Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hasimatoyum kizlar yani benim matabolizma tirt bi de dun tuvaletle pek samimi olmadik o da hemen yansiyor tartiya bende. Bugun biraz daha dikkate etmekte fayda var.
Yaaaaa cidden öyle birşey vardı değil miii maşallah öyle güzel veriyorsun ki haşimatonun ha sı kalmadı gözümde ve aklımdan uçup gitmiş

Afiyet olsun canım
sağol kaptanımmm böyle güzel öğünler atalım süper olur
sağol aşkım sen de yaptın mı
Aynen ben de +600 gr ile günaydın dedim bu güzel cumartesi sabahına
Dün geceki mısır hemen merhaba dedi baskülde. Ama güzel bir hafta sonu geçirirsek gider hemen o artılar canım.
ayy sende de mısır mı yaptııı aynen Nikinik biz hızlıca veririz inşallah kuzular
aynen bayağı fulledim

Ben hasimatoyum kizlar yani benim matabolizma tirt bi de dun tuvaletle pek samimi olmadik o da hemen yansiyor tartiya bende. Bugun biraz daha dikkate etmekte fayda var.
Geçmiş olsun canım. Hasimoto zor. Benim iki ablam da haşimoto ama ikisi de zayıflar. Ben taş gibiyim maşallah ama aralarında bir tek benim kilo sorunum var sen de süper gidiyorsun. Herkeste etkisi farklı oluyor işte ezberlerleri bozmak lazım sanırım.
Hava çok güzel ya elime bi market poşeti alıp sokak sokak gezesim var
Evet ortim ya. Çok güzel bir hava. Benim de kendimi dışarı atasım var
Yaptım kuzum güzel ve sağlıklı bir kahvaltı
Vucüt alışık değil ya o saatte yemeye hemen gösteriyor kendini. Ayrıca tok uyandım ve hiç hoş bir duygu değildi

29 OCAK -05 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU

Kızlar güzel bir tabloo herkesi tebrik ederim bu hafta tüm kadro hedefi tutturalım inşallah

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
82,5​
81.9​
79.3​
79​
67.7​
67.6​
68.9​
68.5​
63.6​
63.3​
73.6​
72.6​
53.6​
53.3​
68.5​
???​
58​
57.7​
68.4​
67.8​
53.4​
??​
60.1​
60​
77.30​
76.5​
75.3​
74.5​
68.8​
67.5​
88.5​
86​
77​
76.5​

ben aç uyandım biliyor musun

Haftaya cuma icin hedefim 71 olsun kaptanim:)

Ellerine sağlık kaptanım
Ay inşallah. Benim bu haftadan çok güzel beklentilerim var. Neden bilmiyorum
İnşallah umduğum gibi olur.
ben aç uyandım biliyor musun

Canım o şeker karbonhidrat birleşiminden olabilir mi bu işleri sen daha iyi biliyorsun gerçi

evet cnm çünkü doymak istemedim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…