Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.861
Sagolasin canim bi gazla fazla mi yazdim acaba diye korktum77.5 cnm
3 doğru bir yanlışı götürmüş :)Kızlar size 1 kötü 3 iyi haberim var
* 1.3 kg artı geldim(67.8) ama durunönce bir dinleyin
* yağ oranım %29.5 tan %27.8 e düşmüş
*kas oranım artmış
*bu kadar alacağımı tahmin etmemiştim o yüzden 2 haftada 1 böyle yapmaya karar verdim canlarım, onun dışında 800 kalorilerin arasına haftada toplam 2-3 gün 1200 kalorilik normal diyet günü eklicem , onunla da verebiliyorum,aynı kalsa bile daha karlı olacak
Cherry Mom @yarimuhendis muhursuzpusula
Ben bi haftalık mı acaba diye düşünmüştüm ama 1 günlükmüş vaaay beeeAynen ortim ,diyetten dolay bu kadar artı oldu galiba, hergün yüksek kalori alırken 500-600 alıyodum max
sağol cnmbunlar dünle bugün arası fark heee bakar mısın ters orantıya
Kaptanım kendimi ifşa etmek gibi olmasın ama hedefim 86 olmasına rağmen ben 86.35 çıkmıştım hedefimi tutturamadım yani :)))Kızlar güzel bir tabloo herkesi tebrik ederim
29 OCAK -05 ŞUBAT HEDEF SONUÇ TABLOSU
bu hafta tüm kadro hedefi tutturalım inşallah
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 82,5 81.9 79.3 79 67.7 67.6 68.9 68.5 63.6 63.3 73.6 72.6 53.6 53.3 68.5 ??? 58 57.7 68.4 67.8 53.4 ?? 60.1 60 77.30 76.5 75.3 74.5 68.8 67.5 88.5 86 77 76.5
Tebrikleeer orticiimmmYaz kaptanım 1 günde MaşaAllah eksi 1 gördüm
Götürmedi iştee3 doğru bir yanlışı götürmüş :)
Yağ oranın süper gitmiş bence ama 1 haftalık mı bu oranlar ?
Senin oradaydımm eve geçiyorum şimdiHava cok guzel kopegimizi cikardik bahcede geziniyoruz
Tempus kac gel canim
Artilar havada ucusmus ben de baktim sabitspora abaniyorum bu hafta
Ve en kalın montumla çıktımHava cok guzel kopegimizi cikardik bahcede geziniyoruz
Tempus kac gel canim
Artilar havada ucusmus ben de baktim sabitspora abaniyorum bu hafta
Oh çok iyi yaptın cnm, benim çıkasım yok evde yürüomVe en kalın montumla çıktım
O zaman senin için tam mukbang izleme vakti deseneGötürmedi işteevar ya bugün dünden daha aç uyandım ve dünden daha çok yiyebileceğimi hissettim kahve bastırdı şimdi,birazdan ara öğün de yapıcam yani sıkıntı yok cnm
Aynen bi yandan odamı düzenliyorum bir yandan şapır şupur sesleri dinliyorumO zaman senin için tam mukbang izleme vakti desene
Tebrikleeer orticiimmm
Senin oradaydımm eve geçiyorum şimdi
Ben de masa tenisi oynadim canim biraz ah goreydim kalin montunlaVe en kalın montumla çıktım
Güzel havada temizlik yapmayı bende severimHava misssss
Temizlik yapıyorum
Ahahhahahah bunu gören gelsinde ceza yazsın hadi bakalım
7 sokak gezdim bu şekilde sjjsjsjjjsahhahahhahAhahhahahah bunu gören gelsinde ceza yazsın hadi bakalımzırhını kuşanmış
Piştim yahu hava yaz günü gibiymiş bizim ev buzBen de masa tenisi oynadim canim biraz ah goreydim kalin montunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?