Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aysuncum yaa iyiki akşamı çorba ile kapatmışsın
Kahvatıda 1 dilim pizza + yarım ekmek mi cidden
Öğlen dolma patates yine kötü geçmiş
Yarın güzel menü gelll
seyrekyagmur cim çok burda değil gibi ya , canımm aklın ı buraya verr diyete spora verr lütfenn
iyi geceler kspticim

canım şahane menü eksi görürsün kesin bence

seyrekyagmur cim çok burda değil gibi ya , canımm aklın ı buraya verr diyete spora verr lütfenn
iyi geceler kspticim
Aysuncum yaa iyiki akşamı çorba ile kapatmışsın
Kahvatıda 1 dilim pizza + yarım ekmek mi cidden
Öğlen dolma patates yine kötü geçmiş
Yarın güzel menü gelll

Bişey söylicem yarım ekmeği yarım dilim ekmek olarak anladınız demi ne olur öyle anladım diyin pizza da bildiiniz pizza pek değil simit saraylarinda olan küçük üçgen ketçap mayonez yok

Bişey söylicem yarım ekmeği yarım dilim ekmek olarak anladınız demi ne olur öyle anladım diyin pizza da bildiiniz pizza pek değil simit saraylarinda olan küçük üçgen ketçap mayonez yok
Ben bildigin yarim ekmek anladim

Evet kaptanım hafta sonu kaçamağını birazcık abartmış gibi oldum Hafta içi toparlicam inşallah

Menun cok guzel ortim sporda super daha ne olsun keske suyu biraz daha arttira bilsem bende masallah 3 lt gecmissin super

Menun cok guzel ortim sporda super daha ne olsun keske suyu biraz daha arttira bilsem bende masallah 3 lt gecmissin super
Sagolasin canim senin menun de oyle bakalim yarin kac geleceksin
Elinin altinda sise olunca iciliyor canim.nereye gidersem suyumu oraya goturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…