Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben de diyorum ben böyle konuşmaya nereden alıştım, izlemezdim aslında ama geçenlerde alişanla alakalı bir haberde küçük bi kesit izlemiştim. Ordan kalmış
Ayyy paincim sabah sabah yatakta gülme krizine girdim ahahha
Allah iyiligini versin nasi benzetmeler oyle tövbe Ya Rabb kiyamam cok tatlisin canim
sen hep gül canım benim
gülmek sana yakışıyor ilk göz ağrım ( görmedim ama eminim)

ya tereyağını karbonhidratsız nasıl yiyecez acaba, salatalığa mı sürelim napalım.
Yeni hedef tablosu için eksiklerimiz kızlar dönüş rica ederim

@Amor-a
@birsevgi
balpamuk
Pain Killer
Kaptanım unutmuşum kusura bakma
59.2 diyorum

Çok havalı ya. Adeta Danimarka
Ama o fotoyu nasıl çektin.

Ay ben de sırt çantamda beyaz lahanayla yürüyüş yaptım şok ta indirimdeydi bu arada
Tek elimi boşa aldım
Ortişimle aşırı uyumluyuz bende şoktan aldım

Aynen kaptanım bakıyoruz tek tek zıpzıp kaptanla ama alıştı çoğunluk Allah'tan ilk günler gibi zor gelmiyor ama yinede belli bir ekstra mesai tabi :)
Zıpzıp ve sen eminim ki titizlikle çalışıyor ve en iyi şekilde yapıyorsunuzdur görevi:) Çok kolay gelsin diyorum

Kızlar gunaydiiiinnn
hawar sana ayrıca günaydıneee ne yapıyoruz bugün,planın nedir?sporun dibine vuracak miyiz temizlik devam benim, 10000 adım ile 1000 zıp hedefi koydum kendime ya sen?
Anca giriyorum canım kaç defa elime aldım yazayım hep bir şey çıktı kaldı
Ben 10.000 adımı mı tamamladım canım bebeği erken uyuşabilirsem birde Leslie yada fitnes partnerim düşünüyorum ama biraz zor gibi
Umarım sende tamamlarsın sporları

1.lerin kadini
Ay ne guldum telefon da diyor kalk ne yatiyorsun spor yap diye
Ay o saatte kolumu kaldiracak halim yoktu ki geri kalan yerlwrimi nasıl kaldirayim
Vayyyy ayrıcaaa günaydınlarrrr falannnn :))
Hah ben de diyordum,kim ah etti diye
Her yerim dökülüyor, dün alışverişi bugün tizligi hallettim.kapi,pencere,halı derken tutan hiçbir yerim yokadımımı 10bine tamamlarım belki de bu bin zıp i demesem iyiymiş

Allah beeeaynı anda girebilmisizben de sabahtan sonra ilk kez gorebildim, WC de yazıyorum
6000 adimim, annemleri komşu çağırdı çaya gideceğiz.Erken dönüp tamamlamaya çalışacağım inşallah .
(Her yerim dayak yemişim gibi ağrıyor)
Bu arada bebeğin kaç aylık ya da kaç yaşında?

Senin dünkü menüde tam cuma menüsü
Allah affeder mi bilmem ama tartı affetmemiştir
Umarım bu gün toparlamışsındır canım

Ooo bayağı iş yapmışsın ev mis gibi oldu desene
Benim evinde ihtiyacı var bu hafta temizlik yapsam iyi olacak
Bebeğim 10 ayı bitirildi 11 erince aya girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…