- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #391.921
ay ben de diyorum ben böyle konuşmaya nereden alıştım, izlemezdim aslında ama geçenlerde alişanla alakalı bir haberde küçük bi kesit izlemiştim. Ordan kalmış
sen hep gül canım benim
gülmek sana yakışıyor ilk göz ağrım ( görmedim ama eminim)
ya tereyağını karbonhidratsız nasıl yiyecez acaba, salatalığa mı sürelim napalım.
Kaptanım unutmuşum kusura bakma
59.2 diyorum
Yaaa ortilik işte mesafe tanımıyorTek elimi boşa aldım
Ortişimle aşırı uyumluyuzbende şoktan aldım
Ayy sarmasını da pek severim.
Vuuu efsane geri döndüAnca giriyorum canım kaç defa elime aldım yazayım hep bir şey çıktı kaldı
Ben 10.000 adımı mı tamamladım canım bebeği erken uyuşabilirsem birde Leslie yada fitnes partnerim düşünüyorum ama biraz zor gibi
Umarım sende tamamlarsın sporları
Ayy okurken yoruldumAy o saatte kolumu kaldiracak halim yoktu ki geri kalan yerlwrimi nasıl kaldirayim
Hah ben de diyordum,kim ah etti diye
Her yerim dökülüyor, dün alışverişi bugün tizligi hallettim.kapi,pencere,halı derken tutan hiçbir yerim yokadımımı 10bine tamamlarım belki de bu bin zıp i demesem iyiymiş
Aynen ortim menüm böyle dur şimdi gidip menümü paylaşacağım bekleKıız niye öyle oldu listen mi o kadar azçok az yaa
Ortim menün güzel maşallah o gelen artılar hemen gidiversin inşallahBugün menüm
Uyanınca ılık sirkeli limonlu su
Kahvaltım 2 wasa üzeri taze peynir,baharatlı yeşil zeytin ,limonlu maydanoz salatalık ,
limonlu kuru naneli yeşil çay
Ara yeşil çay,sade nescafe gold
türk kahvesi ve fıstık ezmeli armut
Akşam süzme yoğurt,hindi göğüs haşlama,acı biber kimyon karabiber zerdeçal,az tuz
Ara limonlu form çay içeceğim
3 lt su , 6000 adım ve 2 mil leslie
yarimuhendis @_Reyyan Nikinik
Diyetisyen de yoldan çıkartmışsınAynen ortim menüm böyle dur şimdi gidip menümü paylaşacağım bekle
Ben de merakla bekliyorumAynen ortim menüm böyle dur şimdi gidip menümü paylaşacağım bekle
Oyle bisey yok canim tamamen kendimizi sartlamamiz kilo vermeye devam ediyorum de kendi kendineCanim ortim cuma gunu iyi kilo verince bu hafta veremem diyodum ama bu hafta yine asilcam chloe challenge a basladim
Biraz zormus ama yapabildigim kadariyla artik
Bu hafta böyle olsun dedikDiyetisyen de yoldan çıkartmışsın
Canim menun sproun ve suyun harika6 subat cumartesi
12:00 1 yumurta, kasarli tost, 5 zeytin
16:00 1 elma, 1 kase yogurt
18:30 3 kasik tavuk sote, 1 kasik eriste, tursu
spor: yaklasik 25 dakika chloe
Su: 2.5 litre
Cherry Mom Namaria @_Reyyan
Ay boş olmuştur tabi. İki dilim baklavalık listeBu hafta böyle olsun dediklisteni yazayım ama çok boş bi liste oldu bu diyor
Ay baklava yesem doyardım herhaldeAy boş olmuştur tabi. İki dilim baklavalık liste
Canim kesinlikle haklisin genelde useniyorumCanim menun sproun ve suyun harikatek diyecegim kahvaltiya yesillik ogunlere de azcik salata eklersen über olur canim
Masa tenisi de cok terletir cok guzel bi spor ortim benim yetenegim yok ama esim sever ondan biliyorumMonica_ orticim ben de spora basliom hadi bakalim az hareket edeyim bugun masa tenisi oynadim ama sadece ona donmesin istiyorum
İnşallah kuzum ya. Zor geçecek bu hafta senin için. Selametle var inşallah cumayaAy baklava yesem doyardım herhaldesaat 6da karnım zil çalmaya başlıyor sıvı takviyesi yapıyorum ve bu hafta iyi bi kilo vermek istiyorum
Evet kolay olmayacak ama sonucunun iyi olacağını düşünüyorum olur dimiİnşallah kuzum ya. Zor geçecek bu hafta senin için. Selametle var inşallah cumaya
Ben keto beslenirken de aynı saatlerde bitiriyordum yemeyi o yüzden öyle devam edelim dedi bakalımHedef60kgolmak canim toplam 10bin adimi geçtin mi?
yarimuhendis menu iyi aslinda ama cok erken birakmissin yemeyi
O zman alismistir bunyen canim kolay gelsinBen keto beslenirken de aynı saatlerde bitiriyordum yemeyi o yüzden öyle devam edelim dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?