- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.301
Evde yürüyüş yaparken de yemek yiyenleri izliyorum
Sizler napıorsunuuuzspor yaptınız mı neler yediniz canlar
Yaaaa inanmıyoruuummmHerkese selam kızlar
Ben şimdi eve geldim yemek yedim canım
Aramızda kalsın mukbang izlemekten bende aşırı keyif alıyorum her gece uyumadan önce izliyorum yadaha bi acıkıyorum onları izlerken kendime işkence resmen
Afiyet olsun cnm ben de son sütlü çayımı içicemHerkese selam kızlar
Ben şimdi eve geldim yemek yedim canım
Aramızda kalsın mukbang izlemekten bende aşırı keyif alıyorum her gece uyumadan önce izliyorum yadaha bi acıkıyorum onları izlerken kendime işkence resmen
Ay inşallah kuzum. Cumaya göreyim güzel bir eksi de moralim yerine gelsinCnm sütle yeşil çay karıştırıp içiyosun aralarda da yumurta leblebi elma
Youtube da seher akgül ingiliz diyeti yaz çıkar aşkısım
O zmn normal cnm ya üzülme sen
Evet canım başta çok hızlı gidiyor. İnsana moral oluyor. Ben de ilk 4 kiloyu çok hızlı vermiştim. Sonra ara ara yavaşladı bazen hızlandı. Öyle böyle gitti yani. İnşallah sen de verim alırsınBende 16/8 yapiyorum ama 17 18 saate buluyor yine aclik 1 ana 1 ara öğün yapiyorum. Benim kantar yalan soylemiyorsa -1 oldu 3 gunde ama tabi yeni basladigim icin odem falan gidiyor galiba
Teşekkür ederim orticim. Bugün biraz modum düşüktü. Şimdi de osmanlıca dersine giriyorum. Sen nasılsın
Kolay gelsin canım. İyiyim bende nasıl olsunTeşekkür ederim orticim. Bugün biraz modum düşüktü. Şimdi de osmanlıca dersine giriyorum. Sen nasılsın
Toparlariz inşallah ortimBaklava olmayay du iyiydi gerçi cezanı kendin kesmişsin
Sporun çok iyi canım
Suyu da arttırmak lazım
İkimizinde menüsü iyi değil aslında
Karbonhidrat çok
Bende çerezi ve pestili kaçırdım
Ayrıca bende de kuru fasulye vardı ve sabah bayağı bir yansıdı tartıya
Ortim bu gün toparlanalım iyi bir menü çıkaralım olur mu
Çok çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın canım?Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme vartelide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım
Açıklar insanı mutlu ediyorBende bu gün temizlik yapacaktım
Camları sildim gerisi kaldı
Bahçeye gittik biraz ot ayıkladık semaverde çayımızı içtik geldik
Sporumu da yaptım
Bu gün az yiyecektim güya ama başarılı olmadım o yüzden günü erken kapattım
Şimdi açım ama yemiyecem
S Suskunhanim ortim sen neler yaptın günün nasıl geçti?
Bu sporu ben de yapmalıyım07 Ocak pazar
Sabah 09:00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta
Dip peyniri, tulum peyniri
Domates nane maydanoz
1 ceviz
Yarım fan biraz fazla avakado
2 banım bal
ara 1,5 avuç leblebi
öğlen akşam
14:00
1 kase etli kuru fasulye
Kuru soğan
Ara 16:00
Çayın yanında 4 petibör
3 lt su bolca şekersiz çay
1 rezene
30 dk Leslie boosted fitnes
sporla beraber toplamda 12.000 adım oldu
Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Çok güzelmiş canım ellerine sağlıkben örüyorum canım tesekkur ederim begendiysen ne mutlu
Bence bozmaz,ben de if yapıyorum ve hiç dusunmemistim.Aysegul coruhlu akşam yemeyin diyor ama limonlu sudan bir şey olmadz dedi diye hatirliyorumMerhaba kizlar iyi geceler
limonlu su if i bozuyormu ya biri bana açıklasın. Bir sonuca varamadim ben.
