- 23 Mart 2016
- 29.888
- 90.363
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.281
Hadi bakalım kolay gelsin hareket bereket bende oğlanı parka çıkaracağım :)Ben de simdi markete gidiyorum bol yesillik kereviz lor peyniri falan alayim cumaya kadar biraz eksiyi artiralim
aynennnn bugün ingilttere sonra 3 gün isveç diyetiiAha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu
Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruz@thequeensgambit
Spordan olabilir canım menülerin ortada birden düşer o hiç merak etme
@DeryaOnDiet korkutuyorsun
Gönlümden öyle düşmüş belli ki
Fena değil canım bugünden itibaren eksiye geçersin inşallah
A a aaaaaaaa nasıl tabiii ama ben şimdi korktum sende işe yarayan Pazartrsi olan artılarındı şimdi işleri sıkı tutmazsın sen tebriklerr canım :)
Harika canım
Uuuu :)) tebriklerr nurcum
Tebriklerr Zeynepcim
Fazla bir artı değil canım halledersin hafta içi menülerin gayet iyi gidiyor
Evet canım toparlayalım bakalım
Tebrikler Almılacım
Giremezsende sorun değil sen işine gücüne dinlenmene baknurun menülerine bende bakarım gözüm üstünde Monica_
vayy vayy tebriklerr canım
Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mıumarım çok güzel geçer
Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucu
Havalar güzel gidiyor dışarı çıkıp yürüme imkanın varsa temiz hava al başka dersleri erteleme imkanın varsa ertele dinlen iyi bak kendine
Vayyyy harika sonuç Didemcim yaa cumaya neler olacak çok merak ediyorum
Biraz fazla olmuş canımbugünden itibaren toparlarsın ama yarım ekmek yeme demiştik
Kaptanim beni bos birakmayinAha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu
Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruz@thequeensgambit
A a aaaaaaaa nasıl tabiii ama ben şimdi korktum sende işe yarayan Pazartrsi olan artılarındı şimdi işleri sıkı tutmazsın sen tebriklerr canım :)
Harika canım
Tebriklerr Zeynepcim
Tebrikler Almılacım
Giremezsende sorun değil sen işine gücüne dinlenmene baknurun menülerine bende bakarım gözüm üstünde Monica_
Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mıumarım çok güzel geçer
Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucu
Havalar güzel gidiyor dışarı çıkıp yürüme imkanın varsa temiz hava al başka dersleri erteleme imkanın varsa ertele dinlen iyi bak kendine
Biraz fazla olmuş canımbugünden itibaren toparlarsın ama yarım ekmek yeme demiştik
Pozitif düsünelim pozitif olsun insallahTeşekkür ederim kızlar
Diyet ve spora devam inşallah ama genel bir çökünnlüğüm var. Baskül de hiç yardımcı olmuyor sağ olsun. Bu hafta da umutla geçecekGüzel düşünelim güzel olsun inşallah
Ya insallahhoyy maşallah maşallahbence göreceksiiinn
Olanlar olacak kaptanim ya batıcam ya cıkicamAha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu
Harika canım
Tebriklerr Zeynepcim
Tebrikler Almılacım
yaa cidden bu leslie zayflatyr muu yaValla ilk kızmdan kalan kiloları verirken hergün yapıyordm hemen hemen. Onla zayıflamştm. Yine inşaAllah çocuklardan fırsat buldukça yaparım
Leslie candır
Ingiltere diyeti neymisaynennnn bugün ingilttere sonra 3 gün isveç diyetii
1 mil yaparsaniz yediginize de dikkat etmezseniz zayıflatmazyaa cidden bu leslie zayflatyr muu ya
