- 23 Mart 2016
- 30.771
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.881
He sende bu yüzden cuma günü karbonhidratın dibine vurayım mı dedinnnBu arada canlar ben 4 gün diyet yaptım ya 3.gün 600 gr gitmişti 4.gün 100 gr ve bir daha baktım yediklerime , 70 gr gibi karbonhidrat almışım ve 50 gr iken güzel veriyorum 60 bile olsa yavaşlıyor 70 ken durma noktasında.
Belki size de faydası olur
Cherry Mom cim kaptanım 10 gr 20 gr bile fark ediyor karbonhidrat
Sağol kaptanımGüzel havada temizlik yapmayı bende severimkolay gelsin canım
Polisler anons geçiyormuş Ekiplerrr ekiplerrr kıvırcık soğanla fellik fellik gezen bir kadın var bulun onu7 sokak gezdim bu şekilde sjjsjsjjjsahhahahhah
Aynen buradalar yaz havasıPiştim yahu hava yaz günü gibiymiş bizim ev buz
Az önce ip atlarken ayak bileğimi burktumcuma günü menü yazmayan uyanıklara bakınız yukarıda X ile işaretli olanlar
Menü yazmadığınız için size bugün benden cezaa :) bugün spor prgramımız vardı serbest katılımdı ama size zorunlu canlar
@Amor-aMonica_ balpamuk @DeryaOnDiet @birsevgi @thequeensgambit yediklerimizi hemen hemenn gönderelim :)
Eki Görüntüle 2777432
BirdePolisler anons geçiyormuş Ekiplerrr ekiplerrr kıvırcık soğanla fellik fellik gezen bir kadın var bulun onu
Derya’cım orti olmuşuz ne güzel!Gunaydin kuzlar. Ortim gunaydinbalpamuk
Ben de 2 mil lesli yaptım cnm adım da 6 bin yaparımBugün her yerde hava güzel galiba ben de annemle babamla şööööyyyle yukarı yollardan çıktık dolandık 1 saat yürümüşüz öyle yemeğimi de yiyip çıkmıştım ne güzel oldu
Ben bi de öğlen spor da yapmıştımBen de 2 mil lesli yaptım cnm adım da 6 bin yaparım
Tebrikler cnmBen bi de öğlen spor da yapmıştım
Başladım başladım az önce itibariyle de son öğünümü yapıp günü kapattımTebrikler cnmbaşladın mı vegan listeye
Ay ne vardı bize de anlatın kaptanım ben izleyemedimMüsait olanlar habertürk izlesin kızlar
Ben de arayı şimdi yaptm , akşamı da 6da yicemBaşladım başladım az önce itibariyle de son öğünümü yapıp günü kapattım
Canım Ayşegül Çoruhlu varmışAy ne vardı bize de anlatın kaptanım ben izleyemedim
Bende arayı yeni yaptm akşamı 6 buçukta yicem, biraz geç oldu ara ama kahvaltıyı geç yspmştmBen de arayı şimdi yaptm , akşamı da 6da yicem
Çok havalı ya. Adeta Danimarka
Her şey bilim için kaptanımHe sende bu yüzden cuma günü karbonhidratın dibine vurayım mı dedinnne sen resmen bu analizleri yapmak için kendini kurban ettin bizim için
Ay ben de sırt çantamda beyaz lahanayla yürüyüş yaptım
Ya böyle güzel haberler ver canımı ye kaptanımHımm bak sen diyince hatırladım bir diyetisyennde demişti hatta bizim @Calypso95 miydi ocanımcım nasılsın
Kaçamak yapılınca ilk gün vücut onu tolere ediyor ama ertesi gün bol su ve protein almak gerekiyormuş 2.gün kaçamağa devam etmezsen kurtarıyormuşsun sende de böyle birşey oldu demekkialdın benzinini yola devam
Yaa kaptanim ben de dun kacamak yapmadim aslinda. Uyuyakaldim. Bugun chloe yapmaya basladim. Chloe hangisine denk geliyor?cuma günü menü yazmayan uyanıklara bakınız yukarıda X ile işaretli olanlar
Menü yazmadığınız için size bugün benden cezaa :) bugün spor prgramımız vardı serbest katılımdı ama size zorunlu canlar
@Amor-aMonica_ balpamuk @DeryaOnDiet @birsevgi @thequeensgambit yediklerimizi hemen hemenn gönderelim :)
Eki Görüntüle 2777432
Canim ortim cuma gunu iyi kilo verince bu hafta veremem diyodum ama bu hafta yine asilcam chloe challenge a basladimDun yollarini bekledim herkes sarilirken birbirineeecanim neden motivasyonun düşecek gibi merak ettim. Tabi ki destek olcam canim hangi ortime olmamisim az kendimi oveyim cok guzel bi hafta geciricez canim inşaAllah
Canim herzaman derim bana hergun persembekacamakli diyet mantigi bana uygun degil canim benim diyetide herseyin saglikli alternatifi var mantigi var birkac kere yazmistim
Canim mrnulerini ne olursa olsun yaz lutfen ben de ona gore destek olabilirim sana bugun spor da yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?