Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

He sende bu yüzden cuma günü karbonhidratın dibine vurayım mı dedinnn e sen resmen bu analizleri yapmak için kendini kurban ettin bizim için

Gunaydin kuzlar. Ortim gunaydin balpamuk
Derya’cım orti olmuşuz ne güzel! Bu hafta sıkı yapalım. Dün serbest gün yaptıktan sonra bu sabah yüzüm gözüm şiş kalktım valla az karbonhidrat yemeye gelmiyor bu ketodan sonra da...

Çok havalı ya. Adeta Danimarka
Ama o fotoyu nasıl çektin.
He sende bu yüzden cuma günü karbonhidratın dibine vurayım mı dedinnn e sen resmen bu analizleri yapmak için kendini kurban ettin bizim için
Her şey bilim için kaptanım
Birde belmayne ortimin tavsiyesi ile beyaz lahana aldım o biraz ağır geliyor hiç kaçamazdım
Ay ben de sırt çantamda beyaz lahanayla yürüyüş yaptım şok ta indirimdeydi bu arada

Ya böyle güzel haberler ver canımı ye kaptanım

Yaa kaptanim ben de dun kacamak yapmadim aslinda. Uyuyakaldim. Bugun chloe yapmaya basladim. Chloe hangisine denk geliyor?
Canim ortim cuma gunu iyi kilo verince bu hafta veremem diyodum ama bu hafta yine asilcam chloe challenge a basladim
Biraz zormus ama yapabildigim kadariyla artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…