Sen if i kac saat yapiyorsun.Evet o da mantıklı canım. Ayşegül çoruhlu nun kitabından öyle bir çıkarım yapmıştım ben. O da uzun açlık tavsiye ediyor ve suyu limonlu ya da karbonatlı içmeyi öneriyor. Ama riske girmemek için arkadaşının yaptığı gibi de yapılabilir
Tabiki sadece leslie ile değil eğer yemene içmene ciddi anlamda dşkkat ediyosan gayet etki ediyo leslieyaa cidden bu leslie zayflatyr muu ya
kaç mil yapmam lazm peki 3 gördüm şimdi onu mu yapym1 mil yaparsaniz yediginize de dikkat etmezseniz zayıflatmazsimdi disarda yurumek eskisi gibi degil malesef herkes evde ne kadar cok adim atarsam diye bakiyor. Denerseniz faydasini görürsünüz umarim
Canım şuan regl dönemindeyim. Perşembe son gün. Bakalım bu hafta deneyeceğim veganı hayırlısı artıkben bunu yeni gördüüüüm
cnm beniim regl mi yaklaştı? ve evet diyeti arada değiştirmen iyi olur bebekim
İnşallah canım. Diyet, tez, yasaklar, oğlum Valla sabır taşı oldumCanim yalniz degilsin ara ara hepimize oluyor.emin ol bu cokusten daha guclu cikacaksin daha da hizli gidecek kilolar.yeterki azcik sabirli ol
Sagolasin canim guzel dileklerin icin.
Evet eksi gelir insallah
Masallah canim
Teşekkür ederim kaptanım. Leslie yaptım biraz. Azıcık da dışarı çıkacağız oğlumla. İyi gelir inşallahAha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu
Harika canım
Tebriklerr Zeynepcim
Tebrikler Almılacım
Canım ben uzun süresir 18 saat açlık yapıyorum. 3 gündür 16 ya geçtim bu hafta da vegan dan dolayı 16 yla devam etmeyi düşünüyorum.Sen if i kac saat yapiyorsun.
Ne kadar yapabilirseniz. Spor yapmaya aliskin değilseniz yavas yavas artirabilirsiniz.kaç mil yapmam lazm peki 3 gördüm şimdi onu mu yapym
Cnm sütle yeşil çay karıştırıp içiyosun aralarda da yumurta leblebi elmaIngiltere diyeti neymisnerde liste var oraya damliyorum bunye diyecek napiyorsun
O zmn normal cnm ya üzülme senCanım şuan regl dönemindeyim. Perşembe son gün. Bakalım bu hafta deneyeceğim veganı hayırlısı artık
İnşallah canım. Diyet, tez, yasaklar, oğlum Valla sabır taşı oldumbu da geçer diyelim
Teşekkür ederim kaptanım. Leslie yaptım biraz. Azıcık da dışarı çıkacağız oğlumla. İyi gelir inşallah
Canım ben uzun süresir 18 saat açlık yapıyorum. 3 gündür 16 ya geçtim bu hafta da vegan dan dolayı 16 yla devam etmeyi düşünüyorum.
Ayy zormusCnm sütle yeşil çay karıştırıp içiyosun aralarda da yumurta leblebi elma
Youtube da seher akgül ingiliz diyeti yaz çıkar aşkısım
Çok acıkmadım ben kuşumAyy zormusbi duraklama doneminde yapilabilir
Bende 16/8 yapiyorum ama 17 18 saate buluyor yine aclik 1 ana 1 ara öğün yapiyorum. Benim kantar yalan soylemiyorsa -1 oldu 3 gunde ama tabi yeni basladigim icin odem falan gidiyor galibaCanım şuan regl dönemindeyim. Perşembe son gün. Bakalım bu hafta deneyeceğim veganı hayırlısı artık
İnşallah canım. Diyet, tez, yasaklar, oğlum Valla sabır taşı oldumbu da geçer diyelim
Teşekkür ederim kaptanım. Leslie yaptım biraz. Azıcık da dışarı çıkacağız oğlumla. İyi gelir inşallah
Canım ben uzun süresir 18 saat açlık yapıyorum. 3 gündür 16 ya geçtim bu hafta da vegan dan dolayı 16 yla devam etmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?