Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar spor tablolarını çok ağır aksak ilerletiyorum affedin onu yapsam ekibe hiç girip birşey yazamıyorum falan kitliyor baya idare ediverin inşallah motivastonunuzu düşürmüyordur
Yardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım kaptanım çok yoruluyorsun sende haklısın bir bir not etmek zor iş

Yardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım kaptanım çok yoruluyorsun sende haklısın bir bir not etmek zor iş
Canımsın sağol artık burası ile ilgili yorulduğum pek birşey yok aslında sağolsun namaria nikinik Reyyan imdadıma yetişiyorlar yoksa mümkün müüü
Sadece artık kk ya eskisi gibi çok giremiyorum girdiğim zamanda okumak yaZmak istiyorum laf lafı açıyor anam bir bakıyorum 1 saattir oturmuş kalmışım

taptaze ekmekle pastırma ya da şu beyaz renkli fıstık ezmeleri müthiş olmaz mıydı yaayanına taze demleme çay ajda bardakta
hahaha kimse beni anlamıyor sorunsalı
düşünce suçu yok burda faliyet olursa var ahahahah özellikle o mıcık mıcık kremalı makarna sesine hastayım en çok onu izliyorum bi de bol kremalı pasta
senin canın en çok ne çekiyor şekoş? hayal kurmak isteği faaliyete dökmicek kadar törpülüyo vallahi bak

Şuan şu güzel sözlerinizi okurken bile gözlerim doldu sabretme kısmı en zor olanı hemde
Benim reglde gecikti sağolsun onun yüzünden hep :)))

Allah napmasin seni ya resmen yeme fantezisi bu sorun şu ki ben onları düşünursem fanteziyi kuramadan direk sonuca ulasip yiyorum

Şuan şu güzel sözlerinizi okurken bile gözlerim doldu sabretme kısmı en zor olanı hemde
Benim reglde gecikti sağolsun onun yüzünden hep :)))
Sabretme kısmi çok zor bilmez miyim tam 23 yildir sabrediyorum neden yaşadığımızı dünyaya neden geldiğimizi unutmadigimizda sabir kolaylaşıyor umarım senin sorunun halledilebilen biseydir ve biran önce su gibi çözülür kuzum

Oo Osmanlıca derken,gözlerim parladı ne okuyorsun?Gerçi tez hazirliyordun değil mi?
Ben de şişmeye başladım,yakındır benim de dibe düşmem önce ağlayıp sonra oynamakta buldum çareyi
Canım bizim alanda osmanlıca olmazsa olmaz gibi bir şey. Ben de gerilemesin diye kendi kendime okuyorum ama daha düzenli olsun diye metin okuma kursuna yazıldım. Ama baya baya zorlayıcı hat yazıları okuduk bu akşam. Ben normalde el yazması okumaya çalışıyorum. Başıma iş aldım valla

Ya hani netfliks te bir başkadır diye bir dizi var ya. Ordaki meryem karakterinin herkes çıldırıken müzik açıp oynaması geldi gözümün önüne
İzledin mi o sahneyi
Canım cumaya kadar öğle ve akşam yoğurtlu kabak yemek istiyor, tek doyduğum yemek
Hemde azıcık kabak detoksumsu oluyor
Ay pek severim. Gerçekten doyurucu oluyor
Ortimin tek rakibi THY
Gözümün önüne bisikletinin üstünde kalın kabanıyla uçarken görüntüsü geliyor. Tempus
Kızlar spor tablolarını çok ağır aksak ilerletiyorum affedin onu yapsam ekibe hiç girip birşey yazamıyorum falan kitliyor baya idare ediverin inşallah motivastonunuzu düşürmüyordur
Olur mu canım ne demek. Ellerine sağlık
Ne yapalım şimdi herkes evlensin mi aramızda bekarlarda var hani olabülüüüüü
Nikah mı tazelesek Benim gelinlik duruyor. Deneyeceğim yakında
Yaaa delisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…