- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.901
Yaaaaaaa sesli güldümmm çığlık atarakrofl demek istiyorum bu emoji yetmiyor yaa sen gerçek misin yaaaaa
ama bardağın dolu tarafını gördüğün ve gün içinde dengelemek adına attığım adımları onurlandırdığın için teşekkür ederim,ellerine sağlık demeyi bir borç bilirim
bi de cennet mahallesi dizisinde pembenin komiserim yakışıklım demesini hatırladımbaşka bi dizi miydi
hahaha tartöleti de sözlüğüne katmış oldum
Ayyy paincim sabah sabah yatakta gülme krizine girdim ahahha
Allah iyiligini versin nasi benzetmeler oyle tövbe Ya Rabbkiyamam cok tatlisin canim
Evet
Bir de tarhanagiller
Ya kahkaha attım yaaa.
gülme kısmına 5 kere falan basmak istedim
Ayşegül Çoruhlu muydu acabaonun söylediklerine benziyor. Okumuştum bir ara kitabını. Vücudun alkali dengesi neden önemli çok güzel anlatıyor. Bazı söyledikleri biraz abartılı geliyor ama kitapları güzel
Afiyet olsun kuzu.
Kaptanım unutmuşum kusura bakmaYeni hedef tablosu için eksiklerimiz kızlar dönüş rica ederim
@Amor-a
@birsevgi
balpamuk
Pain Killer
Tek elimi boşa aldımÇok havalı ya. Adeta Danimarka
Ama o fotoyu nasıl çektin.
Ay ben de sırt çantamda beyaz lahanayla yürüyüş yaptımşok ta indirimdeydi bu arada
Zıpzıp ve sen eminim ki titizlikle çalışıyor ve en iyi şekilde yapıyorsunuzdur görevi:) Çok kolay gelsin diyorumAynen kaptanım bakıyoruz tek tek zıpzıp kaptanla ama alıştı çoğunluk Allah'tan ilk günler gibi zor gelmiyor ama yinede belli bir ekstra mesai tabi:)
Bnmde olmam lazm 8 gün geçtiCuma günü olucam diye çok endişelenmiştim ama çok şükür bugün regl oldum
Gecikmesi de çok sıkıntılı oluyor yaaBnmde olmam lazm 8 gün geçti
Emzirdiğim için düzensiz oluyor
Anca giriyorum canım kaç defa elime aldım yazayım hep bir şey çıktı kaldıKızlar gunaydiiiinnn
hawar sana ayrıca günaydın eee ne yapıyoruz bugün,planın nedir?sporun dibine vuracak miyiz temizlik devam benim, 10000 adım ile 1000 zıp hedefi koydum kendime ya sen?
Ay o saatte kolumu kaldiracak halim yoktu ki geri kalan yerlwrimi nasıl kaldirayim1.lerin kadini
Ay ne guldum telefon da diyor kalk ne yatiyorsun spor yap diye
Hah ben de diyordum,kim ah etti diyeVayyyy ayrıcaaa günaydınlarrrr falannnn:))
Allah beeeAnca giriyorum canım kaç defa elime aldım yazayım hep bir şey çıktı kaldı
Ben 10.000 adımı mı tamamladım canım bebeği erken uyuşabilirsem birde Leslie yada fitnes partnerim düşünüyorum ama biraz zor gibi
Umarım sende tamamlarsın sporları
Sagolasin canim iyiyim sukur
Senin dünkü menüde tam cuma menüsü5subat cuma
10 gibi kahvaltı
1 yumurtadan omlet, 2 yk lor baharatlı, yeşillik, 2yk tahin pekmez, 1tk kaymak bal(dün afyondam kaymak almıştım da Allah beni affetsin) 1 dlm tb ekmegi
Aksam 16.00
Etli ekmek 3-4 dilim, yarım bardak gazlı içecek,bıber turşusu
18 gibi
1 lokum(ah Afyon ah)(Allah beni yine affetsin)
2-3 cm kadar cevizli sucuk
1,5 lt su
11300 adım, 1000 zıp 200+110=310 puan
@emnis,hawar ,@_Reyyan
Ortim ben bugün 500 kalori almışım onunla ayakta duruyorum ve bir hafta böyle gidecek iyi bi kilo vermek istiyorum yani
Canimm iyiyim
Ooo bayağı iş yapmışsın ev mis gibi oldu deseneAllah beeeaynı anda girebilmisiz ben de sabahtan sonra ilk kez gorebildim, WC de yazıyorum
6000 adimim, annemleri komşu çağırdı çaya gideceğiz.Erken dönüp tamamlamaya çalışacağım inşallah .
(Her yerim dayak yemişim gibi ağrıyor)
Bu arada bebeğin kaç aylık ya da kaç yaşında?
Kıız niye öyle oldu listen mi o kadar azOrtim ben bugün 500 kalori almışım onunla ayakta duruyorum ve bir hafta böyle gidecek iyi bi kilo vermek istiyorum yanibi de yaktığım kaloriler de var
Gecikmesi de çok sıkıntılı oluyor yaaolsak bir dert olmasak bir dert, neden erkeklerin böyle sıkıntılı günleri olmuyo her ay
Canım Suskuncum iyiyim. Senin nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?