Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa di mi öyle bir iş de çıktı artık tartı fotosu ile bildirim yapılıyor.
Çok kolay gelsin emniscim, ben almayayım, kaptan olmak günden güne daha zorlaşıyor sanki:)

Aynen ortim ,diyetten dolay bu kadar artı oldu galiba, hergün yüksek kalori alırken 500-600 alıyodum max
sağol cnm bunlar dünle bugün arası fark heee bakar mısın ters orantıya
Geldiği gibi giderler inşallah sen yollarsın onları merak etme

Ben dun 6 kasik patates salatasiyla 500gr almisim 10bin de adim attim halbuki

Yaa di mi öyle bir iş de çıktı artık tartı fotosu ile bildirim yapılıyor.
Çok kolay gelsin emniscim, ben almayayım, kaptan olmak günden güne daha zorlaşıyor sanki:)
Aynen kaptanım bakıyoruz tek tek zıpzıp kaptanla ama alıştı çoğunluk Allah'tan ilk günler gibi zor gelmiyor ama yinede belli bir ekstra mesai tabi :)

Ne var kaptanım TV yok , bilgisayardan açacağım mühim bir şeyse

Bir beslenme uzmanı vardı

Zayıflama üzerine bir kaç birşeyden bahsetti
Ketojenik diyet yapısını anlattı
Yağlardan falan bahsetti
Birde bağışıklık sisteminden

Zayıflama için maximum 5 de yeme içmenin kapanması gerektiğini söylüyor sıvı bile alınmamalı ama acıkılırsa olur diyor çiğneme hareketi akşam 5 den sonra tehlikeliymiş o hareket mide asidi salgıladığı için karnı daha çok acıktırıyormuş

Terayağ saf halde yenmeli yanına karbonhidrat eklenirse trigliserid olur şişmanlatır yalın halde yenirse enerji verir tok totur uzun buda zayıflamaya yardımcı olur dedi..

Gençken yediğimiz karbonhidratlar hemen trigliserid olmuyormuş yani yada öyle birşey dedi tam anlamadım ama 30 yaş sonrası tolere etmiyor direk depolanıyor gençlikle orta yaş arasındaki fark oymuş.

5ten sonraki siviya su dahil degildir heralde

Bunlar dünden bugüne olan değişim mi canım
Yağ oranın nasıl düşüyor cidden anlamadım yanlış anlama :)
Sen yeme içmeyi farklı tatları seviyorsun kendine ödüller vermeden de diyetini sürdüremezsin ama şuanki durumuna bakıp karar verme bence canım çünkü 1 aylık bir aradan sonra yeniden diyete başladın o sebeple 2.3 kg verdin dün 1.3 kg geri aldın :) ilerleyen haftalarda ki listedeyken ortalama 400 gram haftalık gidiyordu senden öyle olacağını düşünürsen şimdiden kaçamak günlerine odaklanma derim :)

Ya işte metabolizmamı dersin yada senin bünyen uzun süredir diyette olduğu için en ufak şeyi daha çok kaloriye dönüştürüyor olabilir ama kesinlikle fos bir kilodur takılma

Evet
Bir de tarhanagiller
Ya kahkaha attım yaaa.
gülme kısmına 5 kere falan basmak istedim
Ayşegül Çoruhlu muydu acaba onun söylediklerine benziyor. Okumuştum bir ara kitabını. Vücudun alkali dengesi neden önemli çok güzel anlatıyor. Bazı söyledikleri biraz abartılı geliyor ama kitapları güzel
Afiyet olsun kuzu.

ayy nasıl olur yaaa vücüudumuz o kadar meyilli demek ki cnm,baksana ben de form çaylar içip spor yapmasan 2 kg olurdu kesin
aynen kaptancım,daha önce de birçok kez gördüm ama düşük karbonhidrat giderken bir güncük bozunca böyle oluyor yani 1 gün geçerli oluyor sonra yağ artıyor
aynen cnm, 5 günde bir coşmaya devam edersem git gide net kilo azalacak sonra artıya bile dönebilir bunu gördüm valla

Aynen ben de +600 gr ile günaydın dedim bu güzel cumartesi sabahına
Dün geceki mısır hemen merhaba dedi baskülde. Ama güzel bir hafta sonu geçirirsek gider hemen o artılar canım.

Hımm bak sen diyince hatırladım bir diyetisyennde demişti hatta bizim Calypso95 miydi o canımcım nasılsın
Kaçamak yapılınca ilk gün vücut onu tolere ediyor ama ertesi gün bol su ve protein almak gerekiyormuş 2.gün kaçamağa devam etmezsen kurtarıyormuşsun sende de böyle birşey oldu demekki aldın benzinini yola devam

Ya işte metabolizmamı dersin yada senin bünyen uzun süredir diyette olduğu için en ufak şeyi daha çok kaloriye dönüştürüyor olabilir ama kesinlikle fos bir kilodur takılma

Aynen ben de +600 gr ile günaydın dedim bu güzel cumartesi sabahına
Dün geceki mısır hemen merhaba dedi baskülde. Ama güzel bir hafta sonu geçirirsek gider hemen o artılar canım.

Ben hasimatoyum kizlar yani benim matabolizma tirt bi de dun tuvaletle pek samimi olmadik o da hemen yansiyor tartiya bende. Bugun biraz daha dikkate etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…