Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiet olsun canım, çikolata ben de küçük bi kare yedim bugün maalesef.
Sabahki ekmek yarım dilim mi canım?
Kuzum gecmiş olsun çzel gün agrısı sanırım, yapabildiğinin hafifini yap bende 20 dk zumbaladım yapabilirsem 15 dk leslie eklerim
Yapamadım ya, hiç spor yok yine bugün
Seni tebrik ederim canım

afiet olsun canım, çikolata ben de küçük bi kare yedim bugün maalesef.
Sabahki ekmek yarım dilim mi canım?

Yapamadım ya, hiç spor yok yine bugün
Seni tebrik ederim canım
Ben çikolatadan korkmuyorum abartmadigimiz süre gayet az yemişiz bişeycik yok evet yarım dilim orticim bende Leslie yapamadım kuzum yarın elimizden geldiğince yaparız bakalım tartı nolcak
Gayet güzel ortim

Bişey söylicem yarım ekmeği yarım dilim ekmek olarak anladınız demi ne olur öyle anladım diyin pizza da bildiiniz pizza pek değil simit saraylarinda olan küçük üçgen ketçap mayonez yok
Hahahaha bende de bir kere öyle bir yanlış anlaşılma olmuştu

Kızlar günaydın

Kaptanım tabi Amin ama benim hedef 67 olacak.

Ortim menun guzel insallah bugun eksiler goruruz ben daha tartilmadim
Kalorisinde bisey yok da ketozis donemine giriyorya 12 saat sonra yag yakmaya basliyor. Etkisini bozar mi bilmiyor. Ama iceyim artik ne yapayim. Deneyip gorecez sonuclarini
Limon ifin aclik zamaninda izinli seylerden degil. Kalorisi cok az, ben de gune limonlu suyla baslamayi seviyorum ama ne olur ne olmaz diye oglen yemekten once iciyorum ama kilo vermeyi durdurcagini ifi bozacagini ben de hic sanmiyorum
Canim gunaydin afiyet olsun ne guzel tabaklar cumaya eksi gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…