- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.821
Yaa di mi öyle bir iş de çıktıKaptanım haftaya gel bu heycanı kaldığı yerden yaşabende çılgınca relax bir gün geçireyim
Şimdi tartı fotoğraflarına bakıyormtüm takımların acayip zevkli yapmak istersen bayılırsınnnn inan
Geldiği gibi giderler inşallah sen yollarsın onları merak etmeAynen ortim ,diyetten dolay bu kadar artı oldu galiba, hergün yüksek kalori alırken 500-600 alıyodum max
sağol cnmbunlar dünle bugün arası fark heee bakar mısın ters orantıya
Kim var canimMüsait olanlar habertürk izlesin kızlar
Kızlar size 1 kötü 3 iyi haberim var
* 1.3 kg artı geldim(67.8) ama durunönce bir dinleyin
* yağ oranım %29.5 tan %27.8 e düşmüş
*kas oranım artmış
*bu kadar alacağımı tahmin etmemiştim o yüzden 2 haftada 1 böyle yapmaya karar verdim canlarım, onun dışında 800 kalorilerin arasına haftada toplam 2-3 gün 1200 kalorilik normal diyet günü eklicem , onunla da verebiliyorum,aynı kalsa bile daha karlı olacak
Cherry Mom yarimuhendis @muhursuzpusula
Aynen kaptanım bakıyoruz tek tek zıpzıp kaptanla ama alıştı çoğunluk Allah'tan ilk günler gibi zor gelmiyor ama yinede belli bir ekstra mesai tabiYaa di mi öyle bir iş de çıktıartık tartı fotosu ile bildirim yapılıyor.
Çok kolay gelsin emniscim, ben almayayım, kaptan olmak günden güne daha zorlaşıyor sanki:)
Ne var kaptanımTV yok , bilgisayardan açacağım mühim bir şeyse
Bir beslenme uzmanı vardıKim var canim
5ten sonraki siviya su dahil degildir heraldeBir beslenme uzmanı vardı
Zayıflama üzerine bir kaç birşeyden bahsetti
Ketojenik diyet yapısını anlattı
Yağlardan falan bahsetti
Birde bağışıklık sisteminden
Zayıflama için maximum 5 de yeme içmenin kapanması gerektiğini söylüyor sıvı bile alınmamalı ama acıkılırsa olur diyorçiğneme hareketi akşam 5 den sonra tehlikeliymiş o hareket mide asidi salgıladığı için karnı daha çok acıktırıyormuş
Terayağ saf halde yenmeli yanına karbonhidrat eklenirse trigliserid olur şişmanlatır yalın halde yenirse enerji verir tok totur uzun buda zayıflamaya yardımcı olur dedi..
Gençken yediğimiz karbonhidratlar hemen trigliserid olmuyormuş yani yada öyle birşey dedi tam anlamadım ama 30 yaş sonrası tolere etmiyor direk depolanıyor gençlikle orta yaş arasındaki fark oymuş.
Bunlar dünden bugüne olan değişim mi canımKızlar size 1 kötü 3 iyi haberim var
* 1.3 kg artı geldim(67.8) ama durunönce bir dinleyin
* yağ oranım %29.5 tan %27.8 e düşmüş
*kas oranım artmış
*bu kadar alacağımı tahmin etmemiştim o yüzden 2 haftada 1 böyle yapmaya karar verdim canlarım, onun dışında 800 kalorilerin arasına haftada toplam 2-3 gün 1200 kalorilik normal diyet günü eklicem , onunla da verebiliyorum,aynı kalsa bile daha karlı olacak
Cherry Mom yarimuhendis @muhursuzpusula
Yok yok hani ayran çorba vs gibi kalorili sıvılar5ten sonraki siviya su dahil degildir heralde
Afiyet olsun canım
Vayyyy ayrıcaaa günaydınlarrrr falannnnKızlar gunaydiiiinnn
@hawar sana ayrıca günaydıneee ne yapıyoruz bugün,planın nedir?sporun dibine vuracak miyiz temizlik devam benim, 10000 adım ile 1000 zıp hedefi koydum kendime ya sen?
Ya işte metabolizmamı dersin yada senin bünyen uzun süredir diyette olduğu için en ufak şeyi daha çok kaloriye dönüştürüyor olabilir ama kesinlikle fos bir kilodur takılma
Ben dun 6 kasik patates salatasiyla 500gr almisim10bin de adim attim halbuki
EvetKız aşko ne ara geçtin sen benii beyaa
Valla dediğini yaptin beraber değil artık benden önce mezun olursun sen beybisi
Garip bı çocuk doğurdumbakayım ne güzel öneride bulunmuş doktor bizimki o kadar aydınlatıcı değildi. Bizde de çocuk macunu ağız kokusu yaptı nohut kadar bizimkinden kullanıyordu kızım bununda araştırmasını yapayım yeter ki iyi gelsin çürükler artmasin
HahahaAllah ne yapmasin seni iyice gamlı baykuş oldum
Adım tütüncü ye çıktı ama gel gör ki bu hayat yoruyor beni şekoslar
Ara öğünler galiba bunlar painimm yemek nirdeeeyandim
Bak ben buradayim exortiii kötü denk gelmiş ama düzelirBu güzel ortaklık için teşekkür ederim o derece de senin sayende
Bı tarhana bı de bu
Ya kahkaha attım yaaa.amatorcum diyetçim merhaba,
öncelikle bugünkü menün yorumlamaya layık bir menü olmuş canım, afiyet olsun
Canım ılık sirkeli suyu okuyunca senle gurur duydum.
