Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese selam kızlar

Evde yürüyüş yaparken de yemek yiyenleri izliyorum

Sizler napıorsunuuuz spor yaptınız mı neler yediniz canlar

Ben şimdi eve geldim yemek yedim canım
Aramızda kalsın mukbang izlemekten bende aşırı keyif alıyorum her gece uyumadan önce izliyorum ya daha bi acıkıyorum onları izlerken kendime işkence resmen

Yaaaa inanmıyoruuummm benim tıkınmama engel oluyo o yüzden de seviyorum cnm bi de amerikalıların aburcuburu da bir ayrı ihtişamlı anacım ben de kaydediyorum yaparım belki diye

Cnm sütle yeşil çay karıştırıp içiyosun aralarda da yumurta leblebi elma
Youtube da seher akgül ingiliz diyeti yaz çıkar aşkısım

O zmn normal cnm ya üzülme sen
Ay inşallah kuzum. Cumaya göreyim güzel bir eksi de moralim yerine gelsin
Bende 16/8 yapiyorum ama 17 18 saate buluyor yine aclik 1 ana 1 ara öğün yapiyorum. Benim kantar yalan soylemiyorsa -1 oldu 3 gunde ama tabi yeni basladigim icin odem falan gidiyor galiba
Evet canım başta çok hızlı gidiyor. İnsana moral oluyor. Ben de ilk 4 kiloyu çok hızlı vermiştim. Sonra ara ara yavaşladı bazen hızlandı. Öyle böyle gitti yani. İnşallah sen de verim alırsın

Teşekkür ederim orticim. Bugün biraz modum düşüktü. Şimdi de osmanlıca dersine giriyorum. Sen nasılsın
Kolay gelsin canım. İyiyim bende nasıl olsun kızımın öğretmeni geldi ders yapıyorlar. Oğlanı alıp komşuya kaçtım

Hayırdır modlarımız neden düşüyor böyle bugünlerde bende bi tuhafım aslında ipin ucunu sıkı sıkıya tutuyorum ama bırakmak yok

Gün içinde girdim girdim yazamadım ciktim,şimdi hem alintiladiklarimi yazayım hem de size sorayımayak bileğim sızlıyor üstüne bastikce.Ziplayacaktim,bı öneriniz var mı?Hatta ayakkabı da aldım,bı sure evin içinde spor yaparken giyecektim

Toparlariz inşallah ortim
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Çok çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın canım?
Açıklar insanı mutlu ediyor tokken biz biz değiliz
Bu sporu ben de yapmalıyım
ben örüyorum canım tesekkur ederim begendiysen ne mutlu
Çok güzelmiş canım ellerine sağlık
Merhaba kizlar iyi geceler
limonlu su if i bozuyormu ya biri bana açıklasın. Bir sonuca varamadim ben.
Bence bozmaz,ben de if yapıyorum ve hiç dusunmemistim.Aysegul coruhlu akşam yemeyin diyor ama limonlu sudan bir şey olmadz dedi diye hatirliyorum
Günaydın arkadaşlar

ben sabit geldim 68
Bu ilk yada ikincisine
Cherry Mom
S Suskunhanim
Süpersin
Ne kadar artı o kadar spor
Kizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Canım çok sevindim,duamdasin
Önce ağla sonra da çok sevdiğin hareketli bir müzik açıp oyna, inanılır gibi değil ama işe yarıyor

Evde yürüyüş yaparken de yemek yiyenleri izliyorum

Sizler napıorsunuuuz spor yaptınız mı neler yediniz canlar
Ortim ben de yemek yerken ağır yaşamları izliyorum
Ama ortim yarına müthiş eksiyle geliyorsun ortimmm

Canım eminim cumaya kadar toparlarsın
Hepimizde oluyor zaman zaman moral bozukluğu bıkkınlık
Azda gitse zamanda alsa sonuçta zayıflıyoruz
Ohh miss

Ben de yazarken adım atıyorum evin içinde, 9000 adimim 10000 olsun diye,sonra Leslie ve sonra da bileğim iyi olursa zıp planım var hawar ortim sende durum nedir
Ortim ben 10.000 adımı çoktan geçtin
Leslie boosted walk yaptım, üstüne birde 15 dk fitnes partnerim yaptım

Haftasonunda misafirler vardi onlar gidip ortalkk toplanip cocuklar uyuyunca saat buzim burda 23 oldu orda 01 yani menu oaylasmak icinnhem cok gecti hem de yatip uyudum

Selam kizlar inanin bugun teli elime alip yazmaya vaktim olmadi. Yani gatta son birkac gundur oyle. Gelen misafirler de dedi bh bebis nr boyle uyumuyir mu hic diye, evet uyumuyor. Ne diyelim tek saglikli olsun da uyumasin kuzum

Ohh süpersin ortim benim bileğim zorluyor yapsam mı yapmasam mi bilemedimDaha kötü olmasından korkuyorum

Bebisim hiic uyumuyor canim. Gece yine fena degil sukur ama gunduz en azindan 30-40 dakika uyuda hemen spor yapacagim da zor. Bugun tartilamadim bile. Yarin sabah kontrol edecegim.

Ortim masallah masallah. Eriste sadece 2 kasik agzini batitdigina degmemis aslinda . Spor var mi ortim?

Diyet harici bir moral bozukluğu sanırım. Reglinden kaynaklanıyor olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…