o derece de senin sayende
Bı tarhana bı de bu

Persembe menusu mu cuma menusu mu süpersin

Vuhuuu
Ben genelde yiyince amaaan bugun zaten yedim deyip spor da yapmam. Benim niye yiyince hemen fazla ciktigim belli oldu
Hıııım aynen cnm ben de grupta olmasam umrumda olmazdı sanırım, bugün yedim ne alırsam sonra yola devam diyebilirdim, inşallah etkisi olmuştur yine
Kız aşko ne ara geçtin sen benii beyaa

Valla dediğini yaptin beraber değil artık benden önce mezun olursun sen beybisi
kuzum mezuniyete bayağı var yaa ben mezun olunca da katılmak istiyorum nasip olursa :)
sen izinden dönünce kaçtın kuzum , ben düşük karbonhidratlı diyet yaptm 4 gün bile bayağı iyi geldi cnm bakalım bugünden sonraki 4 gün ne kadar gider, bugün de bayağı tıkındım

amatorcum diyetçim merhaba,
öncelikle bugünkü menün yorumlamaya layık bir menü olmuş canım, afiyet olsun
Canım ılık sirkeli suyu okuyunca senle gurur duydum.
Hele ki karamelli donutı anne babanla paylaşman ciğerimi dağladı.
Öğleyin yediğin şekerli gıdaları akşam içtiğin turşu suyuyla dengeleyerek te son altın vuruşu yapmış oldun. tebrik ediyorum canım

Bu menü de gördüğüm tek negatif şey ise “tartölet”. Yakıştı mı doktorcum ya. E bana yine google yolu gözüktü. Hele bi bakam neymiş bu tartölet.

Ara öğünler galiba bunlar painimm yemek nirdeee yandim
Canım önceden yediklerime saydım bugün.
bi de oturan boğa gibi kanepenin sağ köşesini çökerttiğim için akşama kadar, enerji ihityacım da olmadı canım

Yaaaaaaa sesli güldümmm çığlık atarak rofl demek istiyorum bu emoji yetmiyor yaa sen gerçek misin yaaaaa
ama bardağın dolu tarafını gördüğün ve gün içinde dengelemek adına attığım adımları onurlandırdığın için teşekkür ederim,ellerine sağlık demeyi bir borç bilirim
bi de cennet mahallesi dizisinde pembenin komiserim yakışıklım demesini hatırladım başka bi dizi miydi
hahaha tartöleti de sözlüğüne katmış oldum

Monica_ canımmm merhaba senle hiç orti olmadık aylardır nasılsın?
bu hafta beraberiz listeleri sallıyor muyuz
Canim merhaba benim bu hafta motivasyonum biraz dusecek gibi bana destek ol ortim
Insallah eksi dolu cok guzel bi hafta geciririz
Canimm olsun insallah bi dahaki ortiligimizde telafi ederiz. benim de yogun oldugum bi haftaydi onceki gibi giremiyordum ama sonucta eksileri gorduk yine de
Herkes ortisiyle cilvelesiyor nerdesin Monica_ balim
Ben dun ortilerin degisecegini unutmusum ya haftalik olacakti artik dogru. Ortimm burdayim artik
Canimm harikasin cuma olmasina ragmen kacamaksiz mis gibi menu
Senin azminden ben de faydalanicam insallah bu hafta

Tamam canım kalp kırmayalım da teşekkür ederiz her zamn bekleriz :)

cuma günü menü yazmayan uyanıklara bakınız yukarıda X ile işaretli olanlar
Menü yazmadığınız için size bugün benden cezaa :) bugün spor prgramımız vardı serbest katılımdı ama size zorunlu canlar
Amor-a Monica_ balpamuk DeryaOnDiet birsevgi seyrekyagmur yediklerimizi hemen hemenn gönderelim :)

Gider gider bişi olmaz canısı arada şart

Mantıklı demekki benim gibi oturdukca daha çok yiyenlerden değilsin
Böyle günahimi almışsın ne kaa ayıp sadece kızarmış ekmeği biraz kaçırdım o kadar

Günaydııın herkese
bağırsağım bayağı aktif çok artı gelmicem gibi bugün
Günaydınlar herkese mutlu hafta sonlarıben de şu an karar vermeye çalışıyorum kalkıp sporumu yapsam mı yoksa öğlene mi bıraksam yatsam mı diye
Günaydın cnm bence yap kurtul
Di mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…