Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzenim satalığa sürüp yiyormuş tereyağını
Karatay da diyor ya kaşıkla yiyin diye
Öyle bişi yapabilmek için baya aç kalmam lazım
Tek elimi boşa aldım
Ortişimle aşırı uyumluyuz bende şoktan aldım
Yaaa ortilik işte mesafe tanımıyor
Yalnız lahana bana bakıyor, ben lahanaya, annem bize belmayne
Sanırım sarmaya meyilli
Ayy sarmasını da pek severim. Bulgurla yap bari kuzum
Salatasını da yapabilirsin csnım. Ben Doğrayıcıda çekiyorum. Ağzıma kocaman kocaman gelince hoşuma gitmiyor çünkü Taze nane havuç pancar vs sevdiğin sebzelerden eklersin. Balzemik sirkeyle mükemmel oluyor
Vuuu efsane geri döndü
Ayy okurken yoruldum
Ellerine sağlık canım mis gibi olmuştur ev

Ortim menün güzel maşallah o gelen artılar hemen gidiversin inşallah

Canim ortim cuma gunu iyi kilo verince bu hafta veremem diyodum ama bu hafta yine asilcam chloe challenge a basladim
Biraz zormus ama yapabildigim kadariyla artik
Oyle bisey yok canim tamamen kendimizi sartlamamiz kilo vermeye devam ediyorum de kendi kendine
Chloe bacimis efsanedir cardio yerine geciyor canim

6 subat cumartesi

12:00 1 yumurta, kasarli tost, 5 zeytin

16:00 1 elma, 1 kase yogurt

18:30 3 kasik tavuk sote, 1 kasik eriste, tursu

spor: yaklasik 25 dakika chloe
Su: 2.5 litre

Cherry Mom Namaria @_Reyyan
Canim menun sproun ve suyun harika tek diyecegim kahvaltiya yesillik ogunlere de azcik salata eklersen über olur canim

Monica_ orticim ben de spora basliom hadi bakalim az hareket edeyim bugun masa tenisi oynadim ama sadece ona donmesin istiyorum
Masa tenisi de cok terletir cok guzel bi spor ortim benim yetenegim yok ama esim sever ondan biliyorum
Ben bugun chloe yaptim ama tamamlayamadim sinav pozisyonunda dizleri kirip yukari cektigimiz harekette buyuk kizim geldi birden dizimle cocugun kafasina carptim. Neyse ki onemli bir sey olmadi. Ben evde spor yaparken mutlaka bir vukuatimiz oluyor
Ah kucuk kizim da uyuda devam edicem chloeye
Sen ne yapacaksin ortim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…