- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.801
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama hala yatıyorumGünaydııın herkese
bağırsağım bayağı aktif çok artı gelmicem gibi bugün
Günaydın cnm bence yap kurtul
Di mi yaa
Aşkkuşuum uzan tabii tatil bugünGunaydin arkadaslar daha kalkamadim 'anneee azcik daha uyucam 5 dk daha lutfeeen' dedigim gunler gibi
Dun yollarini bekledim herkes sarilirken birbirineeeCanim merhababenim bu hafta motivasyonum biraz dusecek gibi bana destek ol ortim
Insallah eksi dolu cok guzel bi hafta geciririz
Canim herzaman derim bana hergun persembeCanimm harikasin cuma olmasina ragmen kacamaksiz mis gibi menu
Senin azminden ben de faydalanicam insallah bu hafta
Aynen askim ya uykuya hasret kalmisim kalkiyim da kahvalti yapayimAşkkuşuum uzan tabii tatil bugün
Ayyy paincim sabah sabah yatakta gülme krizine girdim ahahhaCanım önceden yediklerime saydım bugün.
bi de oturan boğa gibi kanepenin sağ köşesini çökerttiğim için akşama kadar, enerji ihityacım da olmadı canım
Benim menüye yorumunu da okudun muAyyy paincim sabah sabah yatakta gülme krizine girdim ahahha
Allah iyiligini versin nasi benzetmeler oyle tövbe Ya Rabbkiyamam cok tatlisin canim
Tamamdir cAnimhaftaiçi ana listede olmasına ragmen 2 gün ve üstü menü yazmayan arkadaşlarDeryaOnDiet @azaydidem ve balpamuk canlar bu hafta ekstrem bir durum olmazsa her gün menümüzü yazalım ortaklarınızı yalnız bırakmayın inşallah
@Amor-a cum bu hafta senden de güzel katılım görelim canım 53 kilo direncini bir kıralım
@asilr cim senden de mesajlara dönmeni rica edeceğiz canım etiketlere alıntılara bakarsan çok daha güzel iletişim kanalı olur
Ona da koptum canim da asil buna koptumBenim menüye yorumunu da okudun mu
Bugun de yine bebek gormeye misafirlerim var canim. Ama spor zaten bugun yapmak istiyordum, yapacagim dacuma günü menü yazmayan uyanıklara bakınız yukarıda X ile işaretli olanlar
Menü yazmadığınız için size bugün benden cezaa :) bugün spor prgramımız vardı serbest katılımdı ama size zorunlu canlar
@Amor-a @nnurcbalpamuk DeryaOnDiet @birsevgi seyrekyagmur yediklerimizi hemen hemenn gönderelim :)
Eki Görüntüle 2777432
Motive oluyordur kaptanmyahu zaten kız diyete 1 ay ara vermişti listeden çıktı pazar günü dönmüştü cumaya yine bozduuuuuu ooyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
GünaydınGünaydııın herkese
bağırsağım bayağı aktif çok artı gelmicem gibi bugün
Ne var kaptanımMüsait olanlar habertürk izlesin kızlar
Yağ oranının düşmesi çok iyi ortim maşallah iyi de düşmüşKızlar size 1 kötü 3 iyi haberim var
* 1.3 kg artı geldim(67.8) ama durunönce bir dinleyin
* yağ oranım %29.5 tan %27.8 e düşmüş
*kas oranım artmış
*bu kadar alacağımı tahmin etmemiştim o yüzden 2 haftada 1 böyle yapmaya karar verdim canlarım, onun dışında 800 kalorilerin arasına haftada toplam 2-3 gün 1200 kalorilik normal diyet günü eklicem , onunla da verebiliyorum,aynı kalsa bile daha karlı olacak
Cherry Mom yarimuhendis muhursuzpusula
Aynen ortim ,diyetten dolay bu kadar artı oldu galiba, hergün yüksek kalori alırken 500-600 alıyodum maxYağ oranının düşmesi çok iyi ortim maşallah iyi de düşmüşbence de 2 haftada bir yap böyle kaçamakları daha iyi olur gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?