Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynennnn bugün ingilttere sonra 3 gün isveç diyetii

Kaptanim beni bos birakmayin
Namaria canimcim insallah onemli bir durum yoktur hemencecik donmeni bekliyorumm

Pozitif düsünelim pozitif olsun insallah
oyy maşallah maşallah bence göreceksiiinn
Ya insallahh
Olanlar olacak kaptanim ya batıcam ya cıkicam (bunu dememin sebebi 2 gunlugune anneme gidicem) ama diyeti bozmak yok söz veriyorum size

yaa cidden bu leslie zayflatyr muu ya
1 mil yaparsaniz yediginize de dikkat etmezseniz zayıflatmaz simdi disarda yurumek eskisi gibi degil malesef herkes evde ne kadar cok adim atarsam diye bakiyor. Denerseniz faydasini görürsünüz umarim

yaa cidden bu leslie zayflatyr muu ya
Tabiki sadece leslie ile değil eğer yemene içmene ciddi anlamda dşkkat ediyosan gayet etki ediyo leslie
Mesela leslie başlamadan önce ve sonra tartılmştm acaba kaç gr gidiyo diye tam hatrlamıyorm ama net 300 gr gitmişti 45 dk leslie ile

1 mil yaparsaniz yediginize de dikkat etmezseniz zayıflatmaz simdi disarda yurumek eskisi gibi degil malesef herkes evde ne kadar cok adim atarsam diye bakiyor. Denerseniz faydasini görürsünüz umarim
kaç mil yapmam lazm peki 3 gördüm şimdi onu mu yapym

ben bunu yeni gördüüüüm
cnm beniim regl mi yaklaştı? ve evet diyeti arada değiştirmen iyi olur bebekim
Canım şuan regl dönemindeyim. Perşembe son gün. Bakalım bu hafta deneyeceğim veganı hayırlısı artık
Canim yalniz degilsin ara ara hepimize oluyor.emin ol bu cokusten daha guclu cikacaksin daha da hizli gidecek kilolar.yeterki azcik sabirli ol

Sagolasin canim guzel dileklerin icin.
Evet eksi gelir insallah

Masallah canim
İnşallah canım. Diyet, tez, yasaklar, oğlum Valla sabır taşı oldum bu da geçer diyelim
Teşekkür ederim kaptanım. Leslie yaptım biraz. Azıcık da dışarı çıkacağız oğlumla. İyi gelir inşallah
Sen if i kac saat yapiyorsun.
Canım ben uzun süresir 18 saat açlık yapıyorum. 3 gündür 16 ya geçtim bu hafta da vegan dan dolayı 16 yla devam etmeyi düşünüyorum.

Ingiltere diyeti neymis nerde liste var oraya damliyorum bunye diyecek napiyorsun
Cnm sütle yeşil çay karıştırıp içiyosun aralarda da yumurta leblebi elma
Youtube da seher akgül ingiliz diyeti yaz çıkar aşkısım
O zmn normal cnm ya üzülme sen

Bende 16/8 yapiyorum ama 17 18 saate buluyor yine aclik 1 ana 1 ara öğün yapiyorum. Benim kantar yalan soylemiyorsa -1 oldu 3 gunde ama tabi yeni basladigim icin odem falan gidiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…