Süpersin
Ne kadar artı o kadar sporAslında menün iyi patates ve pilav bir arada olmasa daha iyi olur iki karbonhidrat yani sadece birinden yesen daha iyi oranlarda önemli tabi
Su yazmamışsın
Sanırım dün su içmedim pek
Ama canını sıkma 400 bir şey değil çabuk toparlarsın canım
Ben her hafta artı geliyordum ama hafta içi toparlıyordum
Tabi ben iyi bir örnek değilim
Ortim sana güveniyorum cumaya kadar eksi gelirsin sen
Canım çok sevindim,duamdasinKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Önce ağla sonra da çok sevdiğin hareketli bir müzik açıp oyna, inanılır gibi değil ama işe yarıyorKızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım
Ohh missCanlar çorabıma ter aktı valla 2 mil leslidebiraz dinlenip 2 daha yapıcam
Ben de yazarken adım atıyorum evin içinde, 9000 adimim 10000 olsun diye,sonra Leslie ve sonra da bileğim iyi olursa zıp planım varEvde yürüyüş yaparken de yemek yiyenleri izliyorum
Ortim ben de yemek yerken ağır yaşamları izliyorumEvde yürüyüş yaparken de yemek yiyenleri izliyorum
Ama ortim yarına müthiş eksiyle geliyorsun ortimmmBugün menüm
uyanınca ılık limonlu sirkeli su
saat 10-13-16-19 da baharatlı,kiraz saplı yeşil çay ve toplam 400 ml light süt
ara öğünler toplam : 2 haşlanmış yumurta, 1 avuç leblebi , 1 elma
4 lt su ,
10.000 adım, 4 mil leslie
@Nikinik @_Reyyanyarimuhendis
Hiç bu kadar kısa süren menüm olmamıştıııı
Canım eminim cumaya kadar toparlarsınKızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım
Ortim ben 10.000 adımı çoktan geçtinOhh miss
Ben de yazarken adım atıyorum evin içinde, 9000 adimim 10000 olsun diye,sonra Leslie ve sonra da bileğim iyi olursa zıp planım varhawar ortim sende durum nedir
Haftasonunda misafirler vardi onlar gidip ortalkk toplanip cocuklar uyuyunca saat buzim burda 23 oldu orda 01 yani menu oaylasmak icinnhem cok gecti hem de yatip uyudumTeşekkür ederim canım tabloya layık olmaya çalışacağım
Zorunlu olmamasına rağmen fena değileline sağlık canım alt listenin parlayan yıldızı olacağım
Üst üste menü paylaşmak niye ki kızlar iyi misiniz ?
DeryaOnDiet
@birsevgi
@thequeensgambit
Oooo harikasınnn bencede geçen haftaki -200 sana yakışmadı bu hafta hedef bizim olsun inşallah
Yaaaa senin şuu gurme yanınn
Ohh süpersin ortimCanım eminim cumaya kadar toparlarsın
Hepimizde oluyor zaman zaman moral bozukluğu bıkkınlık
Azda gitse zamanda alsa sonuçta zayıflıyoruz
Ortim ben 10.000 adımı çoktan geçtin
Leslie boosted walk yaptım, üstüne birde 15 dk fitnes partnerim yaptım
Bebisim hiic uyumuyor canim. Gece yine fena degil sukur ama gunduz en azindan 30-40 dakika uyuda hemen spor yapacagim da zor. Bugun tartilamadim bile. Yarin sabah kontrol edecegim.Aha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu
Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruz@thequeensgambit
Spordan olabilir canım menülerin ortada birden düşer o hiç merak etme
DeryaOnDiet korkutuyorsun
Gönlümden öyle düşmüş belli ki
Fena değil canım bugünden itibaren eksiye geçersin inşallah
A a aaaaaaaa nasıl tabiii ama ben şimdi korktum sende işe yarayan Pazartrsi olan artılarındı şimdi işleri sıkı tutmazsın sen tebriklerr canım :)
Harika canım
Uuuu :)) tebriklerr nurcum
Tebriklerr Zeynepcim
Fazla bir artı değil canım halledersin hafta içi menülerin gayet iyi gidiyor
Evet canım toparlayalım bakalım
Tebrikler Almılacım
Giremezsende sorun değil sen işine gücüne dinlenmene baknurun menülerine bende bakarım gözüm üstünde @nnurc
vayy vayy tebriklerr canım
Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mıumarım çok güzel geçer
Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucu
Havalar güzel gidiyor dışarı çıkıp yürüme imkanın varsa temiz hava al başka dersleri erteleme imkanın varsa ertele dinlen iyi bak kendine
Vayyyy harika sonuç Didemcim yaa cumaya neler olacak çok merak ediyorum
Biraz fazla olmuş canımbugünden itibaren toparlarsın ama yarım ekmek yeme demiştik
Ortim masallah masallah. Eriste sadece 2 kasik agzini batitdigina degmemis aslindaSabah:
-3 yumurtalı menemen
Ara:
-3 köfte
-1 avuç badem
Akşam:
-2 yumurtadan sade omlet
-2 kaşık erişte
Şu erişteye akşam akşam neden bulaştım hiç bilmiyorum ama neyse ki krize girip saldırmaktan iyidir.Oysa ki sıfır karbonhidrat yapacaktım. Neyse artık yarına kısmetse.
@_Reyyan @NikinikCherry Mom DeryaOnDiet
Harikasın ortim, cumaya kadar bayaaa gider
Hakkında en hayırlısı olsun inşallahKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Tabiiki kaptanım
Kızlar selam.
inşallah cnm bayağı ter attım yüzümün karnımın şişliği indi vallaOrtim ben de yemek yerken ağır yaşamları izliyorum
Ama ortim yarına müthiş eksiyle geliyorsun ortimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?