Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim merhaba benim bu hafta motivasyonum biraz dusecek gibi bana destek ol ortim
Insallah eksi dolu cok guzel bi hafta geciririz
Dun yollarini bekledim herkes sarilirken birbirineee canim neden motivasyonun düşecek gibi merak ettim. Tabi ki destek olcam canim hangi ortime olmamisim az kendimi oveyim cok guzel bi hafta geciricez canim inşaAllah
Canimm harikasin cuma olmasina ragmen kacamaksiz mis gibi menu
Senin azminden ben de faydalanicam insallah bu hafta
Canim herzaman derim bana hergun persembe kacamakli diyet mantigi bana uygun degil canim benim diyetide herseyin saglikli alternatifi var mantigi var birkac kere yazmistim
Canim mrnulerini ne olursa olsun yaz lutfen ben de ona gore destek olabilirim sana bugun spor da yapalim

Canım önceden yediklerime saydım bugün.
bi de oturan boğa gibi kanepenin sağ köşesini çökerttiğim için akşama kadar, enerji ihityacım da olmadı canım
Ayyy paincim sabah sabah yatakta gülme krizine girdim ahahha
Allah iyiligini versin nasi benzetmeler oyle tövbe Ya Rabb kiyamam cok tatlisin canim

Tamamdir cAnim

Kızlar size 1 kötü 3 iyi haberim var
* 1.3 kg artı geldim(67.8) ama durun önce bir dinleyin
* yağ oranım %29.5 tan %27.8 e düşmüş
*kas oranım artmış
*bu kadar alacağımı tahmin etmemiştim o yüzden 2 haftada 1 böyle yapmaya karar verdim canlarım, onun dışında 800 kalorilerin arasına haftada toplam 2-3 gün 1200 kalorilik normal diyet günü eklicem , onunla da verebiliyorum,aynı kalsa bile daha karlı olacak
Cherry Mom yarimuhendis muhursuzpusula

Yağ oranının düşmesi çok iyi ortim maşallah iyi de düşmüşbence de 2 haftada bir yap böyle kaçamakları daha iyi olur gibi geliyor bana

Yağ oranının düşmesi çok iyi ortim maşallah iyi de düşmüşbence de 2 haftada bir yap böyle kaçamakları daha iyi olur gibi geliyor bana
Aynen ortim ,diyetten dolay bu kadar artı oldu galiba, hergün yüksek kalori alırken 500-600 alıyodum max
sağol cnm bunlar dünle bugün arası fark heee bakar mısın ters orantıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…