Hele ki karamelli donutı anne babanla paylaşman ciğerimi dağladı.
Öğleyin yediğin şekerli gıdaları akşam içtiğin turşu suyuyla dengeleyerek te son altın vuruşu yapmış oldun. tebrik ediyorum canım
Bu menü de gördüğüm tek negatif şey ise “tartölet”. Yakıştı mı doktorcum ya. E bana yine google yolu gözüktü. Hele bi bakam neymiş bu tartölet.
Canım önceden yediklerime saydım bugün.
bi de oturan boğa gibi kanepenin sağ köşesini çökerttiğim için akşama kadar, enerji ihityacım da olmadı canım
Ayşegül Çoruhlu muydu acabaBir beslenme uzmanı vardı
Zayıflama üzerine bir kaç birşeyden bahsetti
Ketojenik diyet yapısını anlattı
Yağlardan falan bahsetti
Birde bağışıklık sisteminden
Zayıflama için maximum 5 de yeme içmenin kapanması gerektiğini söylüyor sıvı bile alınmamalı ama acıkılırsa olur diyorçiğneme hareketi akşam 5 den sonra tehlikeliymiş o hareket mide asidi salgıladığı için karnı daha çok acıktırıyormuş
Terayağ saf halde yenmeli yanına karbonhidrat eklenirse trigliserid olur şişmanlatır yalın halde yenirse enerji verir tok totur uzun buda zayıflamaya yardımcı olur dedi..
Gençken yediğimiz karbonhidratlar hemen trigliserid olmuyormuş yani yada öyle birşey dedi tam anlamadım ama 30 yaş sonrası tolere etmiyor direk depolanıyor gençlikle orta yaş arasındaki fark oymuş.
Afiyet olsun kuzu.
ayy nasıl olur yaaa
aynen kaptancım,daha önce de birçok kez gördüm ama düşük karbonhidrat giderken bir güncük bozunca böyle oluyor yani 1 gün geçerli oluyor sonra yağ artıyorBunlar dünden bugüne olan değişim mi canım
Yağ oranın nasıl düşüyor cidden anlamadım yanlış anlama :)
Sen yeme içmeyi farklı tatları seviyorsun kendine ödüller vermeden de diyetini sürdüremezsin ama şuanki durumuna bakıp karar verme bence canım çünkü 1 aylık bir aradan sonra yeniden diyete başladın o sebeple 2.3 kg verdin dün 1.3 kg geri aldın :) ilerleyen haftalarda ki listedeyken ortalama 400 gram haftalık gidiyordu senden öyle olacağını düşünürsen şimdiden kaçamak günlerine odaklanma derim:)
Aynen ben de +600 gr ile günaydın dedim bu güzel cumartesi sabahına
Hımm bak sen diyince hatırladım bir diyetisyennde demişti hatta bizimayy nasıl olur yaaavücüudumuz o kadar meyilli demek ki cnm,baksana ben de form çaylar içip spor yapmasan 2 kg olurdu kesin
aynen kaptancım,daha önce de birçok kez gördüm ama düşük karbonhidrat giderken bir güncük bozunca böyle oluyor yani 1 gün geçerli oluyor sonra yağ artıyor
aynen cnm, 5 günde bir coşmaya devam edersem git gide net kilo azalacak sonra artıya bile dönebilir bunu gördüm valla
Evet Ayşegül çoruhlu canımAyşegül Çoruhlu muydu acabaonun söylediklerine benziyor. Okumuştum bir ara kitabını. Vücudun alkali dengesi neden önemli çok güzel anlatıyor. Bazı söyledikleri biraz abartılı geliyor ama kitapları güzel
Ya işte metabolizmamı dersin yada senin bünyen uzun süredir diyette olduğu için en ufak şeyi daha çok kaloriye dönüştürüyor olabilir ama kesinlikle fos bir kilodur takılma
ayy nasıl olur yaaavücüudumuz o kadar meyilli demek ki cnm,baksana ben de form çaylar içip spor yapmasan 2 kg olurdu kesin
aynen kaptancım,daha önce de birçok kez gördüm ama düşük karbonhidrat giderken bir güncük bozunca böyle oluyor yani 1 gün geçerli oluyor sonra yağ artıyor
aynen cnm, 5 günde bir coşmaya devam edersem git gide net kilo azalacak sonra artıya bile dönebilir bunu gördüm valla
Aynen ben de +600 gr ile günaydın dedim bu güzel cumartesi sabahına
Dün geceki mısır hemen merhaba dedi baskülde. Ama güzel bir hafta sonu geçirirsek gider hemen o artılar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?